Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Παρασκευή 4-10-2013/ 07.30 π.μ….. Αύριο και την Κυριακή στο Φιλόξενο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας "ENDURO FESTIBAL" Πληροφορίες, Δημήτρης Χελιωτης 210 92 10 933 - 6972 23 52 44 και Δημήτρης Γεωργίου 6948 06 41 02 - 6941 55 09 83 "Ζήστε ένα Διαφορετικό Σαββατοκύριακο Μακριά από το Άγχος της Καθημερινότητας"….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο και την Κυριακή στο Φιλόξενο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας "ENDURO FESTIBAL" Πληροφορίες, Δημήτρης Χελιωτης 210 92 10 933 - 6972 23 52 44 και Δημήτρης Γεωργίου 6948 06 41 02 - 6941 55 09 83 "Ζήστε ένα Διαφορετικό Σαββατοκύριακο Μακριά από το Άγχος της Καθημερινότητας"

H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ διοργανώνουν κάθε Παρασκευή στις 9.45 το βράδυ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, απόψε  “Blade runner”, του Ρίντλεϋ Σκότ, 117' ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Από τις 6 έως τις 12 Οκτωβρίου στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί το Β’ Διεθνές Φόρουμ Κινηματογράφου «Φίλοι του κινηματογράφου». Το εν λόγω Φεστιβάλ οργανώνει ο μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός προώθησης κινηματογράφου «ΕΛΕΚΤΡΟΤΕΑΤΡ» μαζί με την Ένωση Κινηματογραφιστών, Κρατικό Ίδρυμα Κινηματογράφου της Ρωσίας και Φόρουμ Κινηματογράφου. Καθημερινά στις 8 το βράδυ στον θερινό κινηματογράφο "ΗΛΕΚΤΡΑ" στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, θα προβάλλονται ταινίες   Ρώσων και Ελληνων σκηνοθετών. Είσοδος Ελεύθερη

Με 1,25 ευρώ το κιλό θα αγοράζουν κορινθιακή σταφίδα εσοδείας 2013 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου,  η Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας  (ΣΚΟΣ) και οι συνεταιριστικές εταιρείες και ενώσεις που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλλουν, μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών. Οι 8.826 θέσεις θα καλυφθούν σε δήμους και άλλες 1.174 σε περιφέρειες από ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχουν εγκριθεί 66 θέσεις απασχόλησης .
+++++++

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του και ο Χρήστος Παππάς, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης,  στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Ο γραμματέας της ΧΑ  Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε ως απόλυτος αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και πως ήταν ενήμερος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μιχαλολιάκος, Λαγός  και  Πατέλης οδηγήθηκαν στο ίδιο κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλάκων Κορυδαλλού, στον Ελαιώνα Θήβας η  ανθυπαστυνόμος του τμήματος Πειραιά.

Παραδόθηκε ο Πυρινάρχης της ΧΑ στο Πέραμα, σε βάρος του ειχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση κατά μελλών του ΚΚΕ. Παραδόθηκαν επίσης η σύζυγος και η πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά

Στο αυτόφωρο σήμερα η Θέμις Κορδέλη που κατηγορείτε για συνεργασία με το διοικητή του ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα και σωρεία ποινικών αδικημάτων.

Τιμοκατάλογο για τραμπουκισμούς ειχε η ΧΑ, όπως αποκαλύπτει το BBC συμφωνα με μαρτυρία πρώην μέλλους της οργάνωσης, Χρυσαβγίτες έστελναν ανθρώπους στο νοσοκομείο με αμοιβή 1500 ευρώ.  

Αιφνιδιασμένος και αμήχανος ο πρωθυπουργός από τη μη προφυλάκιση Βουλευτών της ΧΑ, όπως παραδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επιμένει ο Αντώνης Σαμαράς στα  περί ακραίας αντιπολίτευσης, ενώ συνεργάτες του, όπως ο Φαίλος Κρανιδιώτης και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, επανήλθαν στην ιστορία των 2 άκρων, ζητώντας να παταχτεί η πολιτική βία κατά της ΧΑ και κατά της Άκρας Αριστεράς.

Οι ακραίοι της ΧΑ είναι υπόλογοι και υπόδικοι, κάποιοι είναι ηδη προφυλακισμένοι, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από την Ουάσιγκτον

Ο κ. Δένδιας ειχε 32 φακέλους, έπρεπε να γίνουν 33 ? με τον 33ο  φάκελο να είναι αυτός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έπρεπε να χυθεί αθώο αίμα προκειμένου να ενεργοποιηθεί η κυβέρνηση και να στείλει τους φακέλους στη δικαιοσύνη? Αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με δηλώσεις του στο Γιούρωνιους.

Συνήγορο της ΧΑ  χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη του στο Γιούρωνιους

Αιφνιδιασμός και δυσαρέσκεια στην Ιπποκράτους η οποία καταλογίζει στο Μέγαρο Μαξίμου υπερβολική ευορία και πανηγυρικό κλίμα στους χειρισμούς της υπόθεσης με ορατό το ενδεχόμενο επικοινωνιακού φιάσκου.

Ανεπιθύμητη στον Κορυδαλλό κήρυξε την ΧΑ και οποιαδήποτε οργανωμένη δράση της, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα έρθει το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή, όπως δήλωσε ο υπουργός δικαιοσύνης

Προβάδισμα μισής ποσοστιαίας μονάδας του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση της VPRC, συμφωνα με την ίδια έρευνα, εγκληματική οργάνωση η ΧΑ για το 68% των ερωτηθέντων.

Το ΙΚΑ ξεκινά τις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης οφειλών, τουλάχιστον 6000 ειδοποιητήρια θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.

Δίδακτρα 500 ευρώ σε όλους τους Μεταπτυχιακούς φοιτητές, αποφάσισε να επιβάλει η Σύγκλητος του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσαν τα 8 Πανεπιστήμια που θίγονται από το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Στο ΣτΕ προσέφυγε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, ζητώντας την ακύρωση της κοινής υπουργικής απόφασης για την αποκρατικοποίηση της εταιρείας συντήρησης τροχαίου υλικού και στη μεταφορά των μετοχών της στο ΤΑΙΠΕΔ.

Παγωμένη μπροστά σε ένα προσφυγικό δράμα άνευ προηγουμένου στέκεται η Ιταλία. Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα όταν πλοιάριο με 500 μετανάστες βυθίστηκε μέσα σε κόλαση φωτιάς. Εκατοντάδες είναι οι νεκροί στην προσπάθεια των μεταναστών να «αγγίξουν» την Ευρώπη, ανάμεσά τους πολλά παιδιά. Επέζησαν «μόνο οι πιο δυνατοί» και αυτοί είναι μόλις 155. Εθνικό πένθος κηρύχθηκε για σήμερα στην Ιταλία, η οποία ζητά την άμεση, συνολική κινητοποίηση της ΕΕ.

Επίθεση Ομπάμα στους «εμμονικούς» Ρεπουμπλικάνους για το shutdown, ο χρόνος τρέχει και το αδιέξοδο παραμένει

Οι φινλανδοί εθνικιστές διέγραψαν βουλευτή για ναζιστικό χαιρετισμό, συμβαίνουν στο Ελσίνκι

Απομάκρυνε η Ρωσία το προσωπικό της πρεσβείας της από την Λιβύη, μετά την επίθεση

Νεφώσεις  με  Ανατολικούς,  Βορειοανατολικούς ανέμους   3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου