Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Παρασκευή  4-12-2015/07.30 πμ…. Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, θα πραγματοποιηθεί η 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ που διοργανώνει ο Μουσικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, ο <<ΑΥΛΟΣ>> με τη συμμετοχή της παιδικής του χορωδίας και άλλων παιδικών χορωδιών από πολλές πόλεις της χώρας.  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ….


Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, θα πραγματοποιηθεί η 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ που διοργανώνει ο Μουσικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, ο <<ΑΥΛΟΣ>> με τη συμμετοχή της παιδικής του χορωδίας και άλλων παιδικών χορωδιών από πολλές πόλεις της χώρας.  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απόψε στις 8 το βράδυ, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Περιγιαλίου, παρουσιάζει  την θεατρική παράσταση,  «Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ» του ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ, σε σκηνοθεσία Πολυξένης Ορκοπούλου Ξανθάκη. Συμμετέχουν οι Ηθοποιοί, Μάκης Λάιος, Ειρήνη Λάιου, Νεκτάριος Νταλιάρδος, Ρένα Λάιου, Βενετία Μπαλάφα, Σάιμον Πριτ Σινγκ, Δημήτρης Τσετσώνης, Θοδωρής Νταλιάρδος και Πολυξένη Ορκοπούλου Ξανθάκη

Σήμερα, αύριο και την Κυριακή, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί το 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΜΕΛΙΟΥ. Ώρες Λειτουργίας Παρασκευή 16.00 - 21.00 Σάββατο και Κυριακή  10.00 - 21.00.  «Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε μέλι από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις  περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό - ποιοτικό μέλι όπως Βυτίνα, Κρήτη, Μαγνησία, Πιερία, Ηλεία, Κάρπαθο, Κέα, Τήνο, Μεσσηνία, Μάνη, Αμοργό και πολλές άλλες περιοχές. Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ιδιαίτερα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του Φεστιβάλ με εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα "Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας" και πολλές ακόμα εκπλήξεις.» Είσοδος 2 ευρώ. Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» του Δήμου Σικυωνίων, διοργανώνει Φεστιβάλ Θεάτρου που θα διεξαχθεί στην πόλη του Κιάτου την περίοδο από μέσα Δεκεμβρίου 2015 έως μέσα Μαρτίου 2016 με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων, δήμων και συλλόγων, της Κορινθίας αλλά και Κορίνθιων σκηνοθετών που δραστηριοποιούνται και εκτός νομού. Καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή μέχρι Τρίτη 8 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες: Γραφείο «ΜΗΚΩΝΗΣ» (Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου) Τηλ : 2742021921 Email: mikoni.ds@gmail.com

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  προκηρύσσει. "Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Ηλίας Κατσούλης». Οι υποψήφιοι  πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία του Δήμου, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και  γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr). Υποβολή αιτήσεων έως τις 9 Δεκεμβρίου."


Με 11 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Δευτέρα   στις  2μιση το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Κατηγορηματικά απορρίπτουν Ευρώπη και κυβέρνηση τα σενάρια προσωρινής εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν. Διαψεύδει η Κομισιόν, για καταστροφή της Ευρώπης  μίλησαν Αβραμόπουλος και Άσελμπορν. Υπόγειες συζητήσεις και διαστρεβλώσεις καταλόγισαν σε Ευρωπαϊκούς κύκλους, Γεροβασίλη και Μουζάλας.

Η Φρόντεξ δραστηριοποιείτε και στα σύνορα με τα Σκόπια, όπου εκτονώνεται η ένταση. Ενεργοποιείτε ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός πολιτικής προστασίας

Σήμερα και  η συνεδρίαση των   υπουργών εσωτερικών των 28 μελλών της ΕΕ για το προσφυγικό, διατήρηση της Σέγκεν και βοήθεια της Ελλάδας στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.

Η προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, τα κόκκινα δάνεια και το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, στο τραπέζι του σημερινού Γιουρωγόρκιν Γκρουπ, ενόψει της συνεδρίασης του Γιούρωγκρουπ τη Δευτέρα για την υποδόση του 1 δις.

Έως τα Χριστούγεννα θα ψηφιστεί το 4ο πακέτο μέτρων, ξεκαθάρισε μιλώντας στη Βουλή ο Νίκος  Βούτσης, δεν θα περιλαμβάνει δύσκολες ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε, ενώ το ασφαλιστικό θα ψηφιστεί τον Ιανουάριο.

Τις τελικές της προτάσεις για το ασφαλιστικό παρουσιάζει η κυβέρνηση στους δανειστές – τοκογλύφους την επόμενη εβδομάδα, δεν υποχωρεί στο θέμα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών και στο θέμα της εθνικής σύνταξης χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

Σήμερα στην Αθήνα ο Τζον Κέρι, στις 12μιση συναντάτε με τον Έλληνα ομόλογο του και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό.  Προσφυγικό, Συρία και διέλευση των αγωγών φυσικού αερίου, το επίκεντρο των συζητήσεων 

Με ονομαστική ψηφοφορία αύριο τα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του προϋπολογισμού 2016

Τέλος στα σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας από τον Βασίλη Λεβέντη και την κυβερνητική εκπρόσωπο.

Την επέκταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης μέχρι το Μάρτιο του 2017, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι. 

Νέα διαφορά στο Πόθεν Έσχες Σταθάκη. Οι λογαριασμοί ήταν της μητέρας μου, δεν υπάρχει παράληψη στα ακίνητα, δήλωσε ο υπουργός οικονομίας.

11 περιπτώσεις πολιτικών και στελεχών που δεν έδωσαν διευκρινίσεις, 8 δεν υπέβαλαν Πόθεν Έσχες. Αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα να εξεταστεί το Πόθεν Έσχες του Σταύρου Ψυχάρη για τα δάνεια προς τον ΔΟΛ.

Δεν ρίχνει τους τόνους το Κρεμλίνο απέναντι στην Τουρκία, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να λέει πως η Άγκυρα θα μετανιώσει «πολλές φορές» την κατάρριψη του Sukhoi, υπαινισσόμενος πως τα αντίποινα δεν θα περιοριστούν σε εμπορικές κυρώσεις. Ο Αλλάχ τους έκανε να χάσουν τα λογικά τους

Στη Σύνοδο για το Κλίμα που πραγματοποιείται στο Παρίσι, οι διαπραγματευτές της διεθνούς κοινότητας έχουν μπροστά τους ένα προσχέδιο της νέας συμφωνίας κατά της κλιματικής αλλαγής -ένα λαβυρινθώδες κείμενο που ακόμα και οι καλύτεροι δικηγόροι θα έβρισκαν ακατάληπτο

Τοπικές  νεφώσεις, με Νοτιοανατολικούς,  Ανατολικούς  ανέμους 2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου