Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τετάρτη 27-3-2013 / 07.30π.μ…… Με 28 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 7μιση το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1 ….

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με 28 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις  7μιση   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης ενημερώνει ότι η ποιότητα του νερού της  πόλης του. Ξυλοκάστρου είναι εξαιρετική, προερχόμενο εξ’ ολοκλήρου από τους ορεινούς όγκους της Ζήρειας (Γεληνίου, Καρυάς & Τρικάλων) Τ’ αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού   αναγράφονται σε πίνακα στο site  του Δήμου. Η ΔΕΥΑΞΕ ελέγχει συστηματικά την ποιότητά του, τόσο από χημική σύσταση, όσο και από μικροβιακό φορτίο με συστήματα απολύμανσης πόσιμου νερού καθ’ όλο το 24ωρο και συντηρεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητας τα δίκτυά της. Χρησιμοποιείτε συνετά το νερό. Μην το σπαταλάτε! Κάθε σταγόνα μετράει.

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου, το ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της Θεατρικής Ομάδας, Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ», παρουσιάζει, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το έργο του Ρόμπερτ Φίσερ, «Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥ» σε σκηνοθεσία, Τερέζας Λουίζου.  Είσοδος Ελεύθερη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου σε μια προσπάθεια ταχύτερης και αμεσότερης επικοινωνίας με τα εμπορικά καταστήματα  της Κορίνθου, αλλά και με τον καταναλωτή, λειτουργεί πλέον την  δική του ιστοσελίδα www.eskorinthos.gr , απ’ όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν τις ενημερώσεις του Συλλόγου αλλά και μια σειρά άλλων χρήσιμων πληροφοριών.
+++++++

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου καταβάλει προσπάθεια ώστε το τραπεζικό σύστημα να ανοίξει αύριο με την επιβολή περιοριστικών ορών στην κίνηση κεφαλαίων, συμφωνα με ανακοινώσεις του Διοικητή Πανίκου Δημητριάδη

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα Κύπρου, Λαϊκής και Ελληνικής στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά τους από την Τράπεζα Πειραιώς 

Τη διεξαγωγή έρευνας σε βάθος για την εξαγορά των υποκαταστημάτων  Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα, ζήτησε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Ρίκος Ερωτοκρίτου 

Στις ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απάντησε  ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τα δύο κόμματα επικίνδυνα. " Τους έχουμε συνηθίσει να μην απαντούν στα ερωτήματα που θέτουμε και να κρύβονται πίσω από ύβρεις, ψέματα και χαλκεία", τονίζει η Κουμουνδούρου. "Αλλά και αυτά έχουν τα όριά τους καθώς οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν ότι είναι διπλά επικίνδυνοι για την οικονομία και την κοινωνία τόσο στη χώρα μας όσο και στην Κύπρο", προσθέτει.

Σε δραματικές εξελίξεις οδηγεί την Κύπρο η ΕΕ, προειδοποιεί η Αλέκα Παπαρήγα, ενημέρωση από τον Γιάννη Στουρνάρα

Συμπεριφερθήκαμε στους Κυπρίους σαν να ήταν όλοι γκάνγκστερ, δήλωσε ο Γιούνκερ, «Καθήκον της ΕΕ να βοηθήσει»

Επικριτικός κατά της Γερμανίας εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Άσελμπορν, κατηγορώντας την πως «αγωνίζεται για την ηγεμονία» στην Ευρωζώνη, με το να υποδεικνύει στην Κύπρο το οικονομικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει. «Η Γερμανία δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για οικονομικό μοντέλο άλλων χωρών εντός της ΕΕ» σημείωσε.

Πάνω από τους μισούς Γερμανούς ανησυχούν για τις καταθέσεις τους, υπό το φως των καταιγιστικών εξελίξεων στην Κύπρο, το 54% των Γερμανών δηλώνει σε δημοσκόπηση του ινστιτούτου Forsa ότι δεν εμπιστεύεται τις διαβεβαιώσεις της Άνγκελα Μέρκελ περί της ασφάλειας των τραπεζικών καταθέσεων στην Γερμανία.

Την άμεση μετατροπή κάποιου από τα υφιστάμενα Σωφρονιστικά Ιδρύματα σε Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας, προανήγγειλε ο Αντώνης Ρουπακιώτης, μετα την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό. Αυτόματα όπλα στους φύλακες θα διαθέσει το υπουργείο προστασίας του πολίτη, δήλωσε ο Νίκος Δένδιας

Σε απεργιακή ετοιμότητα η ΠΝΟ εν όψει κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου, προειδοποιητική απεργία στις 3 Απριλίου

Σε λίγες ημέρες ο νέος τρόπος υπολογισμού της συμμετοχής στα φάρμακα, παράταση στο παλαιό σύστημα

Ανάκληση προϊόντων από τον ΕΦΕΤ, λόγω ανίχνευσης κρέατος αλόγου, σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι

Στα 3 188 000 έφτασε ο αριθμός των ανέργων στη Γαλλία τον Φεβρουάριο, φθάνοντας στο 10.6% του συνόλου του εργατικού δυναμικού.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, δεκάδες τραυματίστηκαν και σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σε κτίρια στη βορειοανατολική Δαμασκό από επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε στην περιοχή Ρουκνεντίν, την ώρα που οι αντάρτες εντείνουν τις επιχειρήσεις τους στη συριακή πρωτεύουσα.

Παραιτήθηκε ο ιταλός ΥΠΕΞ, αντιδρώντας στην έκδοση πεζοναυτών στην Ινδία, δεν συμφώνησε στην απόφαση

Σεισμική δόνηση 5,8 βαθμών ταρακούνησε την Πόλη του Μεξικού, χωρίς ζημιές ή θύματα

Νεφώσεις με Νότιους, Βορειοδυτικούς ανέμους  2 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου