Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πέμπτη 25-4-2012 / 07.30 π.μ…. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κορινθίας αύριο στις 7:30 το βραδύ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση στο κέντρο της Κορίνθου με θέμα: «Υπάρχει άλλος δρόμος: αντικαπιταλιστική απάντηση στην κρίση». Η εκδήλωση θα γίνει στον πεζόδρομο της Κορίνθου και εισηγητές θα είναι οι Κώστας Κωστόπουλος και Κώστας Μάρκου από το Κεντρικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κορινθίας αύριο στις  7:30 το βραδύ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση στο κέντρο της Κορίνθου με θέμα: «Υπάρχει άλλος δρόμος: αντικαπιταλιστική απάντηση στην κρίση». Η εκδήλωση θα γίνει στον πεζόδρομο της Κορίνθου   και εισηγητές θα είναι οι Κώστας Κωστόπουλος και Κώστας Μάρκου από το Κεντρικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης συμμετέχει στη διεθνή εθελοντική καμπάνια με τίτλο “Let΄s Do It” και  καλεί όλους στον καθαρισμό των ακτών, από το Μελίσσι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις  10:00 το πρωί. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, βοηθήστε στην προστασία του. Να είστε όλοι εκεί.

Και ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρισμού “Greece Let’s do it”  και θα προβεί στον εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών του Δήμου που βρίσκονται στο Κοκκώνι και στο Βραχάτι την Κυριακή, τόπος συνάντησης η παραλία Βραχατίου στις 10 και μισή το πρωί

Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  2 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
+++++++++

Κατά 25.3%  υποχώρησαν το 2011 τα εισοδήματα στην Ελλάδα, συμφωνα με έκθεση του ΟΟΑΣΑ. Η χώρα μας συγκαταλέγετε σε αυτές με την υψηλότερη φορολόγηση.

Πάνω από 20% η ανεργία στην Ελλάδα το 2012, εκτιμά το ΙΟΒΕ

Αμετάβλητο κοντά στο 0 διατήρησε το βασικό της επιτόκιο η Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα.

Κρίσιμες οι εκλογές στην Ελλάδα, είπε ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για την Γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ, χαρακτήρισε δυσβάστακτο το χρέος των Ελληνων.

Υπερψηφίστηκε από την επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, έκθεση για την καθιέρωση Ευρωπαϊκού φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.  

Λύση στο θέμα του ντιμπέιτ θα αναζητηθεί σήμερα στη Διακομματική Επιτρόπη, μετωπική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Το κοινωνικό και θεσμικό πρόγραμμα της ΝΔ παρουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς, σήμερα  το «Ζάππειο IV»

Σε λίγες ημέρες η λειτουργία του κέντρου στην Αμυγδαλέζα, επιμένει ο Χρυσοχοΐδης, δεν θα επιτρέψω να μεταφερθούν μετανάστες στην Αμυγδαλέζα, τονίζει ο Μάκης Βορίδης

Αποκλεισμένοι για μία εβδομάδα οι κάτοικοι στον Αη Στράτη, χωρίς τρόφιμα και συγκοινωνία

Χωρίς κατηγορούμενο η δικογραφία για τον τραυματισμό του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, κατά παντός υπευθύνου

Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος της διοίκησης της  ΕΡΤ, ασκήθηκε από την  εισαγγελία της Αθήνας. Αφορά συμβάσεις για τα δικαιώματα από την μετάδοση των αγώνων του Τσάμπιονς Λίνγκ.   

«Μνημόνιο» ανάπτυξης θα στείλει στους Ευρωπαίους ηγέτες ο Φρανσουά Ολάντ, την επομένη της νίκης

Άλλες δύο αυτοκτονίες στην Ιταλία αποδίδονται στην οικονομική κρίση, σε Νάπολη και Σαρδηνία

«Έσχατη λύση» για την Ευρωβουλή η επαναφορά συνοριακών ελέγχων στη Σένγκεν, Ψήφισμα-βάση διαπραγμάτευσης

Δεκάδες νέα θύματα στη Συρία ενώ η διπλωματία εξακολουθεί να κινείται αργά, κενό γράμμα η εκεχειρία

Νέο κύμα συλλήψεων Τούρκων αποστράτων για το πραξικόπημα του 1997, συνεχίζονται οι έρευνες

Αραιή συννεφιά με  Βορειοδυτικούς, Δυτικούς  ανέμους  2 – 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου