Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Παρασκευή 22-3-2013 / 07.30π.μ…… Κυκλοφόρησε σε Ηλεκτρονική και έντυπη μορφή το 2ο φύλλο της εφημερίδας «Συμπολιτεία» από την ομώνυμη Δημοτική παράταξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Και το 2ο φύλο έχει εξαιρετικό εξώφυλλο αλλά και όπως το πρώτο ποικίλο και πολύ καλό περιεχόμενο. Μην το χάσετε, διανέμεται δωρεάν, ενώ μπορείτε να το κατεβάσετε σε Ηλεκτρονική μορφή από το http://www.sympoliteia.net ….

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Κυκλοφόρησε σε Ηλεκτρονική και έντυπη μορφή το 2ο φύλλο της εφημερίδας «Συμπολιτεία» από την ομώνυμη Δημοτική παράταξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Και το 2ο φύλο έχει εξαιρετικό εξώφυλλο αλλά και όπως το πρώτο ποικίλο και πολύ καλό περιεχόμενο. Μην το χάσετε, διανέμεται δωρεάν, ενώ μπορείτε να το κατεβάσετε σε Ηλεκτρονική μορφή από το http://www.sympoliteia.net

Αύριο, η Ελλάδα θα σβήσει για ακόμα μια χρονιά τα φώτα, συμμετέχοντας στην Ώρα της Γης, την παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης πολιτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF.  Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και φέτος θα συμμετάσχει στην Ώρα της γης σβήνοντας τα φώτα από δημοτικά κτίρια και πλατείες 8μιση με 9μιση το βράδυ. Δώστε και σεις το παράδειγμα σβήνοντας τα φώτα του σπιτιού σας και ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς για τη συμμετοχή του Δήμου στην παραπάνω δράση.

Αύριο, 9:00 π.μ – 15:00 μμ στο ισόγειο του πνευματικού κέντρου του Δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και υποδημάτων όπου θα δοθούν σε αποδεδειγμένα κορίνθιους συμπολίτες. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου είναι αρωγός σ’ αυτή την ενέργεια και καλεί όλους  όσους επιθυμούν να βοηθήσουν , ώστε να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί. Πληροφορίες: Νέγρη Μαρία Τηλ: 2741025717
+++++++

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε η τηλεδιάσκεψη του Γιούρωγκρουπ χθες το βραδυ, καθώς οι εναλλακτικές προτάσεις που υπέβαλαν οι Κυπριακές αρχές, ώστε να αποφευχθούν απώλειες σε υψηλές καταθέσεις, δεν εξετάστηκαν καν επί της ουσίας από τους υπουργούς οικονομικών της Ευρωζώνης.

Σημερα το πρωι συνεδριάζει η Ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής, στην οποία θα κατατεθούν για ψήφιση 2 από τα 9 νομοσχέδια που είναι ήδη έτοιμα. Αφορούν την ίδρυση ταμείου Αλληλεγγύης και την επιβολή περιοριστικών μέτρων στις συναλλαγές.

Με τη θέσπιση του νομοθετικού πλαισίου θα εφαρμοστούν μέτρα εξυγίανσης στη Λαϊκή Τράπεζα ούτος ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσει να προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες στους πελάτες της, με την επαναλειτουργία των τραπεζών την ερχόμενη Τρίτη.

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση που τηρεί στο θέμα της Κύπρου εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τις εξελίξεις στη Μεγαλόνησο. «Δεν είπε ούτε μια κουβέντα για το 'όχι' της Λευκωσίας» είπε για τον κ. Σαμαρά, ενώ επανέλαβε ότι η κίνηση της κυπριακής Βουλής αποδεικνύει ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης. «Τούτη την ώρα αισθανόμαστε περισσότερο από ποτέ τους κυπρίους αδέρφια μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος της στάσης μας» ανέφερε.

Στο 29% θα ανέλθει η ανεργία στην Ελλάδα στο τέλος του έτους, όπως εκτιμούν επιστημονικοί συνεργάτες της ΓΕΣΕΕ

Στα πρωτοβάθμια πειθαρχικά οι 1.550 εκκρεμείς υποθέσεις επίορκων υπαλλήλων, τέλος στην ανοχή και την ατιμωρησία των επίορκων υπαλλήλων επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης,

Νομοθετική ρύθμιση για αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών, ανακοίνωσε ο Λυκουρέντζος, απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση

DNA αλόγου ανιχνεύθηκε και σε ελληνικά μπιφτέκια και αλλαντικά, αποσύρονται από την αγορά

Κατάλογος με τους καταθέτες και τα ποσά της Λίστας Λαγκάρντ στην Προανακριτική, διασταυρωμένα στοιχεία του ΣΔΟΕ

Ένταλμα σύλληψης για την αδελφή της τέως συζύγου του Τσοχατζόπουλου, ύποπτο έμβασμα στον λογαριασμό της

Στο εδώλιο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τη λίμνη Κορώνεια, μαζί με πέντε άτομα

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε σε τέμενος στο κέντρο της πρωτεύουσας της Συρίας. Ανάμεσα στα θύματα, φιλοκαθεστωτικός σουνίτης ιερωμένος με επιρροή, υποστηρικτής επί μακρόν του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ που έκανε συχνά τηλεοπτικά κηρύγματα

Με μία φορτισμένη έκκληση για ειρήνη και παρότρυνση για άμεση διαπραγμάτευση με άρση προαπαιτούμενων «αφήνει» ο Μπαράκ Ομπάμα τη Μέση Ανατολή. «Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των Παλαιστινίων» είπε ο αμερικανός πρόεδρος, καλώντας το Ισραήλ να αναγνωρίσει πως ο συμβιβασμός και μία ανεξάρτητη παλαιστινιακή πατρίδα είναι ο μόνος δρόμος προς την πραγματική του ασφάλεια.

Επικροτεί η Τουρκία τη διακήρυξη Οτζαλάν, αλλά τηρεί στάση αναμονής, Ιστορικό κάλεσμα σε κατάπαυση πυρός

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ζήτησε ο Μπέπε Γκρίλο, ενώ συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και ο ίδιος ο Γκρίλο επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα άλλο κόμμα.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σε καταυλισμό εκτοπισμένων κοντά στην Πεσαουάρ του βορειοδυτικού Πακιστάν, δήλωσαν οι αρχές.

Ένας νεκρός από σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στο Βερολίνο, τέσσερις σοβαρά τραυματίες

Ακυρώθηκαν 700 πτήσεις της Lufthansa σε Γερμανία και Ευρώπη, απεργεί το προσωπικό εδάφους

Αίθριος καιρός με ισχυρους Δυτικούς ανέμους  7 - 8 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου