Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δευτέρα 11-1-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με τον πανταχού παρών, Ανδρέα Ζάρρο. «Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Ανοικτό Τουρνουά Ξυλοκάστρου, που διοργανώθηκε από τον ΑΟΞ, τον Φοίνικα Πάτρας και τον Πευκιά Ξυλοκάστρου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου. Οι 50 περίπου συμμετέχοντες (μισοί Ποφεπίστας-μισοί Εφοεπίστας) από Κορινθία, Αχαΐα, Αττική και Αιτωλοακαρνανία ήσαν από 9-76 ετών και έπαιξαν πινγκ πονγκ υψηλού επιπέδου για 6 περίπου ώρες. Πρώτος τελικά αναδείχθηκε ο Τάσος Δασκαλόπουλος, δεύτερος ο Γιάννης Ξουρίδας και τρίτοι οι Τσιτζιλώνης και Πλέσσας. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που ήρθαν σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου και στήριξαν τη διοργάνωση αυτή.»……



Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ στην Κόρινθο θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων και τις εξελίξεις που υπάρχουν σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο  με την συμμετοχή των παρατάξεων: Αυτοδιοικητική Παρέμβαση Σικυωνίων Πολιτών (Μαυραγάνη Κούλα) - Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη Δήμου Βέλου-Βόχας (Στεργιόπουλος Λεωνίδας).- Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών Δήμου Κορινθίων (Ψηλογιαννόπουλος Παναγιώτης) - Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων(Κοφινάς Ηλίας) και Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης (Ζάρρος Ανδρέας)

Αύριο θα συζητηθεί σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων το θέμα που προκύπτει από την απόφαση της Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να κλείσει η Υγειονομική Δομή Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Κιάτου (το πρώην ΙΚΑ) και να αποδεσμευθούν τα ακίνητα που χρησιμοποιούσε. Η απόφαση επικαλείται την ανάγκη για ορθολογική κατανομή και καλύτερη αξιοποίηση των πόρων στον τομέα υγείας και την ανάγκη για προσφορά αποδοτικότερων και πληρέστερων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Κείμενο που ήδη έχουν υπογράψει φορείς, σύλλογοι, συλλογικότητες και πολίτες, θα σταλεί μετά από την όποια αποδοχή του και από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου σικυωνίων στον Υπουργό Υγείας κύριο Ξανθό και στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη.

Με 1  θέμα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα  στις  10 το πρωί  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Η επιτροπή θα συνεδριάσει και την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη

Αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, οι δικηγόροι της Περιφέρειας Πελοποννήσου προαναγγέλλουν μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις. Στο πνεύμα αυτό κατέτεινε και η ενημερωτική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα (στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στο Διοικητήριο) ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, με θέμα: «Ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας», με τη συμμετοχή εκατοντάδων Μεσσήνιων δικηγόρων
+++++++++++++


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος πρόεδρος της ΝΔ. Η εντολή είναι ξεκάθαρη τόνισε, δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση. Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τον κ. Μειμαράκη, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά Σήμερα το μεσημέρι η παράδοση παραλαβή του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Μητσοτακη και συμφωνήσαν να συναντηθούν εντός της εβδομάδας.

Συνάντηση με τον Φιλανδό ομόλογο του θα έχει σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ενημερωτικής εκστρατείας του, αύριο θα συναντηθεί στο Άμστερνταμ με τον Γέρουν Ντάισεμπλουμ και την Τετάρτη στο Βερολίνο με τον Βόλφγκαν Σόιμπλε

Με τους υπουργούς εργασίας Γαλλίας και Γερμανίας θα συναντηθεί σήμερα ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Θετικές οι αντιδράσεις των θεσμών (τοκογλύφων) στις προτάσεις για το ασφαλιστικό, δήλωσε ο υπουργός εργασίας.

Επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογο του και την Άγγελα Μέρκελ.

Νέα 48ωρη απεργία από σήμερα των εργαζομένων του ΝΑΤ που αντιδρούν στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση. 3ημερη Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από αύριο

Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του σιδηροδρομικού δικτύου και του Προαστιακού από αύριο και για όλο το μήνα, λόγο 3ωρων στάσεων εργασίας.

Υπόμνημα θα καταθέσει στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για ηθική αυτουργία σε απιστία, σχετικά με τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ.

Στην Ισπανία ο επικεφαλής της Ισπανικής κυβέρνησης Μαριόν Ραχόι προειδοποίησε ότι, δεν θα δεχτεί καμία ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την ενότητα της χώρας.  

Τουλάχιστον 4 νεκροί και 10 τραυματίες σε επίθεση με πύραυλο σε νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Υεμένη, είναι η 3η φορά που δημιουργία της οργάνωσης πλήττεται μέσα σε 3 μήνες.

+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου