Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τρίτη 29-10-2013/ 07.30 π.μ…..Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας θα προβεί σε ψεκασμό του Πευκιά με βιολογικό σκεύασμα (Βάκιλλος της Θουριγκίας) για την καταπολέμηση της πιτυοκάμπης. Παρακαλούνται οι πολίτες να μην εισέρχονται στο Αισθητικό Δάσος διότι ενέχεται ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης από σήμερα  και έως το τέλος της εβδομάδας θα προβεί σε ψεκασμό του Πευκιά με βιολογικό σκεύασμα (Βάκιλλος της Θουριγκίας) για την καταπολέμηση της πιτυοκάμπης. Παρακαλούνται οι πολίτες να μην εισέρχονται στο Αισθητικό Δάσος διότι ενέχεται ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ

Τα τμήματα Γυμναστικής Γυναικών για την Δημοτική Κοινότητα  Ξυλοκάστρου Θα αρχίσουν την  Παρασκευή, το πρόγραμμα θα γίνεται στο κλειστό θέατρο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 16:00 – 17:00 και 18:00 – 19:00. Η  ΑΘΛΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ  ΥΓΕΙΑ. Πληροφορίες 2743 3 60217 και 6973 65 28 48. Υπεύθυνος,  Σαλωνίτης Ιωάννης  Κ.Φ.Α.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ  ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄ παρουσιάζει, «Το  αρχοντόπουλο  και  η  Πανωραία », παράσταση  για  παιδιά  στο  Θέατρο  Περιγιαλίου, από την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ  ΣΚΗΝΗ, σε σκηνοθεσία  Γωγώς  Ξανθάκη. Παραστάσεις Νοεμβρίου, τις Κυριακές 3 και 24 και τα Σάββατα 9, 16 και 30, ώρα έναρξης  6 το απόγευμα.  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ   27410-86330 και      6973803911 
+++++++


Αποκλεισμένες από πολίτες και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Στρατιωτική Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και οι Μαθητικές στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Η Ελλάδα δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς, ο Λαός έδωσε ότι μπορούσε, δεν μπορεί να δώσει κάτι περισσότερο, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη έκανε λόγο ο υπουργός άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν Εκπαιδευτικοί και Σχολικοί Φύλακες.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα πραγματοποίησαν στα Προπύλαια, Διοικητικοί υπάλληλοι, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Μπαίνουν σήμερα στην 8η εβδομάδα κινητοποιήσεων.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης αποδοκιμάστηκαν μέλη της κυβέρνησης. Στην Πάτρα μέλη Αριστερών Συσπειρώσεων και Φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης. Στην Κατερίνη η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 3 μελλών της Χ.Α

Το δικό τους παρόν έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στις εκδηλώσεις που έγιναν στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Μετά την μαθητική παρέλαση πραγματοποιήθηκε διαδήλωση μέχρι το Ραδιομέγαρο.

Να σταματήσουμε το σχέδιο εκφασισμού και εξαθλίωσης της κοινωνίας, να οργανώσουμε την ανατροπή για μια κυβέρνηση που υπηρετεί το λαό, τονίζει στο μήνυμα του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο λαός πρέπει να ορθώσει το ανάστημα του   και να οργανώσει τη λαϊκή του συμμαχία για την έξοδο από την κρίση σε όφελος του, το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα

Συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο οικονομικών, ενόψει της άφιξης της τρόικας στην Αθήνα. Διαθέσεις νέων μέτρων από τους δανειστές, ανεβάζουν σε πάνω από 2 δισεκ. το δημοσιονομικό κενό το 2014, αμφισβητώντας τις κυβερνητικές προβλέψεις για κενό 500 εκ. Απαιτήσεις για λουκέτο στις Αμυντικές Βιομηχανίες.

Αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων. Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες.

Νέα κριτική ασκεί με άρθρο του στην κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ  Βύρων Πολύδωρας. «Δημεύουν τα χωράφια μας»,  «τα χωράφια των Ελλήνων δεν είναι φορολογητέα ύλη, είναι συστατικό ζωής, του Έλληνα και απόδειξη της ιστορικής επιβίωσής του». «Αυτά τα χωράφια επιχειρούν τώρα να τα δημεύσουν μέσω της φορολογίας, μολονότι κάτι τέτοιο είναι προδήλως αντισυνταγματικό», τονίζει μεταξύ άλλων, και επικαλείται το  άρθρο 17 του Συντάγματος.

Στη Βουλή σήμερα το ασφαλιστικό. Απελευθέρωση των απολύσεων, κατασχέσεις και μείωση στο Εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων, προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας.

5ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί  των εργαζομένων στα Ψυχιατρικά νοσοκομεία της χώρας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 στο υπουργείο υγείας, ενάντια στο λουκέτο των Ιδρυμάτων και την διαθεσιμότητα.

Τουλάχιστον 35 μετανάστες από το Νίγηρα που κατευθύνονταν στην Αλγερία πέθαναν από τη δίψα στην έρημο του Νίγηρα όταν το όχημα που τούς μετέφερε έπαθε βλάβη.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από δηλητηρίαση ύστερα από διαρροή αερίου σε ανθρακωρυχείο κοντά στην πόλη Λεόν της βορειοδυτικής Ισπανίας.

Νεκρούς και ζημιές αφήνει πίσω της η κακοκαιρία στη δυτική Ευρώπη, η Βρετανία βρέθηκε αντιμέτωπη με τη χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων δέκα ετών.

Πέντε νεκροί από όχημα που έπεσε πάνω σε πλήθος στην Τιενανμέν στο Πεκίνο, στην πύλη της Απαγορευμένης Πόλης

Αίθριος καιρός  με  Νοτιοδυτικούς,  Νοτιοανατολικούς  ανέμους 2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου