Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πέμπτη 5-4-2012 / 07.30 π.μ….. Συγκλονιστικό το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε χθες ο 77χρονος αυτόχειρας στο Σύνταγμα, το όποιο τα λέει όλα. το δημοσιεύουμε αυτούσιο, τα συμπεράσματα δικά σας. «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα για αυτή. Επειδή έχω μία ηλικία που δε μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δε βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους Εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι. (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνο)»…..

     
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Συγκλονιστικό το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε χθες ο 77χρονος αυτόχειρας στο Σύνταγμα, το όποιο τα λέει όλα. το δημοσιεύουμε αυτούσιο, τα συμπεράσματα δικά σας. «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα για αυτή. Επειδή έχω μία ηλικία που δε μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δε βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος  πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους Εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι. (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνο)»

H  Α.Ν.Α.ΔΗ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ζητεί να προσλάβει α/ Έναν  Καλλιτεχνικό Δ/ντη – μουσικό έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία κλασικής κιθάρας, β/ ένα καθηγητή μουσικό έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων και γ/ ένα καθηγητή μουσικό έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πιάνου, θεωρητικών μαθημάτων, χορωδίας, μουσικοκινητικής αγωγής και ορθοφωνίας.  Το έργο των παραπάνω θα παρέχεται στο Δημοτικό Ωδείο Δερβενίου. Αιτήσεις το αργότερο μέχρι και αύριο στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, πληροφορίες τηλ.2743 3 60245  κα Κανελλάκη Παναγιώτα

Αύριο στις 8μιση το βραδυ στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασιου στο  Ξυλόκαστρο, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οργανώνει την κεντρική του ανοιχτή πολιτική ομιλία με ομιλητές,  τους  Παναγιώτη Κουρουπλή ανεξάρτητο βουλευτή και
Γαβριήλ Σακελλαρίδη οικονομολόγο. Και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση πρόσκληση  «Ή  ΕΜΕΙΣ  Ή  ΑΥΤΟΙ - ΜΕ  ΤΗΝ  ΨΗΦΟ  ΜΑΣ  ΤΟΥΣ  ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ Δημιουργούμε τη νέα κοινωνική πλειοψηφία. Με την παρουσία μας επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε τη δύναμη».  

Το Σάββατο 10 το πρωί με 8 το βράδυ στην Πλατεία Αγίου  Βλασίου στο Ξυλόκαστρο. Η Ομάδα Εθελοντών της πόλης, σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργανώνουν «Ανταλλακτικό Παζάρι Ανακύκλωση  Αλληλεγγύης» «Μία μορφή συναλλαγής ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, που θα μας προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες ανθρωπιάς και ενότητας.» Μπορείτε να παίρνετε ότι θέλετε με αντίτιμο ΤΡΟΦΙΜΑ (μακαρόνια, ρύζι, λάδι, γάλα, όσπρια κ.λπ.) που θα δοθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.  Μέχρι και αύριο συγκεντρώνουμε αντικείμενα που δεν μας χρειάζονται, σε καλή κατάσταση (Βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, παιχνίδια κ.α) τηλ. επικοινωνίας 6944 71 73 65 – 6979 95 92 13 και 6937 12 83 16  Ας προσφέρει ο καθένας μας το κατά δύναμιν….

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό, με θέμα τα «Σοβαρά προβλήματα περονόσπορου στη Νεμέα»,  κατέθεσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Κορινθίας αποφάσισε ομόφωνα στην πρόσφατη  συνεδρίαση του,  ότι πέραν των γενικότερων αντιδράσεων σχετικών με τον τρόπο λειτουργίας των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής Λαθρομεταναστών και τις τυχόν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που μπορεί να προκαλούνται από τον εγκλεισμό σε αυτά, διαφωνεί με το σχέδιο εγκατάστασης τους, στο νομό Κορινθίας.

Αύριο στις 6 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το ΚΑΠΗ της πόλης, διοργανώνει εκδήλωση  με θέμα  «Έθιμα και Τελετουργίες του Τριωδίου και του Πάσχα», ομιλήτρια η κ. Ευγενία Κατούφα Δημοσιογράφος –Κοινωνική Επιστήμων

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  4μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, θα πραγματοποιηθεί  από το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, ρεσιτάλ πιάνου, με Σολίστ την  Κατερίνα Γκάλγκαρη -  Χαραλάμπη , η οποία θα αποδώσει έργα των Soler, M. Albeniz, Skarlatti, Mozart, Beethoven και Chopin

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα πασχαλινά παζάρια που θα πραγματοποιηθούν, Στην Κόρινθο, 6 με 14 Απριλίου στον πεζόδρομο (Πυλαρινού και Κολοκοτρώνη), (ώρες λειτουργίας 10:00 – 21:00)  και Στο Κιάτο,  6  με  14 Απριλίου  στον πεζόδρομο. (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Στα Περίπτερα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρείτε πασχαλινές δημιουργίες, λαμπάδες και άλλες κατασκευές, από το εθελοντικό εργαστήρι και τα παιδιά μας, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη!! Σας περιμένουμε!!
++++++++++

Τουλάχιστον 10 προσαγωγές και 3 τραυματίες κατά τη διάρκεια επεισοδίων χθες στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και πολιτών που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα,  μια δημοσιογράφος μεταξύ των τραυματιών.

Κατάργηση των φοροαπαλλαγών και αύξηση των φόρων κατανάλωσης, προτείνει μεταξύ άλλων στην τριμηνιαία έκθεση της η Κομισιον. Διαπιστώνει αδυναμία στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό και φορολογική διοίκηση.

Μόνον οι Ελληνικές τράπεζες που θα κριθούν βιώσιμες  θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ρευστότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τόνισε ο διοικητής της.

Ενέκρινε το ΔΝΤ την εκταμίευση της δανειακής δόσης άνω των 5 δισεκ. ευρω για τη στήριξη της  Πορτογαλίας.  

Προς οικονομικό αδιέξοδο το Πανεπιστήμιο Πατρών λόγω του «κουρέματος» στα αποθεματικά, μειώθηκαν κατά 73%

Το 20% του πετρελαίου κίνησης είναι νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης, καταδεικνύει έρευνα του Συνδέσμου Εταιρειών Πετρελαιοειδών.

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το επιχειρηματικό περιβάλλον. Αντιδράσεις στη Βουλή για την κύρωση της διάταξης που προβλέπει συμβιβασμό του Δημοσίου με τη Ζίμενς.

Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά, άρση πίστωσης για ΕΟΠΥΥ

Σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα της Αττικής, μέχρι την Τρίτη του Πάσχα

«Ναι» στις αλλαγές στα εργασιακά είπε τελικά η κυβέρνηση Μόντι, «Θυσίες αλλά με δίκαιο τρόπο» λέει ο Μόντι

Χωρίς τους κατηγορούμενους άρχισε η δίκη των Τούρκων πραξικοπηματιών, ασθενείς δηλώνουν Εβρέν και Σαχινκαγία

Μειωμένη λόγω κρίσης η δωρεάν βοήθεια προς τις φτωχότερες χώρες, ανησυχητικές διαπιστώσεις από τον ΟΟΣΑ

Σαρωτικό το πέρασμα των ανεμοστρόβιλων από το Τέξας, τεράστιες καταστροφές

Νεφώσεις, ασθενείς βροχές  με Ανατολικούς   ανέμους 4 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου