Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Παρασκευή 18-10-2013/ 07.30 π.μ….. Την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επ΄ ευκαιρία την «Ημέρα της Φτώχειας» διοργανώνει Βράδια Αλληλεγγύης με Μουσικό Πρόγραμμα και Όμορφες Ιστορίες. Παρουσιάζουν οι Γιάννης Ρασούλης, Ακριβή Καλδίρη και Στέλιος Μένος. «Αντί Εισιτηρίου Παρακαλούμε να Προσφέρετε Τρόφιμα. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ»….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επ΄ ευκαιρία την «Ημέρα της Φτώχειας» διοργανώνει Βράδια Αλληλεγγύης με Μουσικό Πρόγραμμα και Όμορφες Ιστορίες. Παρουσιάζουν οι Γιάννης Ρασούλης, Ακριβή Καλδίρη και Στέλιος Μένος. «Αντί Εισιτηρίου Παρακαλούμε να Προσφέρετε Τρόφιμα. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ»

Με 20 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  την Δευτέρα  στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Την  Κυριακή, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, λόγο εργασιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων (ΧΘ 158+940) και Ανατολικού Αιγίου (ΧΘ 172+450), κατά τη διάρκεια της οποίας η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό

Την Κυριακή  στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Νεμέας, στις 6 το απόγευμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αηδονίων με την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Νεμέας σε συνέχεια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων για το 2013, διοργανώνει, Εκδήλωση αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη και τιμά τον μεγάλο αυτόν ''ΕΛΛΗΝΑ-ΚΡΗΤΙΚΟ'' συγγραφέα που τα έργα του και τα αποφθέγματα του είναι πάντα επίκαιρα. Η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί Νεμεάτικο κρασί μαζί με κρητική τσικουδιά.  

H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ διοργανώνουν κάθε Παρασκευή στις 9.45 το βράδυ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, απόψε, “Scanners”, του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ,  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργανώνει τμήματα Παραδοσιακών Χορών και προσκαλεί τα  παιδιά  του Δήμου  να δηλώσουν συμμετοχή. Έναρξη Μαθημάτων: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου  Ώρα : 16.30-17.30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Πληροφορίες στα Τηλέφωνα : 2743360245- 2743360255 
+++++++

Να βγει από τις εντυπώσεις της σφοδρής κόντρας Βενιζέλου Αβραμόπουλου με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε τηλεοπτική του παρέμβαση. Η κυβέρνηση διαψεύδει ότι ο υπουργός Άμυνας αναφερόταν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όταν παραδέχτηκε  ότι παρέλαβε αμαρτωλές συμβάσεις για τα Ναυπηγεία.

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για άσκηση Κοινοβουλευτικής βίας. Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθηνών για τους τότε συναρμόδιους υπουργούς Βενιζέλο Παπακωνσταντίνου.

Για τον Δεκέμβριο παραπέμπονται οι αποφάσεις για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, μετά τη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον επικεφαλής του Γιουρωγουόρκιν Γκρουπ.

Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υπουργού οικονομικών και της τρόικας για το μέλλον των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, Αμετακίνητη φέρεται η κυβέρνηση στη θέση της για τη διατήρηση εν λειτουργία του Αμυντικού σκέλους της εταιρείας.  

Σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του προεδρείου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) στη Μαδρίτη, θα συμμετάσχει σήμερα Παρασκευή, εν όψει του επικείμενου συνεδρίου του ΚΕΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Απολύσεις γιατρών του νοσοκομείου Κέρκυρας προανήγγειλε ο υπουργός υγείας  Άδωνης Γεωργιάδης. Στο νοσοκομείο μετέβει κλιμάκιο ελεγκτών του υπουργείου, όπως καταγγέλλουν όμως οι εργαζόμενοι με προκλητική συμπεριφορά εξαγρίωσαν γιατρούς και ασθενείς με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας.

Ισχνό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της ALCO  για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action. Στην πρόθεση ψήφου ΝΔ 21.2%, ΣΥΡΙΖΑ 20.5%, ΧΑ 6.8%, ΠΑΣΟΚ 6.1%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 5.1%, ΚΚΕ 4.9% και ΔΗΜΑΡ 3.7%.

Την Τρίτη θα ψηφιστεί τελικά η τροπολογία για την αναστολή της  κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα που παραβιάζουν τον ποινικό κώδικα.

Σε ειδικούς εφέτες ανακριτές περνά η δικογραφία για την υπόθεση της ΧΑ με απόφαση της ολομέλειας του Συμβουλίου Εφετών

Καμικάζι ανατίναξε το παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγό που οδηγούσε σε  χωριό του βόρειου Ιράκ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 15 άνθρωποι. Η επίθεση είχε στόχο μέλη της ιρακινής σιιτικής μειονότητας Σαμπάκ στο χωριό Μουαφακίγια στην επαρχία Νινεβέ

Μέρκελ και Σοσιαλδημοκράτες ανοίγουν επίσημα διάλογο για μεγάλο συνασπισμό, πρεμιέρα την Τετάρτη

Η κυβέρνηση άνοιξε, ο Ομπάμα ζητά νέο πνεύμα συνεργασίας από το Κογκρέσο, «Κανείς δεν βγήκε κερδισμένος»

Ένας νεκρός από την πύρινη λαίλαπα στην περιοχή του Σίδνεϊ, μαίνονται οι πυρκαγιές

Αίθριος καιρός  με  Βόρειους, Δυτικούς  ανέμους    2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου