Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πέμπτη 18-7-2012/ 07.30 π.μ…..153 τελικώς, οι Δοσίλογοι που ψήφισαν την περαιτέρω σφαγή των Ελλήνων, θα υποδεθούν σήμερα με ήσυχη την συνείδηση τους, τον αρχησφαγέα του 4ου οικονομικού ΡΑΙΧ, χωρίς φυσικά να τολμήσει κανείς να του θέσει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις των Συμπατριωτών του Σφαγέων. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας με το σύμβολο Μανώλη Γλέζο θα πηγαίνουν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας στον όποιο θα θέσουν για μια ακόμη φορά τις κατοχικές πολεμικές αποζημιώσεις. Ας κάνουμε την σύγκριση και ας μην ξεχάσουμε ποτέ τους 153 Δοσίλογους όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


153 τελικώς, οι Δοσίλογοι που ψήφισαν την περαιτέρω σφαγή των Ελλήνων, θα υποδεθούν σήμερα με ήσυχη την συνείδηση τους, τον αρχησφαγέα του 4ου  οικονομικού ΡΑΙΧ, χωρίς φυσικά να τολμήσει κανείς να του θέσει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις των Συμπατριωτών του Σφαγέων. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας με το σύμβολο Μανώλη Γλέζο θα πηγαίνουν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας στον όποιο θα θέσουν για μια ακόμη φορά τις κατοχικές πολεμικές αποζημιώσεις. Ας κάνουμε την σύγκριση και ας μην ξεχάσουμε ποτέ τους 153 Δοσίλογους όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης.

ΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ πανταχού παρών!!! Υποβλήθηκαν  οι τελικές δεσμευτικές προσφορές των υποψηφίων αναδόχων του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ, όπως ανακοίνωσε  το υπουργείο Ανάπτυξης. Οι τρεις υποψήφιοι που υπέβαλαν προσφορές είναι οι  (ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ !!!): 1)  ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΗΛΕΚΤΩΡ 2) ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και 3) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ - J&P ΑΒΑΞ. Όπως επισημαίνει το ΥΠΑΝ, το έργο αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την οριστική επίλυση του προβλήματος διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ελλάδας συνολικά. Είναι το πρώτο έργο ΣΔΙΤ στην Ελλάδα που δημοπρατείται με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου, καθώς και το πρώτο έργο διαχείρισης απορριμμάτων που συνδυάζει, μέσω ΣΔΙΤ, ιδιωτικούς πόρους με πόρους του ΕΣΠΑ, μοντέλο που θα χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα έργα ΣΔΙΤ.

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  9 το πρωί  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Μετά την πρεμιέρα της στην Επίδαυρο, η «Μήδεια» του Ευριπίδη, με τον Γιώργο Κιμούλη, η τραγωδία του έρωτα που μετατρέπεται σε τρομερό και άγριο μίσος, ανεβαίνει το Σάββατο, 9.15 μ.μ., στο Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών στη Νεμέα, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Green Theater

Tο Σάββατο στις 9μ.μ..στις αποθήκες του ΑΣΟ στο Κιάτο. Μεγάλη συναυλία διοργανώνει η ΜΚΟ «Δράσεις για τη ζωή» με την υποστήριξη των εκδόσεων Εντύποις. Πάνω από τέσσερεις ώρες με ροκ και έντεχνα ακούσματα από τους Διονύση Τσακνή, Magic De Spell και ΟΝΑΡ. Την συναυλία θα ανοίξει το τοπικό ροκ συγκρότημα από το Κιάτο «Μέθεξη». Tιμή προπώλησης εισιτηρίων 7 ευρώ και τιμή ταμείου 10 ευρώ
+++++++

Με μικρές απώλειες η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πέρασε το πολυνομοσχέδιο μετά την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε 15 άρθρα του.. Όλα τα άρθρα εγκρίθηκαν με 153 ψήφους (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), εκτός από το άρθρο 81 που πήρε 152 ψήφους.

Το πραγματικό δίλλημα είναι νοσηλεύτριες και σχολικοί φύλακες η υπουργοί με τους παχυλούς μισθούς, τις μίζες από τη Ζίμενς και τη συγκάλυψη, όπως στην περίπτωση της λίστας Λαγκάρντ, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ολομέλεια της Βουλής

Ως άλλο Χουντικό διάταγμα. Απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις και συναθροίσεις από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, σε μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, αφορμή η επίσκεψη ενός εκ τω επικεφαλής του 4ου οικονομικού ΡΑΙΧ  Βόλφγκαν Σόιμπλε στην Ελλάδα για επιθεώρηση του προτεκτοράτου.

«Κάθε μέρα γίνεται και πιο ξεκάθαρο ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ποδοπατήσει κάθε δικαίωμα των εργαζομένων και να συρρικνώσει τη Δημοκρατία. Με αφορμή την επίσκεψη Σόιμπλε στη χώρα μας, η κυβέρνηση σπεύδει, για δεύτερη φορά μετά την επίσκεψη Μέρκελ, να απαγορεύσει τις συναθροίσεις αξιοποιώντας χουντικό νομοθετικό διάταγμα, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει κλίμα φόβου και αποδεικνύοντας, με αυτό τον τρόπο, πόσο τρέμει τη μαζική παρουσία του λαού.» αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ  "Ο λαός χρειάζεται να δώσει τη δική του απάντηση στον κυβερνητικό αυταρχισμό", σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση. του ΚΚΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα τα ξημερώματα πυρκαγιά στην περιοχή Νέο Μάζι στο Αλεποχώρι Μεγάρων, ενώ σε ύφεση είναι η φωτιά  στην περιοχή Πέτρα Βαρυμπόμπης στην Πάρνηθα. Στο Αλεποχώρι, η φωτιά είναι σε δύσβατο σημείο και καίει πευκοδάσος, ενώ και οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι αρκετά ισχυροί και δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικίες.

Προχωρά η δημοπρασία για το τέμενος στο Βοτανικό, δεν «παγώνει» τη διακήρυξη το ΣτΕ

Με μήνυμα για τον Σακκά ο φάκελος-βόμβα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη

Άφαντοι οι δράστες που άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών πίσω από τη ΓΑΔΑ, ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική

Ευρωπαϊκή στήριξη στην κυβέρνηση του Καΐρου με επίσκεψη Άστον στην Αίγυπτο, συναντήσεις με τη νέα ηγεσία

7 άτομα μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, σε πόλη νότια της Δαμασκού, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Ως ανάξιες λόγου απέρριψε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, τις απειλές για ανάληψη στρατιωτικής δράσης από πλευράς Ισραήλ κατά της Τεχεράνης, σημειώνοντας ότι «τον κάνουν να γελά», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Βίαιες διαδηλώσεις στην Ινδία μετά το θάνατο 22 παιδιών από δηλητηρίαση, πυρπολήθηκαν αυτοκίνητα

Εισαγγελέα για την καταπολέμηση της απάτης στην ΕΕ προτείνει η Κομισιόν, δημιουργία ευρωπαϊκής εισαγγελίας

Ποινική δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη, άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας για τη συμπεριφορά των 2 μεγαλοπαραγόντων, μετά από καταγγελία του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης, κατά τον τελικό κυπέλου.

Αίθριος καιρός με  Βόρειους ανέμους  2 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου