Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δευτέρα 4-3-2013 / 07.30π.μ…… Με 3 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις 5 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 6 το απόγευμα συνεδρίαση με μοναδικό θέμα, «Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης και δημοτικού προϋπολογισμού, έτους 2013.»…..

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με 3 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει  αύριο στις  5   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 6 το απόγευμα συνεδρίαση με μοναδικό θέμα, «Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης και δημοτικού προϋπολογισμού, έτους 2013.»  

Το πρώτο ελληνικό περιοδικό δρόμου με την ονομασία ''Σχεδία'' κυκλοφορεί στην Αθήνα με στόχο να αποτελέσει το μέσο που θα μεταφέρει τους άστεγους και τους άπορους της πρωτεύουσας από την φτώχεια και την απομόνωση στην απέναντι όχθη της αξιοπρεπούς διαβίωσης και της κοινωνικής αποδοχής. Οι πωλητές του περιοδικού είναι οι ίδιοι οι άστεγοι ενώ η τιμή πώλησης του περιοδικού είναι 3 ευρώ από τα οποία το 1,5 πηγαίνει απευθείας στους ίδιους. Η ''Σχεδία'' είναι το νεότερο μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου που κυκλοφορούν σε άλλες 121 χώρες σε όλο τον κόσμο και φιλοδοξία των εμπνευστών του στην Ελλάδα είναι σύντομα να κυκλοφορήσει και σε άλλες πόλεις της χώρας και να αποτελέσει ένα εγχείρημα που θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Εκδόθηκε η Προκήρυξη του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ" Επιδίωξη του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επενδυτικών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων υπό σύσταση επιχειρήσεων  προκειμένου αυτές  να καταστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνές περιβάλλον. Η υποβολή προτάσεων θα γίνεται έως 25 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr και σε έντυπη μορφή για τις επιχειρήσεις του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας.
+++++++


Συνάντηση με τον Ερντογάν θα έχει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, στη σκιά της συζήτησης για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και την υφαλοκρηπίδα διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη το 2ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας. Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει ο ίδιος στη γειτονική χώρα, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, αποτελούμενης από εννέα υπουργούς και έναν υφυπουργό, αλλά οι προσδοκίες από τη συνάντηση είναι χαμηλές.

Πλεονάζον προσωπικό στα υπουργία και απολύσεις στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης με τους επικεφαλείς της τρόικας.

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φέρεται να θέτει στα στελέχη της ζήτημα ασφαλείας τους κατά την παραμονή τους στην Αθήνα και να δίνει αναλυτικές οδηγίες στο προσωπικό της για το πώς θα αντεπεξέλθουν σε συνθήκες αναρχίας και συγκρούσεων. Διαψεύδει η κομισιόν την πληροφορία

«Ελπιδοφόρες ενδείξεις» για υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης, το φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί η ανάλυση

Καλύτερη χρονιά  όλων των εποχών το 2013 για τον τουρισμό στην Ελλάδα, εκτιμά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Μεγάλα δάνεια στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών με στόχο τον εντοπισμό περιπτώσεων νομιμοποίησης μαύρου χρήματος η ξέπλυμα από φοροδιαφυγή.

Για την πορεία του Ελληνικού προγράμματος θα ενημερώσει σημερα το Γιούρωγκρουπ, ο υπουργός οικονομικών. Στη συνεδρίαση αναμένεται να τεθεί και το θέμα της Κύπρου, χωρίς ωστόσο να αναμένεται συμφωνία για τη δανειακή σύμβαση.

Σημάδια βελτίωσης της υγείας των δυο εκ των τριών φοιτητών της Λάρισας, κρίσιμη η κατάσταση του τρίτου

Σήμερα αρχίζει η πρώτη δίκη με κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, για ανακριβές «πόθεν έσχες»

«Φρένο» στους μισθούς των μάνατζερ έβαλαν με δημοψήφισμα οι Ελβετοί. Οι αυστηρότεροι περιορισμοί διεθνώς. Την οργή τους για τους υπερβολικούς μισθούς, μπόνους και αποζημιώσεις ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων έδειξαν οι Ελβετοί στην κάλπη σχετικού δημοψηφίσματος.

5θημερη απεργία από σημερα των εργαζομένων στην Ισπανική εταιρεία Ιμπέρια, με αίτημα να μην περικοπούν 3800 θέσεις εργασίας.

Χιλιάδες Πορτογάλοι στους δρόμους εναντίον της «τροϊκανής» λιτότητας. Κινήματα και συνδικάτα

Έκκληση στον γάλλο πρόεδρο να διοργανώσει δημοψήφισμα για έξοδο από την «σοβιετική Ευρωπαϊκή Ένωση» απηύθυνε η Μαρίν Λεπέν

Βόμβα εξερράγη σε Σιιτική περιοχή στο Καράτσι, Σύμφωνα με το Associated Press αξιωματούχοι από το Πακιστάν επιβεβαιώνουν τον θάνατο επτά ανθρώπων στο Καράτσι, Νότια του Πακιστάν, μετά από έκρηξη βόμβας στην σιιτική περιοχή της πόλης.

Είμαι έτοιμος για διάλογο αλλά δεν παραιτούμαι, δηλώνει ο Άσαντ, πυρά κατά της Βρετανίας

Στις 13 Απριλίου θα ξεκινήσει η νέα δίκη του Χόσνι Μουμπάρακ που καταδικάστηκε σε ισόβια τον περασμένο Ιούνιο για τον θάνατο διαδηλωτών το 2011

Στους χθεσινούς αγώνες της Σουπερλίγκα, ΑΕΚ Παναθηναϊκός 0-2, ΠΑΟΚ Πανιώνιος 4-2, Γιάννενα Αστέρας Τρίπολης 1-2 και Λεβαδειακός Ξάνθη 1-4.

Αίθριος καιρός με Νοτιοδυτικούς, Νοτιοανατολικούς  ανέμους  1 - 2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου