Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δευτέρα 21-10-2013/ 07.30 π.μ….. Με 20 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με 20 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  απόψε  στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργανώνει τμήματα Παραδοσιακών Χορών και προσκαλεί τα  παιδιά  του Δήμου  να δηλώσουν συμμετοχή. Έναρξη Μαθημάτων μεθαύριο Τετάρτη Ώρα : 16.30-17.30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Πληροφορίες στα Τηλέφωνα : 2743360245- 2743360255 

H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ διοργανώνουν κάθε Παρασκευή στις 9.45 το βράδυ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, αυτή Παρασκευή, “Άγριος Πλανήτης”, των Ρενέ Λαλού-Ρολάντ Τοπόρ,  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
+++++++

Τη βεβαιότητα ότι «η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ανατροπή έχει αρχίσει» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματος. Τελειωμένη και στηριζόμενη σε ξένα δεκανίκια η κυβέρνηση, πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαφυλάξει τη Δημοκρατία και την ομαλότητα. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στην υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου της Κομισσιόν, τονίζοντας ότι η πρόταση αυτή είναι τιμητική για τον ίδιο, αλλά κυρίως δικαιώνει πολιτικά, ηθικά και ιδεολογικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αδιόρθωτος και αμετανόητος ο Αλέξης Τσίπρας, παραμένει κολλημένος στην καλή και κακή βία, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Εξτρεμιστικά τα κόμματα που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, σύμφωνα με τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Ανδρέα Παπαμημίκο. Επικίνδυνοι και αστείοι  στη ΝΔ, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σκηνικό διαπραγμάτευσης με τους δανειστές στήνει το Μαξίμου, ενόψει των πιέσεων της τρόικας για νέα σκληρά μέτρα και παραπομπή των αποφάσεων για το χρέος μετά τις Ευρωεκλογές. Δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα, προειδοποιούν Βουλευτές της ΝΔ. Για κόλαση ως τον Ιούνιο κάνει λόγο ο Γιάννης Στουρνάρας.

Όχι σε πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναχωρώντας για το Λουξεμβούργο, όπου θα μετάσχει στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε

Αυτό που πειράζει το ΔΝΤ, είναι ότι αρχίζει να γίνεται κατανοητό, πως  οι λανθασμένες προβλέψεις του, είχαν ένα τεράστιο κοινωνικό κόστος, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.   

Ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά σήμερα, στη Μάλτα και την Ιταλία για το Μεταναστευτικό. Να επενδύσουν περισσότερα χρήματα για την αποτροπή τραγωδιών στη θάλασσα με θύματα μετανάστες, κάλεσε τις Ευρωπαϊκές χώρες η Επίτροπος Σεσίλια Μανούστρομ.

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με την οποία τον καλεί να μεσολαβήσει στο να συνεχιστεί η υπηρεσία παροχής δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Ναι  στις κινητοποιήσεις στη Βθμια  Εκπαίδευση, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των προέδρων των Τοπικών Ενώσεων των καθηγητών.

Στην Αττική οι σχολικοί φύλακες που κατέβηκαν πεζή από τη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα. Πορεία σήμερα το πρωί από τον Τύμβο του Μαραθώνα  προς το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ αύριο στο Σύνταγμα για την υποδοχή τους.

Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων.

Στο ΣτΕ αιτήματα συνταξιούχων οι οποίοι χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τις περικοπές των συντάξεων τους.

Αλλάζει από σήμερα ο τρόπος υπολογισμού συμμετοχής στα φάρμακα των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ, καθώς η διαφορά μεταξύ ασφαλιστικής και λιανικής τιμής θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον ασφαλισμένο. Για ασθενείς 2 ταχυτήτων κάνει λόγο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Στον ανακριτή σήμερα το ζευγάρι για την υπόθεση της μικρής «Μαρίας», θρίλερ για την ανεύρεση των γονέων

Πανικό και χάος έσπειρε βομβιστής αυτοκτονίας που «εμβόλισε» με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατάμεστη καφετέρια σε σιιτική συνοικία της Βαγδάτης. Τουλάχιστον 35 νεκροί και περισσότεροι από 45 τραυματίες είναι ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης.

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες τρεις ημέρες στη βόρεια Ινδία, λόγω της κατάποσης παράνομων, τοξικών αλκοολούχων ποτών, ενώ 40 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πολιτείας Ούταρ Πραντές. Η Αστυνομία έχει προβεί στη σύλληψη 32 ατόμων για την παράνομη παραγωγή των τοξικών ποτών.

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Τυνησίας σκότωσαν 10 ισλαμιστές μαχητές κοντά στα σύνορα με την Αλγερία κατά τη διάρκεια τριήμερης επιχείρησης που
πραγματοποίησαν στην περιοχή, έπειτα από επίθεση των μαχητών σε περίπολο ης αστυνομίας

Τοπικές  νεφώσεις  με  Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς  ανέμους        1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου