Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τρίτη 9-7-2012/ 07.30 π.μ….. Νέα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη, αποφάσισαν για σήμερα τα μέλη του προεδρείου της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Από την απεργία εξαιρούνται και πάλι οι υπηρεσίες πρόνοιας των δήμων.. Σήμερα το βράδυ, θα συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για να εκτιμήσει τα δεδομένα, που θα προκύψουν. Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, διαμαρτύρονται για την διαθεσιμότητα…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Νέα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη, αποφάσισαν για σήμερα τα μέλη του προεδρείου της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Από την απεργία εξαιρούνται και πάλι οι υπηρεσίες πρόνοιας των δήμων..  Σήμερα το βράδυ, θα συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για να εκτιμήσει τα δεδομένα, που θα προκύψουν. Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, διαμαρτύρονται για την διαθεσιμότητα

Και νέα συνάντηση σήμερα Μιχελάκη και Μητσοτάκη με την ΚΕΔΕ. Λουκέτο στους Δήμους με απόφαση της ΚΕΔΕ, λόγο των δρομολογημένων χιλιάδων απολύσεων

Την έντονη αντίθεσή του στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και τις διαθεσιμότητες στους δήμους, εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος υποστήριξε πως, όλα αυτά τα
μέτρα υποδηλώνουν όχι μόνο προχειρότητα, αλλά ταυτίζονται με επικοινωνιακά και μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος των φορολογουμένων πολιτών και της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών της χώρας.

Με ποικίλη εξαιρετική υλη όπως πάντα και με μεγαλύτερη συμμετοχή, κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση του 3ου τεύχους  της εφημερίδας  «Συμπολιτεία», της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Μπορείτε να τη διαβάσετε και να την κατεβάσετε στο http://www.sympoliteia.net/ και http://armoniki.blogspot.gr/

Η Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ  ΕΚΜ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, με αφορμή τη διεξαγωγή του  Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότησή του σε ενιαίο κόμμα και τη συζήτηση για το φορολογικό σύστημα, διοργανώνει  συζήτηση για το Φορολογικό Σύστημα στην Ελλάδα -    Οι Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ,  με εισηγητή τον Στέφανο Ηλιού, μέλος του τομέα Φορολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, απόψε στις 9 το βράδυ στο « πολιτικό καφενείο» στη διασταύρωση Πυλαρινού και Κολοκοτρώνη, στην  Κόρινθο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου, λειτουργεί και φέτος Ακαδημία Ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών με σκάφη τύπου optimist καθώς και για παιδιά από 12 ετών και άνω με σκάφη τύπου Laser. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10 Ιουλίου. Εγγραφές γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου: Δημοτικό Αναψυκτήριο Κιάτου, από Δευτέρα έως Παρασκευή (19:30 – 22:00), πληροφορίες στο τηλ.: 27420-26105

Η «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ», το φετινό καλοκαίρι θα παρουσιάσει το έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Η Λοκαντιέρα». Οι παραστάσεις θα δοθούν: 12-13-14-15  και  19-20-21-22 Ιουλίου, στις Παλιές Αποθήκες του Δασικού Συνεταιρισμού στο Χιλιομόδι. Ώρα έναρξης 9:15 μ.μ. Τηλ. κρατήσεων: 6908961157
+++++++

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η νέα συνάντηση του Παντελή Καψή με τους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δεν επιτεύχθηκε επί της ουσίας πρόοδος για το μεταβατικό στάδιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης δόθηκαν αναλυτικά οι προτάσεις και οι διευκρινίσεις για θέματα αποζημιώσεων και αναγνώρισης προϋπηρεσίας των εργαζομένων της ΕΡΤ.

«Πράσινο» από το Eurogroup για την εκταμίευση 6,8 δισ. ευρώ μέχρι τον Οκτώβριο. Τα χρήματα θα δοθούν με δόσεις και μετά από ελέγχους που θα γίνονται για την πιστή τήρηση του προγράμματος. Συγκριμένα 2,5 δισ. θα εκταμιευτούν  στα τέλη Ιουλίου από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης 2,3 δις τον Αύγουστο (1,8 από το ΔΝΤ και 1,5 δισ. ευρώ από τις κεντρικές τράπεζες και 1 δισ. τον Οκτώβριο (500 εκ. από ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και 500 εκ ευρώ από τις κεντρικές τράπεζες).

Το ΔΝΤ εξέδωσε μετά το Γιούρωγκρουπ ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει, ότι οι κυβερνήσεις των κρατών μελλών της Ευρωζώνης, πρέπει να αναλάβουν συντονισμένη δράση για να αναζωογονηθεί η οικονομική ανάπτυξη, μεταξύ άλλων ζήτησε να ολοκληρωθεί η τραπεζική ένωση.

«Η Ευρώπη οδηγείται σε ολισθηρούς δρόμους, οι νεοφιλελεύθερες επιλογές των ηγετών της ΕΕ καταστρέφουν την οικονομική και κοινωνική συνοχή, οι περιοριστικές πολιτικές είναι αδιέξοδες, η ανεργία συνεχώς αυξάνεται, ενώ το κοινωνικό κράτος διαλύεται» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον Ανρί Μαλόζ, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στον οποίο παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την καταπολέμηση της ανεργίας και ειδικότερα της ανεργίας των νέων.

Έγιναν λάθη στην πολιτική που ακολουθήθηκε το 2010, παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριον Ντράγκι, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Να σεβαστεί το κοινοτικό κεκτημένο κάλεσε εκ νέου την Τουρκία ο Κάρολος Παπούλιας, επίσημη επίσκεψη στην Πολωνία

Ελεύθεροι αφέθησαν οι 39 φοιτητές που προσήχθησαν κατά την χθεσινή εισβολή Αστυνομικών Δυνάμεων στα Προπύλαια, την ώρα που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ανησυχία σχετικά με τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του Κώστα Σακά, εκφράζει η Διεθνής Αμνηστία, επισημαίνοντας πως η διάρκεια της, εκτίνεται πέρα από όσα προβλέπονται από τον Ελληνικό Νόμο

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τους δραπέτες στα αλβανικά σύνορα, φόβοι ότι μπορεί να πέρασαν τα σύνορα

Σε επικίνδυνη τροχιά η Αίγυπτος μετά το αιματοκύλισμα με 51 νεκρούς έξω από την έδρα της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς, με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους να καλούν πλέον ανοιχτά σε εξέγερση κατηγορώντας το στρατό ότι θέλει να κάνει τη χώρα «νέα Συρία». Η μεταβατική προεδρία εκφράζει «βαθιά λύπη» για τους νεκρούς, ανακοινώνει τη σύσταση επιτροπής έρευνας και ζητά αυτοσυγκράτηση. Ταυτόχρονα, προειδοποιεί τους διαδηλωτές να μην πλησιάσουν στρατιωτικές ή άλλες «ζωτικές εγκαταστάσεις».

Συλλήψεις και επεισόδια στο Ταξίμ, νέα διαδήλωση διέλυσε η τουρκική αστυνομία, ανοιχτό για λίγες ώρες το πάρκο

Στη Λαμπεντούζα, νότια της Σικελίας, μετέβη χθες ο πάπας Φραγκίσκος για να συναντήσει τους μετανάστες που βρίσκονται στα κέντρα προσωρινής κράτησης, τους μόνιμους κατοίκους της νήσου, αλλά και να προσευχηθεί για τους χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην προσπάθεια να προσεγγίσουν τις ακτές της Ευρώπης.

Τροχαίο δυστύχημα με πούλμαν, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 15, σημειώθηκε στην κεντρική Ισπανία, κοντά στην Άβιλα που βρίσκεται βόρεια της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Επιστροφή Σαρκοζί στην πολιτική σκηνή εν μέσω επευφημιών, καλεί σε βοήθεια για το κόμμα

Αίθριος καιρός, με  Βόρειους  ανέμους  3 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου