Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 22-7-2012/ 07.30 π.μ….. Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ » στο πλαίσιο του Έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας » διοργανώνει Forum Εργασίας. Το Forum απευθύνεται σε ωφελούμενους του προγράμματος καθώς και σε επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς απασχόλησης, δομές συμβουλευτικής και προσανατολισμού, κλαδικά συλλογικά όργανα, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικούς φορείς, οργανισμούς κατάρτισης και εκπαίδευσης……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας  ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ » στο πλαίσιο του Έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας » διοργανώνει Forum Εργασίας. Το Forum  απευθύνεται σε ωφελούμενους του προγράμματος καθώς και σε  επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημόσιους  και ιδιωτικούς φορείς απασχόλησης, δομές συμβουλευτικής και προσανατολισμού, κλαδικά συλλογικά όργανα, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικούς  φορείς, οργανισμούς  κατάρτισης και εκπαίδευσης.

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  την Τετάρτη  στις  8μιση   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΕΣΙΝΟΥ σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου ΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουλίου, 9:00΄ πμ. έως 13:00΄ μμ. Εθελοντική Αιμοδοσία, στην αίθουσα  του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Μεσινού), με σκοπό την ανανέωση της Τράπεζας Αίματος.   Καλούνται όλοι οι εθελοντές αιμοδότες να βρίσκονται εκεί, σε ένα ακόμα ραντεβού με την Ανθρωπιά . Την ίδια μέρα στις 9 το βράδυ,  Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας προσκαλεί σε μια ανεπανάληπτη Μουσικό-χορευτική βραδιά. Κανένας να μην λείψει!!!
+++++++

Η Ελλάδα έχει δύσκολο δρόμο για την ανάπτυξη, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός οικονομικών Τζάκ Λιού, μετά τη συνάντηση που είχε στο Μουσείο της Ακρόπολης, με τον Αντώνη Σαμαρά. Η σταθερότητα είναι αυτή που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και θα οδηγήσει τη χώρα μας στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Δριμεία κρητική από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, με αφορμή την επίσκεψη Λιού στην Αθήνα, «ότι μανδύα και αν επιχειρήσει να φορέσει η κυβέρνηση, δεν μπορεί να καλύψει τη σκοτεινή πραγματικότητα που δημιουργεί καθημερινά η πολιτική λιτότητας που έχει επιλέξει. 1.5  εκ. άνεργοι, βαθιά ύφεση για 6ο χρόνο που θα συνεχιστεί και του χρόνου, χρέος μη βιώσιμο,  σημειώνει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ρένα Δούρου.

«Μετά την επίσκεψη Σόιμπλε, ένας ακόμη εκπρόσωπος του κεφαλαίου, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα, για να στηρίξει την κυβέρνηση στο αντιλαϊκό της έργο», επισημαίνει με σχόλιό του,  το ΚΚΕ.

Να κρούσει στους επισκέπτες της, τον κώδωνα του κινδύνου που δημιουργεί η λιτότητα, ζήτησε από την κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας τίθεται από σήμερα 2.000 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα επαγγελματικά και τεχνικά λύκεια, βάσει του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει η ΟΛΜΕ για τις 12:00 το μεσημερι στα γραφεία της στο Σύνταγμα.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα δημόσια νοσοκομεία,  τα Κ.Υ, το ΕΚΑΒ και οι δημόσιες  δομές της πρόνοιας, καθώς γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κήρυξαν 24ωρη Πανελλαδικά απεργία, ενάντια στη διαθεσιμότητα 2500 υγειονομικών  

Με συλλαλητήρια αύριο, στην Αθήνα  στις 7 το απόγευμα και  στη Θεσσαλονίκη στις 8 το βράδυ, υποδέχονται οι εμποροϋπάλληλοι και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, το νομοσχέδιο που εισάγεται για ψήφιση στη Βουλή για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ειδικό σήμα στα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις εστίασης που θα μετακυλίσουν στις τιμές τη μείωση του ΦΠΑ θα απονέμουν οι οργανώσεις των επιχειρήσεων, συμφωνήθηκε στη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη με τη ΓΣΕΒΕΕ, τους εστιάτορες και το ΣΕΤΕ.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων της έκρινε ότι είναι συνταγματική και σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου η επιβολή, του τέλους επιτηδεύματος.

Την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου φακέλου στην Ένωση δικαστών και εισαγγελέων στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 16 Ιουλίου ανέλαβε η οργάνωση "Ανυπότακτες Επιθυμίες" με προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Indymedia. Πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση.

Να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ρηχοί, σχετικά με τη φερόμενη υπόθεση διαφθοράς, στην οποία εμφανίζεται το όνομα του, ζητά το 89.1% των Ισπανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας  El Mundo.

Ναρκοθετημένο πεδίο για τον Ολάντ οι αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα. Η «λάιτ» μεταρρύθμιση του γαλλικού συνταξιοδοτικού συστήματος, αποφεύγοντας  την αύξηση των ορίων ηλικίας, είναι προ των πυλών

Το θρόνο του Βελγίου στο γιο του Φίλιππο παρέδωσε ο Αλβέρτος. Έβδομος βασιλιάς του Βελγίου έγινε ο μέχρι πρότινος πρίγκιπας Φίλιππος, μετά την απόφαση του πατέρα του Αλβέρτου να κατεβεί από το θρόνο λόγω προβλημάτων υγείας.

Μάχες και σφοδροί βομβαρδισμοί σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές σε όλη τη Συρία, μεταξύ άλλων στην Δαμασκό, όπου βρήκαν το θάνατο τουλάχιστον 49 αντικαθεστωτικοί μαχητές και στην Αρίχα, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 23 πολίτες.

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την έκρηξη εννέα παγιδευμένων αυτοκινήτων στην Βαγδάτη, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας. Από τις συντονισμένες επιθέσεις τραυματίστηκαν επίσης περίπου 100 άνθρωποι.

Έξι Αιγύπτιοι σκοτώθηκαν και 11 άλλοι τραυματίστηκαν, σε διάφορες επιθέσεις από ομάδες ισλαμιστών, στη χερσόνησο του Σινά, κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου με το Ισραήλ και την παλαιστινιακή Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν  ιατρικές πηγές. Να επιστρέψουν στον διάλογο, κάλεσε  τα πολιτικά κόμματα της χώρας ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Αιγύπτου Χάζεμ ελ Μπεμπλάουι,

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν, από δύο εκρήξεις βομβών στο Καράτσι, στο νότιο Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 81 τραυματίστηκαν σοβαρά από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Γκανσού της δυτικής Κίνας, μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ.

Ένοπλοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην πολιτεία Μπολιβάρ της Βενεζουέλας, όπου γινόταν πάρτι αποφοίτησης από το κολέγιο και σκότωσαν οκτώ ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων έξι εφήβων, ανέφεραν οι εισαγγελικές αρχές

Τοπικές νεφώσεις  με  Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου