Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πέμπτη 17-10-2013/ 07.30 π.μ….. Την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επ΄ ευκαιρία την «Ημέρα της Φτώχειας» διοργανώνει Βράδια Αλληλεγγύης με Μουσικό Πρόγραμμα και Όμορφες Ιστορίες. Παρουσιάζουν οι Γιάννης Ρασούλης, Ακριβή Καλδίρη και Στέλιος Μένος. «Αντί Εισιτηρίου Παρακαλούμε να Προσφέρετε Τρόφιμα. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ»…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επ΄ ευκαιρία την «Ημέρα της Φτώχειας» διοργανώνει Βράδια Αλληλεγγύης με Μουσικό Πρόγραμμα και Όμορφες Ιστορίες. Παρουσιάζουν οι Γιάννης Ρασούλης, Ακριβή Καλδίρη και Στέλιος Μένος. «Αντί Εισιτηρίου Παρακαλούμε να Προσφέρετε Τρόφιμα. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ»

Την Κυριακή  στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Νεμέας, στις 6 το απόγευμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αηδονίων με την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Νεμέας σε συνέχεια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων για το 2013, διοργανώνει, Εκδήλωση αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη και τιμά τον μεγάλο αυτόν ''ΕΛΛΗΝΑ-ΚΡΗΤΙΚΟ'' συγγραφέα που τα έργα του και τα αποφθέγματα του είναι πάντα επίκαιρα. Η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί Νεμεάτικο κρασί μαζί με κρητική τσικουδιά.  

Ο Σύλλογος των καθηγητών του 3ου ΓΕΛ Κορίνθου και ο Δ/ντης συγχαίρει τους μαθητές του: Φραγκάκη Γεωργία της Γ τάξης, Λαζοπούλου Αδαμαντία της Β τάξης και Τσιόγκα Βασιλική της Β τάξης που πρώτευσαν στον διαγωνισμό EUROSCOLA 2013. Οι παραπάνω μαθητές θα ταξιδέψουν  στο Στρασβούργο, θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας και σε ειδική ημερίδα θα ενημερωθούν για τους θεσμούς και  τα όργανα της Ε.Ε. στο ναό του κοινοβουλίου όπου και θα γνωρίσουν εξέχουσες προσωπικότητες.

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργανώνει τμήματα Παραδοσιακών Χορών και προσκαλεί τα  παιδιά  του Δήμου  να δηλώσουν συμμετοχή. Έναρξη Μαθημάτων: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου  Ώρα : 16.30-17.30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Πληροφορίες στα Τηλέφωνα : 2743360245- 2743360255 

H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ διοργανώνουν κάθε Παρασκευή στις 9.45 το βράδυ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, αυτή Παρασκευή, “Scanners”, του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ,  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
+++++++


Πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία στη Γερουσία ο επίμαχος νόμος που αποτρέπει μια στάση πληρωμών της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και με τον οποίο γίνεται δυνατή η επαναλειτουργία των κλειστών από την 1η Οκτωβρίου ομοσπονδιακών υπηρεσιών. Ο νόμος εγκρίθηκε με 81 ψήφους υπέρ και 18 κατά. Την επιτυχή ψηφοφορία  χαιρέτισε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Τον Δεκέμβριο οι αποφάσεις για το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας, τόνισε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου οικονομικών, μετα τη συνάντηση του προέδρου του Γιουρωγόρκιν Γκρούπ Τόμας Μίιζερ με τον Γιάννη Στουρνάρα Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προαπαιτούμενα της δόσης, μεταξύ των οποίων η αναδιάρθρωση των Αμυντικών Βιομηχανιών και της Λάρκο, η διαθεσιμότητα, η αποπληρωμή οφειλών του δημοσίου προς ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και ο κώδικας δικηγόρων.

Τον δρόμο για την απαγγελία  της κατηγορίας της διάθεσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ανοίγει η άρση ασυλίας  των 6 Βουλευτών της ΧΑ που αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.  Σήμερα η συζήτηση και ψηφοφορία για το μπλόκο στη χρηματοδότηση της ΧΑ.

Εντωμεταξύ πυροβόλα όπλα και μαχαίρια  εντοπίστηκαν στο σπίτι του φυγόδικου εφοπλιστή και πρώην συνεκδοχή της εφημερίδας  Πρώτο Θέμα, Αναστάσιου Πάλλη, μετα από έρευνα που σχετίζεται με την υπόθεση της ΧΑ. Σε κοντέινερ που ειχε στο Ικόνιο, βρέθηκε επίσης ένα αντιαεροπορικό του 1940, κατασχέθηκαν όλα τα όπλα και η έρευνα συνεχίζεται

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του επιστάτη του καταζητούμενου επιχειρηματία, ο οποίος ερευνάται για τον οπλισμό που κατείχε. Ο επιστάτης συνελήφθη.

Έφοδο της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ζητούν από τον πρωθυπουργό 32 Βουλευτές της ΝΔ με ερώτηση που κατέθεσαν
 
Κατά της «υπερφορολόγησης των αγροτεμαχίων» 60 βουλευτές της ΝΔ, Ερώτηση προς Στουρνάρα-Τσαυτάρη

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και καθηγητής του ΑΠΘ Γιώργος Χουρμουζιάδης σε ηλικία 82 ετών και έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία. Η κηδεία θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Στον Άρειο Πάγο η λήψη απόφασης για την παραγραφή η μη των αδικημάτων του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Γενική 24ωρη απεργία στις 6 Νοέμβριου προκήρυξε η ΓΕΣΕΕ. Ολονύκτια διαμαρτυρία στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών οι οποίες θα αντικατασταθούν από ιδιωτικά συνεργεία καθαριότητας

Τα συγκλονιστικά ευρήματα της Έρευνας για τη Φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό στην Αθήνα, όπου εν έτει 2013, περισσότεροι από 20.000 συμπολίτες υποστηρίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου, παρουσίασε, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Στους δρόμους οι πορτογάλοι κατά του προϋπολογισμού λιτότητας, κύμα απεργιακών κινητοποιήσεων

Με μεγάλη επιφύλαξη υποδέχθηκε η Άγκυρα την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις ενταξιακές διαδικασίες της Τουρκίας,  Ο Εγκεμέν Μπαγίς, υπουργός της Τουρκίας αρμόδιος για Θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε  ότι «η Ευρώπη απομακρύνεται καθημερινά από την Τουρκία».

Χωρίς λεωφορεία κινδυνεύει να μείνει η Ρώμη λόγω χρεών, αναζητείται λύση

Το Πολεμικό Ναυτικό της Μάλτας διέσωσε 120 μετανάστες που κινδύνευαν εν μέσω κακοκαιρίας και θαλασσοταραχής και εξέπεμψαν SOS φοβούμενοι ότι θα ανατραπεί το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν

Αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση εσωτερικού στο Λάος συνετρίβη στον ποταμό Μεκόνγκ, με αποτέλεσμα και οι 44 επιβάτες και μέλη του πληρώματος να βρουν τραγικό θάνατο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης

Αίθριος καιρός  με  ισχυρούς   Δυτικούς  ανέμους    6 - 7  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου