Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παρασκευή 20-4-2012 / 07.30 π.μ…. Αύριο στις 8 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», οι Φίλοι του Αργύρη Χιόνι και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνουν «Εκδήλωση Μνήμης για τον Αργύρη Χιόνι, τον Ποιητή, τον Άνθρωπο, τον Φίλο.. Μετά την εκδήλωση οι φίλοι του θα φέρουν μεζέδες και πιοτά στο φουαγιέ του θεάτρου, για να πιούμε στη μνήμη του Αργύρη...


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο  στις 8 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», οι Φίλοι του Αργύρη Χιόνι και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνουν «Εκδήλωση Μνήμης για τον Αργύρη Χιόνι, τον Ποιητή, τον Άνθρωπο, τον Φίλο.. Μετά την εκδήλωση οι φίλοι του θα φέρουν μεζέδες και πιοτά στο φουαγιέ του θεάτρου, για να πιούμε στη μνήμη του Αργύρη...

Ανακοινώθηκε  χθες  το  ψηφοδέλτιο  του  ΣΥΡΙΖΑ  για  τον  νομό  Κορινθίας .Υποψήφιοι για τις εκλογές τις 6ης Μαΐου θα είναι οι Θελερίτη Μαρία, Κουρεμπές Φάνης, Κουρούκλη Ανδριάνα, Τουλιάτος Νίκος, Χανιάς Νίκος και Ψυχογιός Γιώργος

Με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 9μιση το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Σήμερα στις 12μιση το μεσημέρι, στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, Η Τοπική Επιτροπή, ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας διοργανώνει συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του μετώπου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στο Νομό Κορινθίας.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με το εντυπωσιακό έργο του  VERDI «LA TRAVIATA»,που μεταδίδεται από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, απόψε στις 19:55 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ στο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίου ο "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ" διοργανώνει, Εκδήλωση - Ομιλία με θέματα: “Προληπτικός έλεγχος καρκίνου μήτρας, Εμβολιασμός”. Εισηγήτριες: Αδρακτά Ελένη, κυτταρολόγος και Χαιρέτη Αργυρώ, παιδίατρος 

Κλειστός, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, θα είναι ο ένας κλάδος της σήραγγας Ραψομμάτη, στην κατεύθυνση από Τρίπολη προς Καλαμάτα, από τη Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Απριλίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Τρίπολη προς Καλαμάτα, καθ' όλο το διάστημα των εργασιών, θα διεξάγεται από τον κλάδο της σήραγγας με κατεύθυνση προς Αθήνα.
+++++++++

Σήμερα αναμένεται να ανακοινώσουν τους ισολογισμούς του 2011 οι τράπεζες. Σε εκκρεμότητα βασικές παράμετροι για τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης τους.

Μήνυμα Βενιζέλου ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε κυβερνητική λύση», πρώτη προεκλογική συγκέντρωση

Πονοκέφαλος στη ΝΔ από τις παραιτήσεις δύο υποψήφιων βουλευτών, αποχώρησαν οι κύριοι Βαγιωνάς και Χαλκίδης

Ψηφίστε τους, αν θέλετε να μειωθούν και άλλο οι μισθοί σας, λέει ο Αλέξης Τσίπρας, το δίλημμα της κάλπης 

Στο Ηράκλειο και  Ρέθυμνο θα μιλήσει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε Ιωάννινα  Άρτα και Θήβα  ο Αντώνης Σαμαράς.

Συνέντευξη τύπου από τη Θεσσαλονίκη θα δώσει η Αλέκα Παπαρήγα, στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας.

Περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά 18.5%, προβλέπει νέα τριετή επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας που υπεγράφει.

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα λειτουργήσει στην Αμυγδαλέζα το 1ο Κέντρο Φιλοξενίας Παρανομών Μεταναστών.

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν σήμερα,  οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγία Σκαραμαγκά.

Προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα  έλαβαν από τον ανακριτή, η σύζυγος η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου και αλλα 8  άτομα που κατηγορούνται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στις φλόγες τυλίχτηκαν 4 οχήματα στα Εξάρχεια από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ σε κλειστό παρκινγκ του ΟΤΕ.

Μαζικά στις κάλπες, λέει ο Ολάντ θυμίζοντας την είσοδο Λεπέν στο β' γύρο το 2002, κόντρα στον ακροδεξιό «εχθρό»

Έκκληση για αυτοσυγκράτηση απεύθυνε ο Λευκός Οίκος  στα Ασιατικά κράτη, μετά την δοκιμαστική εκτόξευση από την Ινδία πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς.

Ύστατη ελπίδα για τη χώρα το σχέδιο Ανάν λένε οι «Φίλοι της Συρίας», πιθανές νέες κυρώσεις

Νέες συλλήψεις αποστράτων στην Τουρκία για το πραξικόπημα του 1997, συνεχίζεται η έρευνα

Αραιή συννεφιά με Βόρειους, Βορειοδυτικούς  ανέμους 3 – 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου