Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τρίτη 2-7-2012/ 07.30 π.μ….. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί κάθε σκεπτόμενο και ενεργό πολίτη στην ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την ανεργία που θα γίνει απόψε στις 9.00 το βραδυ στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη (στη διασταύρωση με την Πυλαρινού). Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Χρήστου,οικονομικός αναλυτής, αρθρογράφος της εφημερίδας Αυγή…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί κάθε σκεπτόμενο και ενεργό πολίτη στην ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την ανεργία που θα γίνει απόψε στις 9.00 το βραδυ στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη (στη διασταύρωση με την Πυλαρινού). Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Χρήστου,οικονομικός αναλυτής, αρθρογράφος της εφημερίδας Αυγή.

Το ΚΕΚ της Αναπτυξιακής του Επιμελητήριου Κορινθίας διοργανώνει  ενημερωτική εκδήλωση αύριο, 19:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του   Επιμελητήριου, Ερμού 2 Κόρινθος, με σκοπό να ενημερώσει για το Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας  (Security) με βάση τα πρότυπα του ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού, για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ομιλητής: Ιωάννης Μπόμπος , Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΠ (Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς) διοργανώνουν  ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του θεσμού της διαμεσολάβησης για την εξωδικαστική επίλυση αστικών και εμπορικών διαφορών που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19:00 μμ στο  Επιμελητήριο. Η ενημέρωση και η συμμετοχή στα σεμινάρια αφορά κυρίως Δικηγόρους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Οικονομολόγους και Εξαγωγείς.

Την Πέμπτη στις  μια το μεσημέρι  στην αίθουσα 1 του Δικαστικού Μεγάρου, ο  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα, «Η νέα διαδικασία του Ν. 3869/2010 (Ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων) μετά την αναμόρφωση της με το ν.4161/2013», Ομιλητής: Ιάκωβος Βενιέρης, Λέκτορας Νομικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Δικηγόρος. Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα γίνουν παρεμβάσεις. Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
+++++++

Σενάρια για ψαλίδι στις συντάξεις  των Ελεύθερων Επαγγελματιών, επαναφέρουν τρόικα και υπουργείο εργασίας, σήμερα το πρωί η συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τους εκπροσώπους των δανειστών. Εντωμεταξύ συντάξεις κάτω των 500 ευρώ, λαμβάνουν 529 000 συνταξιούχοι, συμφωνα με τα στοιχειά του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων.

Η τρόικα φέρεται επίσης στη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα να δέχτηκε την πληρωμή του χαρατσιού στα ακίνητα  το 2013 σε 5 δόσεις  αντί για 4.

Χωρίς συμφωνία η πρώτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την τρόικα, νέο ραντεβού αύριο

Όσο γίνονται πιο φανερά τα αδιέξοδα του μνημονίου, τόσο γαντζώνονται σε αυτό, οι μνημονικοί εταίροι σαν Ναυαγοί, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βόμβα» Πολύδωρα με πρόταση για άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή, Τρικλοποδιά στην κυβέρνηση

Τη Μόσχα επισκέπτεται σήμερα  ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ). Πρόκειται για προγραμματισμένη αποστολή του ΚΕΑ στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου ο κ. Τσίπρας θα έχει διμερείς συναντήσεις με τις ηγεσίες των κομμάτων της κρατικής Δούμα.

Στις γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων οι προτάσεις της κυβέρνησης για την ΕΡΤ, μετά το τρίτο ραντεβού με τον Παντελή Καψή

Πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, καταθέτει τις επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ  

Νέο ιστορικό ρεκόρ ανεργίας της Ευρωζώνης, το οποίο ανήλθε στο 12.1% τον Μάιο, συμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Διάβημα στον πρόεδρο της Βουλής από αντιπροσωπεία Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να συνεχιστούν οι εργασίες της Βουλής.

Μια αποφασισμένη και συνεννοημένη πλειοψηφία που λειτουργεί στο όνομα της ανασυσταθείσης ιεράς δικομματικής συμμαχίας, επιμένει να προστατεύει πάση θυσία και με κάθε τρόπο τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καταγγέλλουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετάσχουν στην αρμόδια Προανακριτική  Επιτροπή.

Επιβεβαιώνοντας τον βαρύνοντα πολιτικά ρόλο του στην Αίγυπτο, ο στρατός έδωσε διορία 48 ωρών στον πρόεδρο Μόρσι «να ακούσει τα αιτήματα του λαού», παίρνοντας εμμέσως αλλά πολύ καθοριστικά θέση υπέρ των διαδηλωτών. Σε αντίθετη περίπτωση, ο στρατός διαμηνύει ότι θα εφαρμόσει τον δικό του «οδικό χάρτη» για το μέλλον της χώρας. Αρνείται ότι η στάση του ισοδυναμεί με πραξικόπημα και υποστηρίζει ότι ανταποκρίνεται «στον παλμό των αιγυπτιακών δρόμων». Τεταμένο το πολιτικό κλίμα μετά τις διαδηλώσεις με 16 νεκρούς σε όλη τη χώρα.

Μέτρα λιτότητας για εξοικονόμηση 3 δισ. ευρώ ενέκρινε το Βέλγιο, αυξήσεις φόρων και περικοπές

Για τους μετανάστες θα προσευχηθεί ο Πάπας στη νήσο Λαμπεντούζα. «Φροντίστε τα αδέλφια μας»

Κάλεσμα στις ΗΠΑ να σταματήσουν αμέσως την κατασκοπία στην Ε.Ε, απηύθυνε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Η κατασκοπία μεταξύ των κρατών είναι κοινός τόπος, δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα από την Τανζανία.

Ο Αμερικανός Έντουαρ Σνόουντερ, συναντήθηκε με Ρώσους διπλωμάτες και τους επέδωσε αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου που απευθύνεται σε 15 χώρες.

Αίθριος καιρός, με Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς ανέμους  2 - 3   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου