Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Δευτέρα 21-12-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Ο Δήμος Νεμέας φιλοξενεί τις ημέρες των Χριστουγέννων έναν μαγευτικό παιδότοπο με πολλά παιχνίδια και δράσεις. Από 27 έως και 31 Δεκεμβρίου στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε έναν μεγάλο παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια , ξύλινα σπιτάκια και πολλές εκπλήξεις. Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00 & 17:00-20:00. Καλές Γιορτές !»…..


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Ο Δήμος Νεμέας φιλοξενεί τις ημέρες των Χριστουγέννων έναν μαγευτικό παιδότοπο με πολλά παιχνίδια και δράσεις. Από 27 έως και 31 Δεκεμβρίου στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε έναν μεγάλο παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια , ξύλινα σπιτάκια και πολλές εκπλήξεις.  Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00  & 17:00-20:00. Καλές Γιορτές !»

Με 11 θέματα  στην  ημερησία  διάταξη, συνεδριάζει αύριο   στις  2 το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης προκηρύσσει δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών που απαιτούνται για την κίνηση και λειτουργία των οχημάτων, μηχανημάτων έργων και του λοιπού μηχανολογικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016, συνολικού προϋπολογισμού 289.150,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23% (αριθμός μελέτης 47/2015).  ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 21-1-2016 Ώρα 15:00


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσουν την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο κ. Πλακιωτάκης με δηλώσεις του ευχαρίστησε τους 400.000 πολίτες που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, τους εθελοντές αλλά και τους τέσσερις υποψήφιους "κυρίως για την ευπρεπή στάση τους την ημέρα των εκλογών".

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι είπε ότι θα προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση, καθώς η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση που θα χτίσει πάνω στα επιτεύγματα που έχει θεμελιώσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια το κόμμα του. Σύμφωνα με την καταμέτρηση του 99% των ψήφων, το Λαϊκό Κόμμα εξασφαλίζει 123 έδρες στο ισπανικό κοινοβούλιο, το Σοσιαλιστικό Κόμμα  90 έδρες, και ακολουθούν το Podemos με 69 έδρες και οι Ciudadanos με 40 έδρες.

Επικοινωνία με τον επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ιγκλέσιας για το εκλογικό αποτέλεσμα των Podemos, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών συνιστά πολιτική ήττα των δυνάμεων της λιτότητας, ενώ συζήτησαν και για την προοπτική σχηματισμού κυβέρνησης προοδευτικής πλειοψηφίας.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς, στις 12:00, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και  στις 14:30 το μεσημέρι, η  συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπα με τον κ. Αμπάς, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τα επιδόματα σίτισης και ενοικίου, σήμερα καταβάλλονται και οι συντάξεις ΟΑΕΕ και ΟΓΑ, αυριο οι συντάξεις του ΙΚΑ και την Τέταρτη του δημοσίου.

Σε 24ωρη Πανελλαδική απεργία οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας, στις 11 και μισή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το ΤΑΙΠΕΔ

Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Από τις 12 το μεσημέρι η τρίωρη στάση εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Περίπου 91 άτομα αγνοούνται, μετά την κατάρρευση ενός τεράστιου τμήματος από βιομηχανική λάσπη στην Κίνα. Από την κατολίσθηση ισοπεδώθηκαν τουλάχιστον 33 κτίρια.

Ένας νεκρός 30 τραυματίες στο Λας Βέγκας από τρελή πορεία αυτοκινήτου

Τοπικές νεφώσεις,  με  Βορειοανατολικούς  ανέμους  3 – 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου