Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δευτέρα 5-12-2016 07.30 πμ….. Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο, «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» η Εκδήλωση περιλαμβάνει Ομιλίες και Βραβεύσεις Εθελοντών. Είστε όλοι καλεσμένοι….


Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο, «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» η Εκδήλωση περιλαμβάνει Ομιλίες και Βραβεύσεις Εθελοντών. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Με 2 θέματα (Έγκριση – ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2017 κληροδοτήματος Γ. Κρινάκου. και  κληροδοτήματος Σ. Κυριάκου.) στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  σήμερα στις μια το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Θα ακολουθήσει στις 2 το μεσημέρι συνεδρίαση με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη.

Σήμερα  στις 6:00 το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στο Λουτράκι. Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων  (ΕΔΔΥΠΠΥ), η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας (ΕΕΧ), η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (ΕΕΛ) και ο  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), διοργανωνουν την Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι &Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια». Ομιλήτριες: Ελένη Γιαμαρέλλου, Καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ, Κυριακή Κανελλακοπούλου, Καθηγήτρια Παθολογίας - Λοιμώξεων ΕΚΠΑ. Συντονισμός: Θεοδώρου Αγγελική,  Δημοτικός Σύμβουλος. Η Εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών και των Εμβολίων. που διοργανώνουν το ΕΔΔΥΠΠΥ, η ΕΕΧ, η ΕΕΛ και ο ΙΣΑ.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει  αύριο   στις  2 το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 8μιση το βράδυ, στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο. Η Θεατρική Ομάδα Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  «ΚΑΡΥΑΤΙΣ», παρουσιάζει την «Αυλή των Θαυμάτων» του Ιωάννη Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη. Η ίδια παράσταση θα παρουσιαστεί την Κυριακή 18/12 στις 8μιση το βράδυ στο Θέατρο του Δημαρχείου στο Κιάτο. Χορηγός, Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Είσοδος Ελεύθερη, σε όλες τις παραστάσεις.


«Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι σε τηλεοπτικό του διάγγελμα. «Αύριο (σήμερα) το απόγευμα θα συγκαλέσω συνεδρίαση του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου και θα ανέβω στο προεδρικό μέγαρο να παραιτηθώ», πρόσθεσε ο Ρέντσι. Η πρόβλεψη του Piepoli Institute/IPR για το δίκτυο RAI δίνει στο «ναι» 39%-43%, και στο «όχι» 57%-61%.

Ήττα της Ακροδεξιάς στην Αυστρία. Πρόεδρος ο Αλεξάντερ Βαν Ντεμπέλερ που υποστηρίχτηκε από τους Πράσινους

Νυχτερινή τηλεδιάσκεψη Αθήνας, δανειστών – τοκογλύφων, ενόψει του σημερινού Γιούρωγκρουπ. Τεχνική συμφωνία επιδιώκει  η Αθήνα

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνουν αποδεκτά όσα ζητά το ΔΝΤ, επαναλαμβάνει η κυβέρνηση

Μεταρρυθμίσεις και όχι ελάφρυνση του χρέους, επιμένει ο Σόιμπλε.

Ηχηρά μηνύματα στην Τουρκία από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών. Οι διεθνείς συμφωνίες για τα σύνορα δεν νοείτε να αμφισβητούνται, σημείωσε ο Σταινμάγερ. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω και το κάνουμε αυτό και για την ίδια την Ευρώπη, τόνισε μέσω της ΕΡΤ ο Προκόπης Παυλόπουλος   

Πλημμύρες και ζημιές στη Ζάκυνθο από το νέο σφοδρό κύμα  κακοκαιρίας. Κλειστά σήμερα τα σχολεία

Κλιμάκιο της ΚΕΛΠΝΟ σήμερα στο νοσοκομείο Ζακύνθου για τα αίτια μετεγχειρητικών επιπλοκών σε ασθενείς. 40χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου, μια ακόμη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σεισμός 4.3 ρίχτερ λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Βόρειο Ιόνιο, ιδιαίτερα αισθητός στη Βόρεια Κέρκυρα.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια μέχρι της 6 τα ξημερώματα της Τρίτης, λόγο της συνεχιζόμενης απεργίας της ΠΝΟ.

Αβάσιμες οι φήμες για αλλαγή στη φορολόγηση των Ναυτικών, λέει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

150 μολότοφ, εντόπισαν αστυνομικοί σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους εννέα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, ενώ ακόμη 21 τραυματίστηκαν, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και δύο επιβατικά αυτοκίνητα στην κεντρική Σιβηρία.

Τουλάχιστον 11 είναι οι νεκροί και 65 οι τραυματίες από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στο Καράτσι στο Πακιστάν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην πόλη, η φωτιά ξέσπασε από την κουζίνα.

Σεισμός 6,4 βαθμών έγινε στα ανοιχτά της Νούσα Τενγκάρα, στην κεντρική Ινδονησία, σήμερα το πρωί, χωρίς ωστόσο να εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

Τοπικές νεφώσεις, ασθενής βροχή, με Βορειοανατολικούς  ανέμους  4 - 5 μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου