Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μεγάλη Τετάρτη 11-4-2012 / 07.30 π.μ….. Επιδεινώθηκε η κατασταση της διάβρωσης στην παραλία Δερβενίου του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καθώς από την καθίζηση του εδάφους. σε ένα τμήμα της ακτής 40 μέτρων περίπου και πλάτος 15, η θάλασσα έφτασε στα σπίτια των κατοίκων και τα σπίτια που κινδυνεύουν πλέον να βυθιστούν είναι 10 από τα 5 που διέτρεχαν τον κίνδυνο αρχικά. Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, από την πρώτη κιόλας στιγμή που εκδηλώθηκε το φαινόμενο, Παράλληλα, κλιμάκιο της υπηρεσίας Αποκαταστάσεως Σεισμοπλήκτων θα βρίσκεται σήμερα, επί τόπου στο Δερβένι, προκειμένου να εξεταστούν τα κτίρια που έχουν πληγεί, όσον αφορά την αντοχή τους στην καταπόνηση που υφίστανται. Στόχος, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι μέχρι τέλος Απριλίου να υπάρχουν αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται, για τον τρόπο αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής και εντός του Μαΐου να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης…..

     
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Επιδεινώθηκε η κατασταση της διάβρωσης στην παραλία Δερβενίου του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καθώς από την καθίζηση του εδάφους. σε ένα τμήμα της ακτής 40 μέτρων περίπου και πλάτος 15, η θάλασσα έφτασε στα σπίτια των κατοίκων και τα σπίτια που κινδυνεύουν πλέον να βυθιστούν είναι  10 από τα 5 που διέτρεχαν τον κίνδυνο  αρχικά. Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, από την πρώτη κιόλας στιγμή που εκδηλώθηκε το φαινόμενο, Παράλληλα, κλιμάκιο της υπηρεσίας Αποκαταστάσεως Σεισμοπλήκτων θα βρίσκεται σήμερα,  επί τόπου στο Δερβένι, προκειμένου να εξεταστούν τα κτίρια που έχουν πληγεί, όσον αφορά την αντοχή τους στην καταπόνηση που υφίστανται. Στόχος, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι μέχρι τέλος Απριλίου να υπάρχουν αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται, για τον τρόπο αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής και εντός του Μαΐου να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, ο "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" θα δώσει Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Πιλοτικό πρόγραμμα χορήγησης έξυπνης κάρτας (smart card) σε ασφαλισμένους του ΤΥΔΚΥ στο νομό Κορινθίας»

Συμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας θα παραμείνει κλειστό  έως τη  Μεγάλη  Παρασκευή και θα επαναλειτουργήσει το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα πασχαλινά παζάρια που πραγματοποιούνται, στην Κόρινθο, έως τις 14 Απριλίου στον πεζόδρομο (Πυλαρινού και Κολοκοτρώνη), (ώρες λειτουργίας 10:00 – 21:00)  και στο Κιάτο,  έως  τις  14 Απριλίου  στον πεζόδρομο. (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Στα Περίπτερα του Οργανισμού θα βρείτε πασχαλινές δημιουργίες, λαμπάδες και άλλες κατασκευές, από το εθελοντικό εργαστήρι και τα παιδιά μας, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη!! Σας περιμένουμε!!
++++++++++

Προκήρυξη εκλογών αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο Λουκάς Παπαδήμος από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση, θα προηγηθεί υπουργικό συμβούλιο

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ενδέχεται να προχωρήσουν οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ανακοίνωσε από τη Βουλή ο υπουργός εργασίας. Διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα περικοπής 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ούτε μείωση η κατάργηση των αποζημιώσεων.

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την λειτουργία Κέντρων Υποδοχής Παράνομων Μεταναστών. Ένταση και προσαγωγές το βράδυ στην Αμυγδαλέζα, στη διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής. 

Σημάδια αποδιοργάνωσης διαπιστώνει στην ΕΥΠ ο Αλέξης Τσίπρας, συνάντηση με τους εργαζόμενους

Αδυναμία του Ελληνικού δημοσίου να εισπράξει φορολογικά πρόστυμμα ύψους 7.6 δισεκ. που έχουν επιδικαστεί, καταδεικνύουν στοιχεία από τη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων.

Δεμένα και σήμερα τα πλοία στα Λιμάνια, στάσεις εργασίας 8 με 9 το πρωί και 12 με μια το μεσημέρι πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Φέριμποτ της γραμμής Ρίου Αντιρρίου.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 50χρονος δικηγόρος που θεωρείτε ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση του οπλοστασίου στη Λούτσα.

Παραβίαση ανθρωπίνου δικαιώματος συνιστά η ρίψη δακρυγόνων εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Σε κατάπαυση του πύρος πριν από αύριο, καλεί τις αρχές της Συρίας το Συμβούλιο Ασφάλειας.

Εκτεταμένες επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού κατά Κούρδων ανταρτών, με επίκεντρο το Τούντζελι

Νεφώσεις, με  Δυτικούς, Βόρειους  ανέμους 2 – 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου