Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Παρασκευή 29-1-2015/07.30 πμ…. Το Μπλόκο του Ισθμού επισκέφτηκε χθες το βράδυ ο αγέραστος Μανώλης Γλέζος, σε δηλώσεις στο korinthostv.gr o Μανώλης Γλέζος τόνισε: "Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό''. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, δεν παρέλειψε να απολογηθεί ενώπιον του λαού, επειδή, όπως επεσήμανε, εμπιστεύτηκε «ανθρώπους που δεν είδαν τίποτε άλλο εκτός από την εξουσία». «Η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία», πρόσθεσε αναφερόμενος στη ρίψη χημικών εναντίον των αγροτών στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλη είναι η συμπαράσταση στους αγρότες από Συλλόγους, Φορείς και Ιδιώτες. Κλειστή παραμένει η εθνική στα διόδια του Ισθμού. Στο Μπλόκο βρέθηκε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου, μετά τη συμβολική κατάληψη - αποκλεισμό του δικαστικού μεγάρου στην Κόρινθο. Για έκτακτα περιστατικά υγείας, οι αγρότες ανοίγουν διόδους και επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να περάσουν από τα μπλόκα της Πελοποννήσου…..




Το Μπλόκο του Ισθμού επισκέφτηκε χθες το βράδυ ο αγέραστος  Μανώλης Γλέζος, σε δηλώσεις στο korinthostv.gr o Μανώλης Γλέζος τόνισε:  "Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό''. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, δεν παρέλειψε να απολογηθεί ενώπιον του λαού, επειδή,  όπως επεσήμανε,  εμπιστεύτηκε «ανθρώπους που δεν είδαν τίποτε άλλο εκτός από την εξουσία». «Η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία», πρόσθεσε αναφερόμενος στη ρίψη χημικών εναντίον των αγροτών στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλη είναι  η συμπαράσταση στους αγρότες από Συλλόγους, Φορείς και Ιδιώτες. Κλειστή παραμένει η εθνική στα διόδια του Ισθμού. Στο Μπλόκο βρέθηκε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου, μετά τη συμβολική  κατάληψη - αποκλεισμό του δικαστικού μεγάρου στην Κόρινθο. Για έκτακτα περιστατικά υγείας, οι αγρότες ανοίγουν διόδους και επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να περάσουν από τα μπλόκα της Πελοποννήσου.

Σήμερα στις 9 το βράδυ στο Κέντρο Νεότητος Ξυλοκάστρου, ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ''Ο ΕΡΜΗΣ'',  καλεί όλα τα μέλη του για να αποφασίσουν τη συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 4ης Φεβρουαρίου. Να είμαστε όλοι εκεί.

Αύριο στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου. θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο «Διάβρωση ακτών», την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστίνης «Ευ Ζην» και η Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου «Αλκυών». Ως ομιλητές θα συμμετέχουν οι κύριοι Αναγνώστου Χρήστος (Γεωλόγος-Ιζηματολόγος στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών - ΕΛΚΕΘΕ) και Παπαθεοδώρου Γεώργιος (Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Γεωλογίας).

Αύριο στις 7 το βράδυ στο «Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος» Κολοκοτρώνη 4 στην Κόρινθο, η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, παρουσιάζει, Έκθεση Ζωγραφικής της Αναστασίας Τέκνου. Η έκθεση θα παραμείνει έως τις 15 Φεβρουαρίου, ανοιχτό Δευτέρα με Πέμπτη και το Σάββατο 09.00 – 15.00, Παρασκευή  09.00 – 15.00 και 18.00 – 20.00
+++++++++++++


Νέα τραγωδία στο Αιγαίο με 26 πρόσφυγες να χάνουν τη ζωή τους (10 άνδρες, 6 γυναίκες και 10 παιδιά) όταν ξύλινο σκάφος που μετέφερε 40-50 πρόσφυγες ημιβυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου. Μέχρι αργά χθες βράδυ  είχαν διασωθεί εννέα 9 άτομα (5 άνδρες, 2 γυναίκες και 2 παιδιά) ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.


Επανέρχονται στο προσκήνιο, τόσο το ενδεχόμενο δημιουργίας τερματικού υγροποίησης του φυσικού αερίου στην Κύπρο, όσο και η κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου που θα συνδέει το Ισραήλ με την Κύπρο και την Κρήτη, ώστε να διοχετεύεται μέσω του Ελληνικού συστήματος στην Ευρώπη, μετά την τριμερή συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ στη Λευκωσία.  

Στην Αθήνα επιστρέφουν μέσα στις επόμενες μέρες οι εκπρόσωποι των δανειστών (τοκογλύφων) για αξιολόγηση που θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί. Εμφανίστηκε κατηγορηματικά αρνητικός να συνδεθεί το προσφυγικό πρόβλημα με την Ελληνική αξιολόγηση.

Για άλλο ένα διήμερο έως τις 6 το πρωί της Κυριακής συνεχίζουν από σήμερα την απεργία τους οι Ναυτεργάτες, όπως αποφάσισε χθες η ΠΝΟ

Η Βόρεια Κορέα είναι πράγματι πιθανόν να δοκίμασε βόμβα υδρογόνου, νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο, ανέφερε το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο Αμερικανό αξιωματούχο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Τοπικές νεφώσεις,  με Βορειοδυτικούς, Δυτικούς ανέμους  3 – 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου