Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Παρασκευή 27-4-2012 / 07.30 π.μ…. Σήμερα στις 9 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κόρινθο, η έναρξη του 21ου Παγκόσμιου Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας. Το Συνέδριο που θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου συνδιοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σήμερα στις 9 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κόρινθο, η έναρξη του 21ου  Παγκόσμιου Συνέδριο  Εθελοντών  Αιμοδοτών, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας. Το Συνέδριο που θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου συνδιοργανώνεται  από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών  (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την  Περιφερειακή Ενότητα  Κορινθίας.,

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  Ν. Κορινθίας απόψε στις  7:30 το βραδύ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση στο κέντρο της Κορίνθου με θέμα: «Υπάρχει άλλος δρόμος: αντικαπιταλιστική απάντηση στην κρίση». Η εκδήλωση θα γίνει στον πεζόδρομο της Κορίνθου   και εισηγητές θα είναι οι Κώστας Κωστόπουλος και Κώστας Μάρκου από το Κεντρικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, θα επισκεφθεί σημερα την Τρίπολη. όπου στις 11μιση το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Μ. Μ. Ε  της Περιφέρειας και στις 12 το μεσημέρι στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει σε στελέχη της Αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

Στην  Κόρινθο αύριο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος  Καμμένος, στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών του, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στις 6:00 το απόγευμα, θα προηγηθεί ομιλία του στις 11 το πρωί στην Τρίπολη στο παλιό Δημαρχείο.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης συμμετέχει στη διεθνή εθελοντική καμπάνια με τίτλο “Let΄s Do It” και  καλεί όλους στον καθαρισμό των ακτών, από το Μελίσσι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις  10:00 το πρωί. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, βοηθήστε στην προστασία του. Να είστε όλοι εκεί.

Και ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρισμού “Greece Lets do it  και θα προβεί στον εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών του Δήμου που βρίσκονται στο Κοκκώνι και στο Βραχάτι την Κυριακή, τόπος συνάντησης η παραλία Βραχατίου στις 10 και μισή το πρωί

Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σημερα στις  2 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
+++++++++

Έμφαση στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος , έδωσε από τη Σπάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ .

Για φοβική συμπεριφορά κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ο Ευάγγελος Βενιζέλος., μετά το αδιέξοδο στη διακομματική  για τον καθορισμό των τηλεοπτικών αναμετρήσεων.

Ακόμη και με στήριξη από τον Καμμένο κυβέρνηση της Αριστεράς, λέει ο Αλέξης Τσίπρας, «Είναι ιστορικές οι στιγμές»

Συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών στη Λιβαδειά, Είκοσι έξι προσαγωγές:

Ακύρωση παραλαβής τεσσάρων μεταγωγικών αεροσκαφών αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, ανταλλακτικά αντί επιπλέον C-27:

Να μην εμπλέκουν τα μέλη της οικογενείας του, καλεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή την προφυλάκιση της κόρης του, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στην υποβάθμιση του αξιόχρεου της Ισπανίας  κατα 2 βαθμίδες με αρνητικές προοπτικές προχώρησε ο οίκος   αξιολόγησης Standard and Poors, παράλληλα αναθεώρησε προς τα κάτω την πρόβλεψη του για την ανάπτυξη της Ισπανικής οικονομίας.

Σε συμφωνία κατέληξε το Ολλανδικό Κοινοβούλιο  για τον  προϋπολογισμό λιτότητας το 2013, ανακοίνωσαν οι ηγέτες των 5 Κοινοβουλευτικών κομμάτων

Προβάδισμα 10 μονάδων διατηρεί ο Ολάντ έναντι του Σαρκοζί, ένας στους τέσσερις οι αναποφάσιστοι 

Στη Σαουδική Αραβία απελαύνεται η οικογένεια του Οσάμα Μπιν Λάντεν, τρεις σύζυγοι και έντεκα παιδιά

Αίθριος καιρός με  Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς  ανέμους  2 – 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου