Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 19-7-2012/ 07.30 π.μ….. Αύριο στις 7μιση το βραδύ στην ταβέρνα Θωμά Σπαρτινού στην Παραλία Ακράτας ο «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ανατολικής Αιγιάλειας» και η «Ομοσπονδία Συλλόγων Κορινθιακού Κόλπου ΑΛΚΥΩΝ», διοργανώνουν, Ανοιχτή Συγκέντρωση με θέμα «Αμμοληψίες από τα Ποτάμια της Αιγιάλειας και Διάβρωση Ακτών.» Ομιλητής, Χρήστος Αναγνώστου, Γεωλόγος – Διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ. ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις 7μιση το βραδύ στην ταβέρνα Θωμά Σπαρτινού στην Παραλία Ακράτας ο «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ανατολικής Αιγιάλειας» και η «Ομοσπονδία Συλλόγων Κορινθιακού Κόλπου ΑΛΚΥΩΝ», διοργανώνουν, Ανοιχτή Συγκέντρωση με θέμα «Αμμοληψίες από τα Ποτάμια της Αιγιάλειας και Διάβρωση Ακτών.» Ομιλητής, Χρήστος Αναγνώστου, Γεωλόγος – Διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ. ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Σήμερα στις 11 το πρωί, στο Ξενοδοχείο EPHYRA στην  Κόρινθο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, από τον Επικεφαλής της «Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά»,  Περιφερειακό Σύμβουλο, Γραμμ.Περιφ.Συμβουλίου Πελ/σου, κ. Λάμπρο Μπούκλη, με θέμα,  Καινοτόμες Δράσεις υπέρ της αύξησης θέσεων εργασίας, ο ρόλος των ΜΜΕ καθώς και θέματα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετά την πρεμιέρα της στην Επίδαυρο, η «Μήδεια» του Ευριπίδη, με τον Γιώργο Κιμούλη, η τραγωδία του έρωτα που μετατρέπεται σε τρομερό και άγριο μίσος, ανεβαίνει αύριο, 9.15 μ.μ., στο Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών στη Νεμέα, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Green Theater

Αύριο στις 9μ.μ..στις αποθήκες του ΑΣΟ στο Κιάτο. Μεγάλη συναυλία διοργανώνει η ΜΚΟ «Δράσεις για τη ζωή» με την υποστήριξη των εκδόσεων Εντύποις. Πάνω από τέσσερεις ώρες με ροκ και έντεχνα ακούσματα από τους Διονύση Τσακνή, Magic De Spell και ΟΝΑΡ. Την συναυλία θα ανοίξει το τοπικό ροκ συγκρότημα από το Κιάτο «Μέθεξη». Tιμή προπώλησης εισιτηρίων 7 ευρώ και τιμή ταμείου 10 ευρώ
+++++++


Προσήλωση  στο μνημόνιο και τέλος οι συζητήσεις για νέο κούρεμα του Ελληνικού χρέους από τον Βόλφγκαν Σόιμπλε που βρέθηκε χθες στην Αθήνα. Ανοιχτό "παράθυρο" προκειμένου να εξεταστεί "τι ακριβώς έγινε με το κατοχικό δάνειο, ωστόσο έκλεισε κάθε συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Σόιμπλε απέκλεισε τον συμψηφισμό του κατοχικού δανείου με τις υποχρεώσεις της Ελλάδας και επεσήμανε ότι το θέμα των αποζημιώσεων έχει οριστικά κλείσει, με τις υπογραφές στη συνθήκη του Λονδίνου.

Κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποδοκιμάστηκε από περίπου δέκα γυναίκες που βρίσκονταν έξω από το κτίριο. Οι διαδηλώτριες κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν "ράους, ράους" και "μαζί, μαζί, να φύγουν οι ναζί".

"Σαν να είναι εκπρόσωπος κατοχικών στρατευμάτων, όπου τον υποδέχονται με τον φόβο και χιλιάδες πάνοπλους αστυνομικούς" δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για την επίσκεψη του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, συνέχισε τονίζοντας: "Δεν είναι Δημοκρατία να ξεθάβεις ένα χουντικό νόμο, να ξεθάβεις ένα χουντικό γύψο για να στήσεις τα τείχη των μνημονίων".

Το θέμα των γερμανικών οφειλών και του κατοχικού δανείου έθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος κατά τη συνάντησή τους χθες το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο. «Αν η ελληνική κυβέρνηση δεν θέσει το θέμα, θα το θέσει ο ελληνικός λαός δίνοντας εντολή σε μια άλλη κυβέρνηση» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρνητικός ο Σαμαράς στην πρόταση Γκρούεφσκι για πολιτικές διαπραγματεύσεις, απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού της  FYROM

Με 163 αρνητικές ψήφους και 84 θετικές καταψηφίστηκε η πρόταση Σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΑ για το μαύρο στην ΕΡΤ.

«Μένουμε Ραδιομέγαρο» αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Στη γενική συνέλευση των εργαζομένων χθες, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία η συνέχιση της παραμονής  στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, διεκδικώντας όχι ειδική μεταχείριση ως προς τις αποζημιώσεις αλλά τη διασφάλιση των εργασιακών θέσεων.

Ύβρεις και τραμπουκισμοί από Βουλευτή της ΧΑ κατά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου, με αφορμή την καταγγελία για απειλές και εκφοβισμούς από το γραφείο της ΧΑ στη  Βουλή κατά ακτιβιστών που εναντιώνονται στη διεξαγωγή Φιλομεταξικού Φεστιβάλ Μίσους, στην Μεσσηνία 3 και 4 Αυγούστου. 

Συνεδριάζει αύριο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στον Πολυχώρο Cine Κεραμεικός με θέματα: Εκλογή Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής - Εκλογή Πολιτικής Γραμματείας. Οι εργασίες της Κ.Ε. θα ανοίξουν με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Επίτιμος δημότης Σπάρτης θα ανακηρυχθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε εξέλιξη σχετικές επαφές

Απορρίφτηκε η πρόταση μομφής που είχαν καταθέσει οι Πράσινοι κατά της κυβέρνησης της Πορτογαλίας, χάρις στην ευρεία πλειοψηφία που διαθέτουν τα συγκυβερνώντα κόμματα.

Δέκα ισλαμιστές εξτρεμιστές μαχητές βρήκαν τον θάνατο κατά το τελευταίο διήμερο στη Χερσόνησο του Σινά, στην Αίγυπτο, στη διάρκεια εκκαθαριστικής επιχείρησης του στρατού εναντίον ισλαμιστών ενόπλων, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ.

Το Λονδίνο φέρεται να έχει εγκαταλείψει πλέον τα σχέδια να εξοπλίσει τους αντάρτες που μάχονται τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, για τον οποίο προβλέπει μάλιστα ότι ενδέχεται να παραμείνει στη θέση του για πολλά χρόνια ακόμη, όπως τουλάχιστον διατείνονται πηγές που πρόσκεινται στη βρετανική κυβέρνηση.

Η Νότιος Αφρική και ο κόσμος εύχονται «χρόνια πολλά» στον Νέλσον Μαντέλα, στο νοσοκομείο τα 95α γενέθλια του

Αίθριος καιρός με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου