Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Δευτέρα 2-4-2012 / 07.30 π.μ….. Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου», «έγινε δεκτή από την Πρόεδρο Υπηρεσίας κα Μουζάκη, η αίτηση περί χορηγήσεως προσωρινής διαταγής κατά της ΔΕΗ, με την οποία απαγορεύεται η διακοπή της ηλεκτροδοτήσεως σε συμπολίτες μας που αδυνατούσαν να καταβάλουν το ΕΕΤΗΔΕ, γνωστό ως ¨χαράτσι, η οποία αίτηση συντάχθηκε και υποστηρίχθηκε από τα μέλη της ομάδας εργασίας του Συλλόγου μας.»……

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου», «έγινε δεκτή  από την Πρόεδρο Υπηρεσίας κα Μουζάκη,  η αίτηση περί χορηγήσεως προσωρινής διαταγής κατά της ΔΕΗ, με την οποία απαγορεύεται η διακοπή της ηλεκτροδοτήσεως σε συμπολίτες μας που αδυνατούσαν να καταβάλουν το ΕΕΤΗΔΕ, γνωστό ως ¨χαράτσι, η οποία αίτηση συντάχθηκε και υποστηρίχθηκε από τα μέλη της ομάδας εργασίας του Συλλόγου μας.»

Σήμερα   στις 7 το βράδυ, το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, (ΟΑΕΠ) οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» Ομιλητής: Βασίλειος Λάζαρης, Γενικός Δ/ντης ΟΑΕΠ

Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το ΚΑΠΗ της πόλης, διοργανώνει εκδήλωση  με θέμα  «Έθιμα και Τελετουργίες του Τριωδίου και του Πάσχα», ομιλήτρια η κ. Ευγενία Κατούφα Δημοσιογράφος –Κοινωνική Επιστήμων

50 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, θα προσλάβει ο  Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων,  για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Νομό Κορινθίας στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν,  ως τις 12 Απριλίου,  τηλ. επικοινωνίας: 2741 0 60 035 και 6944 10 34 44
++++++++++

«Δεν τίθεται πλέον θέμα γερμανικών αποζημιώσεων» λέει το Βερολίνο, επικαλείται τη συμφωνία του 1946. Καμία  απάντηση, αντίδραση από τους δοτούς κυβερνώντες  μας για το θέμα.

Σε επιτροπή ανεξάρτητων ειδικών θα πρέπει να ανατεθεί ο οικονομικός έλεγχος των χωρών της Ε.Ε, όπως εισηγείται ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, συμφωνα με το περιοδικό Σπίγκελ.

Τον υποχρεωτικό υγειονομικό έλεγχο όλων των μεταναστών και την καθιέρωση πιστοποιητικού υγείας, ως απαραίτητη προϋπόθεση εργασίας, ανακοίνωσαν οι υπουργοί υγείας και προστασίας του πολίτη.

Στις Βρυξέλες σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, θα ζητήσει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση και διεύρυνση των μέτρων.

Σήμερα σύνταξη και δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, την Πέμπτη το δώρο από το ΙΚΑ

24ωρη  απεργία κήρυξε για σήμερα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

Στην σύλληψη 483 διαδηλωτών που επιχείρησαν να εισβάλουν στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλες, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Βελγίου. Η κινητοποίηση οργανώθηκε από τη Βελγική οργάνωση, Δράση για την Ειρήνη, η οποία υποστηρίζει ότι το ΝΑΤΟ συνιστά κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη.

Περίπου 300 000 αιτήσεις για τακτοποίηση αυθαιρέτων, έχουν κατατεθεί συνολικά, ωστόσο ο πραγματικός αριθμός τους εκτιμάτε ότι ξεπερνά το 1 εκ.

Υποχρεωτικά μέσω του διαδικτύου θα υποβάλουν φέτος τις φορολογικές τους δηλώσεις  οι μισθωτοί, με εισόδημα πάνω από 12 000 ευρω.

Σφοδρές αντιδράσεις από τους πολίτες, συνάντησε η επιβολή φόρου επί των ακινήτων στην Ιρλανδία, αν και το πόσο που έπρεπε να πληρώσουν  τα 1.6 εκ. νοικοκυριά, ήταν 100 ευρω ανά ιδιοκτησία, μόλις το 50% των πολιτών, συμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνηση κατέβαλε το χαράτσι.

Έξι νέοι πέθαναν σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε ντισκοτέκ της Σερβίας, τριήμερο πένθος στο Νόβι Σαντ

Παλαιστίνια απεργός πείνας απελάθηκε από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, τελούσε υπό «διοικητική κράτηση»

Κλείνει ο Πούτιν την Κόκκινη Πλατεία για να βάλει φρένο στις διαδηλώσεις, συλλήψεις δεκάδων ακτιβιστών

Το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, κατέκτησε μαθηματικά ο Ολυμπιακός, μετά από τη νίκη του επί του Παναιτωλικού με 1-0   

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικες βροχές και  Βορειοανατολικούς, Ανατολικους   ανέμους  4 – 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου