Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 29-7-2012/ 07.30 π.μ….. Αύριο στις 9μιση το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο Λαϊκή Βραδιά με τους «Μουσικούς Ταξιδιώτες» Τραγούδι: Τάκης Καραμάνης, Μαίρη Τσαβάρα, Αδαμαντία Κόσκου, Βασίλης Ρουμελιώτης & Κανέλλα. Μπουζούκι: Βασίλης Κοψιδάς, Αρμόνιο: Κώστας Καστρίτης, Κιθάρα: Βαγγέλης Τζέκος. Είσοδος Ελεύθερη. Μεθαύριο Τετάρτη στον ίδιο χώρο και την ιδία ώρα, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο» του Α. Σακελλάριου- Χ. Γιαννακόπουλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου. Είσοδος 15€, φοιτητικό μαθητικό ανέργων κάρτα πολιτισμού 12€ και για περιορισμένο αριθμό ηλεκτρονική προπώληση viva.gr 10€…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις 9μιση το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο Λαϊκή Βραδιά με τους «Μουσικούς Ταξιδιώτες» Τραγούδι: Τάκης Καραμάνης, Μαίρη Τσαβάρα, Αδαμαντία Κόσκου, Βασίλης Ρουμελιώτης & Κανέλλα. Μπουζούκι: Βασίλης Κοψιδάς, Αρμόνιο: Κώστας Καστρίτης, Κιθάρα: Βαγγέλης Τζέκος. Είσοδος Ελεύθερη.  Μεθαύριο Τετάρτη στον ίδιο χώρο και την ιδία ώρα,  το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο» του Α. Σακελλάριου- Χ. Γιαννακόπουλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου. Είσοδος 15€, φοιτητικό μαθητικό ανέργων κάρτα πολιτισμού 12€ και για περιορισμένο αριθμό ηλεκτρονική προπώληση viva.gr 10€

Ο Δήμος  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μέσω των σχετικών προγραμμάτων, θα διαθέσει 50  επιδοτούμενες θέσεις για τον Παιδικό Σταθμό Ξυλόκαστρου, 25 για τον Παιδικό Σταθμό Δερβενίου και 30 για το ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου. Αιτήσεις και υποβολή δικαιολογητικών έως την 1η  Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι. Πληροφορίες στο ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου από 8:30 έως 14:30 (Τηλ. 27430-22343 κα Στεργίου Βασιλική) και στη ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. από 07:30 έως 15:30 (Τηλ. 27433-60228 κ. Δεκούσης Γεώργιος), στον Παιδικό Σταθμό Ξυλοκάστρου κα Κούσπαρη Ελένη  τηλ.2743028311, στον Παιδικό Σταθμό Δερβενίου κα. Σαφτουλή Γεωργία τηλ.2743032804 και στα γραφεία του ΝΠΔΔ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ κα Ράλλη Αντωνία τηλ. 2743360255

Η ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,  θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 3 άτομα, (Άνεργους έως 35 ετών), για την υλοποίηση προγράμματος  Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού  στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.). ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, Δύο θέσεις ΔΕ Φύλακες Ημέρας, Κάστρο  Ακροκορίνθου και Μία θέση ΔΕ Φύλακες Ημέρας, Αρχαιολογικός χώρος Λεχαίου. Υποβολή  αιτήσεων έως Σάββατο 3 Αυγούστου, πληροφορίες κα. Σπηλιοπούλου  τηλ. 6944103444, (10.00 – 14.00 το πρωί και 18.00 – 20.00 το βράδυ)

Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προτίθεται για άλλη μια χρονιά να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο, για το σχολικό έτος 2013-2014. Καλούνται εν ενεργεία ή συνταξιούχοι καθηγητές, όλων των ειδικοτήτων, που θα ήθελαν να συνεισφέρουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή, να επικοινωνήσουν με το Δήμο Τηλ. 27443 60111, 60193 και Φαξ  27443 60186
+++++++

Ο αγωγός φυσικού αερίου ΤΑΠ, η Ελληνική και Ιταλική προεδρία στην Ε.Ε το 2014 και η οικονομική κρίση θα απασχολήσουν μεταξύ άλλων τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα, το μεσημέρι στο Μαξίμου.

Η Ελλάδα δεν έχει σε καμία περίπτωση περάσει ακόμη το βουνό, σημειώνει ο Βόλφγκαν Σόιμπλε, σε συνέντευξη του στη Γερμανική Ραδιοφωνία.

Σε εξέλιξη η φωτιά στη Νότια Ρόδο, υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Σήμερα ξεκινά ο κύκλος των απολογιών για τους 19 κατηγορουμένους στη δίκη για τα εξοπλιστικά προγράμματα, με πρώτο, όπως όλα δείχνουν, τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Τριάντα έξι άτομα είναι ο απολογισμός των νεκρών και δεκάδες οι τραυματίες μετά την πτώση ενός υπεραστικού λεωφορείου από ύψος τουλάχιστον 15 μέτρων από οδογέφυρα στη νότια Ιταλία. Έντεκα άτομα μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, ανέφεραν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας, η οποία εκτροχιάστηκε την Τετάρτη στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στην Ισπανία, στοιχίζοντας τη ζωή σε 79 ανθρώπους, αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή της δίκης του, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, αποφάνθηκε χθες το σχετικό δικαστήριο.

Δριμεία επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων, επειδή «απέτυχαν να καταδικάσουν σθεναρά» τις δολοφονίες δεκάδων διαδηλωτών,  στο Κάιρο της Αιγύπτου, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Για σφαγή από αστυνομία, στρατό μιλούν ανοιχτά οι ισλαμιστές στην Αίγυπτο, στο χείλος του εμφυλίου. Υποστηρικτές του ισλαμιστή έκπτωτου προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι, ξεκίνησαν, σήμερα τα ξημερώματα, πορεία προς το στρατιωτικό αρχηγείο πληροφοριών, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του στρατού να παραμείνουν μακριά από τις εγκαταστάσεις, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις εκπροσώπου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Τραγωδία στον αγώνα για επιβίωση: 31 νεκροί μετανάστες ανοικτά της Λιβύης, Η πλειονότητα των ανθρώπων οι οποίοι επέβαιναν σε ένα κανό το οποίο μετέφερε 53 μετανάστες από την Αφρική πνίγηκε όταν το ελαφρύ πλεούμενο ανατράπηκε ανοικτά της Λιβύης, όπως μετέδωσε  το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Τουλάχιστον 45 αντάρτες έχασαν τη ζωή τους από τη συνδυασμένη δράση των δυνάμεων της ΝΑΤΟϊκής δύναμης και των Αφγανικών ενόπλων δυνάμεων στο νότιο Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν επίσημες πηγές.

Περίπου 100 από τους 1.100 και πλέον κρατούμενους οι οποίοι δραπέτευσαν κατά την διάρκεια εξέγερσης σε φυλακή της Βεγγάζης, στην ανατολική Λιβύη, συνελήφθησαν εκ νέου, δήλωσε αξιωματικός των λιβυκών υπηρεσιών ασφαλείας.

«Γίνετε αθλητές του Χριστού» ζητά από τους βραζιλιάνους νέους ο Πάπας, «Ο Ιησούς ανώτερος από το Μουντιάλ»

Αίθριος καιρός  με Νοτιοδυτικούς, Νότιους  ανέμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου