Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τετάρτη 9-10-2013/ 07.30 π.μ….. Η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας με την ιδιότητα του εταίρου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» διοργανώνει Ημερίδες που αποσκοπούν, στην πληροφόρηση των ανέργων και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, του επιχειρηματικού κόσμου και των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής. Οι Ημερίδες θα πραγματοποιηθούν, αύριο στις 7 το βράδυ στο ΒΕΛΟ στην Αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου. Την Παρασκευή στις 7 το βράδυ στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ στο Κέντρο νεότητας και την Δευτέρα στις 7 το βράδυ στο ΚΙΑΤΟ στο Πολιτιστικό Κέντρο…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας με την ιδιότητα του εταίρου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» διοργανώνει Ημερίδες που αποσκοπούν, στην πληροφόρηση των ανέργων και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, του επιχειρηματικού κόσμου και των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής. Οι Ημερίδες  θα πραγματοποιηθούν, αύριο στις 7 το βράδυ στο ΒΕΛΟ στην Αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου. Την Παρασκευή στις 7 το βράδυ στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ στο Κέντρο νεότητας  και την Δευτέρα στις 7 το βράδυ στο ΚΙΑΤΟ στο Πολιτιστικό Κέντρο

Ερώτηση  προς τους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται στο Νομό Αργολίδας στην καταβολή της επιστροφής του Φ.Π.Α. κατέθεσε ο Βουλευτής Αργολίδας  του  ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας

Απόψε στις 7 το βράδυ στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου. Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, η ΛΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και οι «Εκδόσεις του Φοίνικα» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του λευκώματος «Αρχαία Κορινθία». Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική έκδοση και αξιόλογο λεύκωμα, στου οποίου την έκδοση συμμετείχε η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Περιλαμβάνει για όλο το Νομό και κάθε Δήμο του, την περιγραφή του Αρχαιολογικού του πλούτου, έως και τα ευρήματα των πολύ πρόσφατων αρχαιολογικών ερευνών και αποτελεί συλλογικό έργο δεκατριών Αρχαιολόγων που έχουν εργαστεί ή εργάζονται στη ΛΖ΄ΕΠΚΑ. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες

Έως και το Σάββατο στο Λουτράκι  το Β’ Διεθνές Φόρουμ Κινηματογράφου «Φίλοι του κινηματογράφου». Το εν λόγω Φεστιβάλ οργανώνει ο μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός προώθησης κινηματογράφου «ΕΛΕΚΤΡΟΤΕΑΤΡ» μαζί με την Ένωση Κινηματογραφιστών, Κρατικό Ίδρυμα Κινηματογράφου της Ρωσίας και Φόρουμ Κινηματογράφου. Καθημερινά στις 8 το βράδυ στον θερινό κινηματογράφο "ΗΛΕΚΤΡΑ" στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, θα προβάλλονται ταινίες   Ρώσων και Ελλήνων σκηνοθετών. Είσοδος Ελεύθερη

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν, μέχρι και την Παρασκευή, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών. Οι 8.826 θέσεις θα καλυφθούν σε δήμους και άλλες 1.174 σε περιφέρειες από ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχουν εγκριθεί 66 θέσεις απασχόλησης .

H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ διοργανώνουν κάθε Παρασκευή στις 9.45 το βράδυ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, αυτή την Παρασκευή  “Dark city”, του Άλεξ Πρόγιας,  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
+++++++

Πολιτικά και νομοθετικά τερτίπια από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, 4 μήνες μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ δεν θα γίνει αύριο η προγραμματισμένη ψηφοφορία για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έκλεισε η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Τα ζητήματα που αφορούν το κλείσιμο της ΕΡΤ θα εγκριθούν από την Ολομέλεια με τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνης.

Κοινή δέσμευση Σαμαρά Νετανιάχου για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας, Ισραήλ, μετά από τη συνάντηση τους  

Πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο η υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας με ερώτηση για το θέμα προς τον υπουργό Άμυνας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  των εργαζομένων στα Ναυπηγεία σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο Άμυνας.

Στο Γιούρωγκρουπ του Νοεμβρίου θα συζητηθεί το θέμα του χρηματοδοτικού κενού του Ελληνικού προγράμματος, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος  της Ευρωζώνης.

Σε αναθεώρηση προς τα κάτω των προβλέψεων του για της παγκόσμια ανάπτυξη προσχώρησε το ΔΝΤ, μετά την απειλή πτώχευσης του Αμερικανικού δημοσίου.

Ένα απίστευτα σκληρό πρόσωπο του ελληνικού κράτους αντιμετωπίζει μία πολύτεκνη οικογένεια δύο νέων ανθρώπων, σε ένα ορεινό χωριό της Λέσβου. Για χρέος 1.500 συνολικά ευρώ, από τα οποία τα 200 ευρώ είναι το χαράτσι του σπιτιού τους, κατάσχεται το ένα και μοναδικό σπίτι τους, μόλις 60 τετραγωνικών μέτρων.

Μέχρι και το Σάββατο συνεχίζουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι εργαζόμενοι στην Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης, ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων 33 συναδέλφων τους.

24ωρη απεργία σήμερα από τους εργαζόμενους της Vodaphon. Κυλιόμενες στάσεις εργασίας σήμερα και αύριο από τους εργαζόμενους στη Μονάδα Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του υπουργείου ανάπτυξης.  

Τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών Θεσσαλονίκης, ζητά ο προϊστάμενος της τοπικής εισαγγελίας εφετών, προκειμένου να οριστεί ειδικός εφέτης ανακριτής που θα αναλάβει τη διερεύνηση της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός» τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αύριο  θα καταβληθούν σε 497.894 δικαιούχους τα νέα οικογενειακά επιδόματα του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών

Διεκόπη η δίκη του δημοσιογράφου και εκδότη του Hot Doc  Κώστα Βαξεβανη, αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της  λίστας Λαγκάρντ, νέα ημερομηνία θα οριστεί στις 21 Νοεμβρίου. 

Συνεληφθει με ένταλμα της ανακρίτριας Πειραιά με την κατηγορία της άμεσης συνεργίας 32χρονος ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά κατά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.  

Έλεγχο των οικονομικών της ΧΑ και των Βουλευτών της από το ΣΔΟΕ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ζητούν οι ανακριτές οι οποίοι ερευνούν το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Πιθανότατα αύριο η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για να εξετάσει το αίτημα της άρσης  ασυλίας των 3 Βουλευτών της ΧΑ Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα.

Αεροσκάφη της Συριακής Αεροπορίας βομβάρδισαν θέσεις των Ανταρτών στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η πρόεδρος της Αργεντινής, αφαιρέθηκε ενδοκρανιακό αιμάτωμα

Απεργία έναντι στα μέτρα λιτότητας και τις περικοπές στους μισθούς τους πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ της Λισαβόνας.

Περικοπή 10 000 θέσεων εργασίας, ανακοίνωσε η Γαλλική εταιρεία Αλκατέλ, επικαλούμενη ζημιές ύψους ενός δισεκ. ευρώ. 

Πυροσβέστες έλουσαν αστυνομικούς με αφρό στις Βρυξέλλες, από πάνω μέχρι κάτω

Τοπικές  νεφώσεις   με  Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς  ανέμους    1 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου