Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δευτέρα 30-4-2012 / 07.30 π.μ…. Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Οι 3 εξ αυτών και νυν υποψήφιοι, Ψήφισαν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 195, υπογράφοντας με την ψήφο τους το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του Λαού. Ο Λαός της Κορινθίας έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές που έρχονται… ΜΑΥΡΟ στους ΤΡΕΙΣ και στα κόμματα τους….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Οι 3 εξ αυτών και νυν υποψήφιοι, Ψήφισαν  «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 195, υπογράφοντας με την ψήφο τους το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του Λαού.  Ο Λαός της Κορινθίας έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές που έρχονται… ΜΑΥΡΟ στους ΤΡΕΙΣ και στα κόμματα τους….

Αύριο στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό κέντρο Κιάτου η ΚΟΕ Κορινθίας διοργανώνει, Εκδήλωση ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ – Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και η ΟΕΒΕ, καλούν σε συνάντηση εργασίας σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων σωματείων μελών  προκειμένου συλλογικά να προωθήσουν τα αιτήματα όλων των Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών του Νομού Κορινθίας που καταγράφηκαν στην διαβούλευση της 23 Ιανουαρίου. Η συνάντηση γίνεται επίκαιρη λόγω των επικείμενων εκλογών και έχουν κληθεί να παραστούν οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων.

Απόψε στις 10 το βράδυ στο Barrio Nuevo στο Κιάτο,  "Το κλεμμένο μας τσίρκο". με τον  B.D. Foxmoor των Active Member και  το lowbap μπουλούκι του. Είσοδος  10 ευρώ με ποτό.
+++++++++

Παράνομη ενέργεια χαρακτηρίζει ο υπουργός υποδομών Μάκης Βορίδης την εγκατάσταση κοντέινερς για την στέγαση των Μεταναστών, στο Κέντρο Κράτησης στην Αμυγδαλέζα.

Αποδείξαμε ότι μια κυβέρνηση μπορεί να λειτουργεί, ακόμη και λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης

Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Δήμος Αχαρνών. «Ο κ. δεν πρόλαβα να διαβάσω» κτυπάει μια πόλη στην οποία κυριαρχούν η εγκληματικότητα και  τα ναρκωτικά, αναφέρει σε ανακοίνωση του.  

Τον Ιούνιο δεν θα γίνουν «τυφλές οριζόντιες περικοπές» δεσμεύτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επίθεση κατά Σαμαρά και Τσίπρα

Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα για να μην πάρουμε ισχυρή εντολή, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, ομιλία στο Ηράκλειο

«Άνοιγμα» Τσίπρα στους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, καλεί σε νέα μεταπολίτευση

Διαψεύδει ο Λουκάς Παπαδήμος δημοσίευμα, συμφωνα με το οποίο, οι αποδοχές που απόκτησε ως αντιπρόεδρος  της Ε.Κ.Τ ήταν αφορολόγητες.

Στους δρόμους οι Ισπανοί κόντρα στη λιτότητα της κυβέρνησης Ραχόι,
 «Δεν αντέχουμε άλλο»

Στρος-Καν και... Καντάφι «εισβάλλουν» στην προεδρική μάχη στη Γαλλία, καταγγελίες και μία πρόσκληση-φάρσα

Η φυλάκιση Τιμοσένκο «ακυρώνει» την επίσκεψη Μέρκελ στην Ουκρανία για το Euro, δημοσίευμα του Spiegel

Νεκρός στο Δούναβη βρέθηκε πρώην συνεργάτης του Μουαμάρ Καντάφι. άγνωστα τα αίτια θανάτου

Γάλλος δημοσιογράφος όμηρος στα χέρια Κολομβιανών ανταρτών, απείχθη ανταποκριτής του France 24

Αίθριος καιρός με  Βόρειους  ανέμους  3 – 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου