Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τρίτη 3-4-2012 / 07.30 π.μ….. Μέσα σε κλίμα έντασης και υπό την παρουσία μεγάλου αριθμού κατοίκων από τη Μαντινεία αλλά και ισχυρής αστυνομικής δύναμης, απορρίφθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, να παραπεμφθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση για τη μονάδα βιοαερίου, στη θέση «Μπέλμπερη» Μαντινείας. Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη, στις 4.00 το μεσημέρι με το ίδιο θέμα, λόγω των έντονων διαμαρτυριών, των συνεχών διακοπών και της αναστάτωσης που επικρατούσε στην αίθουσα. Κατά την αποχώρησή τους, ο Περιφερειάρχης και ορισμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους κατοίκους….

     
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Μέσα σε κλίμα έντασης και υπό την παρουσία μεγάλου αριθμού κατοίκων από τη Μαντινεία αλλά και ισχυρής αστυνομικής δύναμης, απορρίφθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, να παραπεμφθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση για τη μονάδα βιοαερίου, στη θέση «Μπέλμπερη» Μαντινείας. Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη, στις 4.00 το μεσημέρι με το ίδιο θέμα, λόγω των έντονων διαμαρτυριών, των συνεχών διακοπών και της αναστάτωσης που επικρατούσε στην αίθουσα. Κατά την αποχώρησή τους, ο Περιφερειάρχης και ορισμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους κατοίκους

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα πασχαλινά παζάρια που θα πραγματοποιηθούν, Στην Κόρινθο, από τις 6/4/12 έως και στις 14/4/12 στον πεζόδρομο της Κορίνθου (Πυλαρινού και Κολοκοτρώνη), (ώρες λειτουργίας 10:00 – 21:00)  και Στο Κιάτο,  από τις 6/4/12 έως και στις 14/4/12 στον πεζόδρομο του Κιάτου. (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) Στα Περίπτερα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρείτε πασχαλινές δημιουργίες, λαμπάδες και άλλες κατασκευές, από το εθελοντικό εργαστήρι και τα παιδιά μας, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη!! Σας περιμένουμε!!

Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το ΚΑΠΗ της πόλης, διοργανώνει εκδήλωση  με θέμα  «Έθιμα και Τελετουργίες του Τριωδίου και του Πάσχα», ομιλήτρια η κ. Ευγενία Κατούφα Δημοσιογράφος –Κοινωνική Επιστήμων

50 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, θα προσλάβει ο  Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων,  για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Νομό Κορινθίας στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν,  ως τις 12 Απριλίου,  τηλ. επικοινωνίας: 2741 0 60 035 και 6944 10 34 44
++++++++++

Στο 21% διαμορφώθηκε το Δεκέμβριο του 2011 η ανεργία στην Ελλάδα, συμφωνα με τη Γιούρωστατ

Ύφεση 5% και ανεργία στο 20, προβλέπει για το τρέχον έτος  το ΙΟΒΕ.

Η Ελλάδα δεν παραιτείται των αξιώσεών της, λέει το ΥΠΕΞ για τις γερμανικές αποζημιώσεις, απάντηση στο Βερολίνο

Ζήτημα υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου θέτει και πάλι η Τουρκία και  notam για άσκηση στη Σαμοθράκη

2.5 δισεκ. αναμένεται να διεκδικήσουν   τα ασφαλιστικά ταμεία  από όσους λάμβαναν παράνομα επιδόματα, θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες εκείνων που μεσολάβησαν.

Την απομόνωση των Αλλοδαπών που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και την παραπομπή τους σε κατάλληλες υγειονομικές δομές, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Απέρριψε ο Δήμος Ωροπού  το ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών, στο Κατσιμίδη.

Τους 200 νέους ειδικούς φρουρούς που θα ενισχύσουν την ομάδα ΔΙΑΣ,  θα παρουσιάσει το μεσημέρι ο αρμόδιος υπουργός.

Αποδεσμεύουν τα υπουργεία εσωτερικών και οικονομικών την 4η δόση του 2011 και την 1η και 3η του 2012 για την χρηματοδότηση των κομμάτων.

Πήρε πίσω την επίμαχη τροπολογία για τα βυτιοφόρα ο Μάκης Βορίδης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Μεγάλη Δευτέρα αρχίζει η πλήρης εφαρμογή του νέου συστήματος συνταγογράφισης  για τα γενόσημα.

Δεκάδες αυθαίρετα σε Μύκονο Σαντορίνη και Ρόδο, τα οποία άρχισαν να κατασκευάζονται μετά την έναρξη της ρύθμισης  για τακτοποίηση, κατέγραψε το υπουργείο περιβάλλοντος.

Χωρίς σύνταξη έως και έξι χρόνια κινδυνεύουν να μείνουν 300.000 Ιταλοί, θύματα της αλλαγής νομοθεσίας

40χρονος συνελήφθει ως ύποπτος για το μακελειό στο θρησκευτικό κολέγιο στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, με 7 νεκρούς και 3 τραυματίες.

Δύο τραυματίες από έκρηξη βόμβας σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης, χωρίς ανάληψη ευθύνης

Δεκτό από τη Συρία το σχέδιο κατάπαυσης πυρός που πρότεινε ο Ανάν, κατάπαυση εντός των ημερών

Τοπικες νεφώσεις με Νοτιοανατολικούς, Ανατολικους   ανέμους  5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου