Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τρίτη 23-7-2012/ 07.30 π.μ….. Σύμφωνα ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, λόγο σημαντικής μείωσης της παροχής τόσο των πηγών όσο και των γεωτρήσεων, από σήμερα οι οικισμοί Άνω Καλύβιζες Αγ. Φίλιππος, Νέα Πολιτεία, Αναγέννηση, Άνω Αγ. Θεόδωροι, Μασιάρι, Μπεσκάκι, Γεράνεια, Σκυρωνίδα, Κόκκινο Λιθάρι, Καμινάκι & Πανόραμα θα τροφοδοτούνται με νερό κατάλληλο μόνο για δευτερεύουσες χρήσεις (λάτρα κ.λ.π.). Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται νερό κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση από τις κοινόχρηστες βρύσες του Δήμου που θα λειτουργούν καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σύμφωνα ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, λόγο σημαντικής μείωσης της παροχής τόσο των πηγών όσο και των γεωτρήσεων, από σήμερα οι οικισμοί Άνω Καλύβιζες Αγ. Φίλιππος, Νέα Πολιτεία, Αναγέννηση, Άνω Αγ. Θεόδωροι, Μασιάρι, Μπεσκάκι, Γεράνεια, Σκυρωνίδα, Κόκκινο Λιθάρι, Καμινάκι & Πανόραμα  θα τροφοδοτούνται με νερό κατάλληλο μόνο για δευτερεύουσες χρήσεις (λάτρα κ.λ.π.). Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται νερό κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση από τις κοινόχρηστες βρύσες του Δήμου που θα λειτουργούν καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Απόψε στις 9 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, η  Παιδική θεατρική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» του Ζαν Κοκτώ, σε ελεύθερη διασκευή του Γιάννη Λιούμπη. Είσοδος 8€

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  αύριο στις  8μιση   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Αύριο  στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Νεμέας, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας  στο πλαίσιο του Έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας » διοργανώνει Forum Εργασίας. Το Forum  απευθύνεται σε ωφελούμενους του προγράμματος καθώς και σε  επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημόσιους  και ιδιωτικούς φορείς απασχόλησης, δομές συμβουλευτικής και προσανατολισμού, κλαδικά συλλογικά όργανα, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικούς  φορείς, οργανισμούς  κατάρτισης και εκπαίδευσης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΕΣΙΝΟΥ σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου ΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, διοργανώνει το Σάββατο, 9:00΄ πμ. έως 13:00΄ μμ. Εθελοντική Αιμοδοσία, στην αίθουσα  του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Μεσινού), με σκοπό την ανανέωση της Τράπεζας Αίματος.   Καλούνται όλοι οι εθελοντές αιμοδότες να βρίσκονται εκεί, σε ένα ακόμα ραντεβού με την Ανθρωπιά . Την ίδια μέρα στις 9 το βράδυ,  Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας προσκαλεί σε μια ανεπανάληπτη Μουσικό-χορευτική βραδιά. Κανένας να μην λείψει!!!
+++++++


Οι ουρές των ανέργων στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα θα μεγαλώσουν κι άλλο, αλλά είναι ορατό πλέον το τέλος της οικονομικής ύφεσης στις χώρες αυτές, σύμφωνα με μια έρευνα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς σε δείγμα 40 και πλέον οικονομολόγων με αντικείμενο τις πιο αδύναμες οικονομίες της ευρωζώνης που δόθηκε στην δημοσιότητα. Οι οικονομολόγοι  αναμένουν ότι η ανεργία στην Ισπανία και στην Ελλάδα θα παραμείνει σε ένα επίπεδο ανώτερο του 27% και το 2015

Στο 160.5%  του ΑΕΠ, διαμορφώθηκε το χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γιούρωστατ, το χρέος αυξήθηκε κατά 24.1% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο πέρυσι.

Οι προσπάθειες μας ακόμα κι αν δεν έχουν στοιχεία οριζόντιων παρεμβάσεων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιες, υποστήριξε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ενστάσεις αντισυνταγματικότητας για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές προβάλει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής το οποίο εξέδωσε έκθεση επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης. Συγκέντρωση των Εμποροϋπαλλήλων σήμερα στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν χθες  οι εκπαιδευτικοί που διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα 2000 συναδέλφων τους στα ΕΠΑΛ

Η Δευτέρα 22 Ιουλίου θα μείνει στην ιστορία της εκπαίδευσης, ως Μαύρη Μέρα, χαρακτηρισμένη από αυταρχισμό και αντιδημοκρατικότητα, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων με ΑΦΜ που τελειώνει σε 1 και 2

Αρχίζει αύριο η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, για τη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2013, σε δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω.

Την απόφασή του να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες από τη θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε  ο Νίκος Φωτόπουλος, προειδοποιώντας παράλληλα για κίνδυνο διάλυσης της Ομοσπονδίας εξαιτίας κλίματος απαξίωσης και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει

Περίπου 115.000 γιατροί και 20.000 διευθυντικά στελέχη, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί του ιταλικού δημοσίου συστήματος Υγείας κατέβηκαν  σε τετράωρη απεργία για να διαμαρτυρηθούν για τις βαριές περικοπές, την αύξηση και εντατικοποίηση των ωραρίων εργασίας, το μπλοκάρισμα των Συλλογικών Συμβάσεων και την ελλειπή ασφάλιση. Η συμμετοχή των γιατρών των δημοσίων νοσοκομείων έφθασε στο 75%, ενώ σε άλλους κλάδους πλησίασε το 90%.

Εξηγήσεις θα δώσει τελικά  ο Ραχόι στην Ισπανική Βουλή για το σκάνδαλο διαφθοράς, οι μίζες και τα κρυφά ταμεία

Η πορτογαλική πολιτική κρίση κατευνάστηκε, αλλά δεν τελείωσε, σε πυροσβεστικό ρόλο ο πρόεδρος

Απαγόρευση καπνίσματος σε πάρκα και παραλίες εξετάζει η Γαλλία, νέα αντικαπνιστικά μέτρα

Σε εκατοντάδες υπολογίζεται ότι ανέρχονται οι αποδράσεις κρατουμένων από δύο μεγάλες φυλακές του Ιράκ, το περιβόητο Αμπού Γκράιμπ και το Τάτζι, μετά από επιθέσεις ενόπλων και πολύωρες συγκρούσεις με τους φύλακες. Στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν τουλάχιστον 41 άτομα, από τους οποίους περίπου οι μισοί ήταν φύλακες και οι υπόλοιποι κρατούμενοι.

Σφοδρές οδομαχίες στο Κάιρο μεταξύ οπαδών και επικριτών του ανατραπέντος Ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, κοντά στην πλατεία Ταχρίρ, ένας νεκρός και 7 τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός. Για «απαγωγή» του Μόρσι κατηγορεί τον στρατό η οικογένειά του, «Είστε υπεύθυνοι για ό,τι γίνει»

Ο Πάπας Φραγκίσκος Α’ έφθασε χθες βράδυ  στο διεθνές αεροδρόμιο «Τομ Τζομπίμ», του Ρίο ντε Ζανέιρο, στην πρώτη του περιοδεία στο εξωτερικό. Ο Πάπας θα συμμετάσχει στις 28ες "Παγκόσμιες Ημέρες Νεολαίας".

Γεννήθηκε το βασιλικό μωρό της Κέιτ και του Ουίλιαμ, και είναι αγόρι, ο πρίγκιπας του Κέμπριτζ

Αίθριος καιρός  με  Δυτικούς, Νότιους  ανέμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου