Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Τρίτη 1-10-2013/ 07.30 π.μ….. Με 1,25 ευρώ το κιλό θα αγοράζουν κορινθιακή σταφίδα εσοδείας 2013 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, η Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας (ΣΚΟΣ) και οι συνεταιριστικές εταιρείες και ενώσεις που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με 1,25 ευρώ το κιλό θα αγοράζουν κορινθιακή σταφίδα εσοδείας 2013 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου,  η Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας  (ΣΚΟΣ) και οι συνεταιριστικές εταιρείες και ενώσεις που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν, μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών. Οι 8.826 θέσεις θα καλυφθούν σε δήμους και άλλες 1.174 σε περιφέρειες από ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχουν εγκριθεί 66 θέσεις απασχόλησης  Πέραν της διάρκειας της ανεργίας, κριτήριο επιλογής είναι το εισόδημα του 2013 που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ (ατομικό-οικογενειακό), ενώ θα μοριοδοτηθούν περισσότερο όσοι έχουν ανήλικο παιδί, άνεργη σύζυγο και είναι σε ηλικίες μεταξύ 30 έως 54 ετών.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Φιλόξενο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας "ENDURO FESTIBAL" Πληροφορίες, Δημήτρης Χελιωτης 210 92 10 933 - 6972 23 52 44 και Δημήτρης Γεωργίου 6948 06 41 02 - 6941 55 09 83 "Ζήστε ένα Διαφορετικό Σαββατοκύριακο Μακριά από το Άγχος της Καθημερινότητας"
+++++++


Για «τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και εξοπλιστικό σκάνδαλο εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου», έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, διευκρινίζοντας ότι «η σύμβαση του 2010, που έχει τη σφραγίδα του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπακωνσταντίνου, είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και από την αρχική ναυπηγική σύμβαση που έχει τη σφραγίδα του κ. Τσοχατζόπουλου». Ο κ. Τσίπρας είπε ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για το έγκλημα που διέπραξαν στον Σκαραμαγκά.

Ευθύνες στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες  στη δολοφονία, καταλόγισε  σύμφωνα με πληροφορίες  η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, κατά τη διάρκεια της 4ωρης κατάθεσης της στα δικαστήρια του Πειραιά. Κατάθεσε και ο πατέρας του Φύσσα, ενώ από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για όλους τους παρευρισκόμενους στη δολοφονία και κυρίως για τους αστυνομικούς.

Σήμερα απολογούνται οι συλληφθέντες Βουλευτές Κασιδιάρης, Λαγός και Παναγιώταρος. Αύριο καταθέτει ο Νίκος Μιχαλολιακος, την Πέμπτη ο Χρίστος Παπάς. Εκκρεμούν ακόμα 10 εντάλματα σύλληψης, ενώ αναζητούνται και  οι κρύπτες με τα όπλα της οργάνωσης.  Σύμφωνα με το πόρισμα φωτιά του Άρειου Πάγου, οι επιθέσεις κατά Μεταναστών, αλλά και ημεδαπών, ξεκινούν ήδη από το 1987. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν 3 αστυνομικοί που έχουν συλληφθει για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του Φαίλου Κρανιδιώτη, καλεί  το πρωθυπουργό η Κουμουνδούρου. Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο κάνει λόγο «για σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ», σε άλλο σημείο προσθέτει, «δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις σφαίρες μου  για τον αληθινό αντίπαλο»

Κατατέθηκε στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις.

Νέο πογκρόμ απολύσεων στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, αυτή τη φορά δεκάδες εργαζόμενοι ειδοποιούνται μέσω τηλεφώνου.

Άλλο ένα δείγμα του success story, η Coca Cola  3Ε κλείνει το τμήμα διακίνησης της Θεσσαλονίκης και απολύει 33 εργαζόμενους.

Αναστέλλουν από σήμερα τη λειτουργία τους τα καταστήματα της Sprider Stores, ανακοίνωσε η εταιρεία. 800 θέσεις εργασίας καταργήθηκαν  με την ανακοίνωση για κλείσιμο των Sprider

Εισαγγελική παρέμβαση για τα κλειστά Πανεπιστήμια, μετά από σχετική αναφορά του υπουργού παιδείας στον Άρειο Πάγο. Νέα 5θημερη απεργία αποφάσισαν οι Διοικητικοί υπάλληλοι. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αύριο και Πανελλαδική στάση εργασίας στο υπουργείο παιδείας, από την ΟΛΜΕ.     

Σειρά επαφών με ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης  από σήμερα  στις Βρυξέλλες.

Σαράντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 150 τραυματίσθηκαν στις πέντε βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν χθες στη Βαγδάτη. Οι περισσότερες επιθέσεις είχαν στόχο σιιτικές συνοικίες της ιρακινής πρωτεύουσας..

Η Δαμασκός θα συμμορφωθεί πλήρως με την απόφαση που θα λάβει το 15μελές Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ για τα χημικά όπλα που βρίσκονται στο έδαφος της Συρίας, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της χώρας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Περισσότεροι από 70 άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι μετά το ναυάγιο τριών αλιευτικών στη θάλασσα της νότιας Κίνας εξαιτίας τυφώνα, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. «Τρία αλιευτικά έχουν βυθιστεί, εξαιτίας του περάσματος του τυφώνα, με αποτέλεσμα να αγνοείται η τύχη 75 ανθρώπων»

Νεφώσεις τοπικές βροχές  με ισχυρούς Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους    6 – 7  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου