Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίτη 6-9-2016 07.30 πμ….. Την κατασκευή Νέας Γέφυρας στον ποταμό Δερβένι και την οριστική αδειοδότηση της Μαρίνας Ξυλοκάστρου, τα αιτήματα του Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλου, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην ολιγόλεπτη εγκάρδια συζήτηση που είχαν στα εγκαίνια των 2 σηράγγων της Ολυμπίας Οδού στο Δερβένι, ενώ έγινε λόγος και για τις καταστροφικές συνέπειες λόγω της διάβρωσης των ακτών, όπως αναφέρει σχετικό Δ.Τ…..


Την κατασκευή Νέας Γέφυρας στον ποταμό Δερβένι και την οριστική αδειοδότηση της Μαρίνας Ξυλοκάστρου, τα αιτήματα του Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλου, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην ολιγόλεπτη εγκάρδια συζήτηση που είχαν στα εγκαίνια των 2 σηράγγων της Ολυμπίας Οδού στο Δερβένι, ενώ έγινε λόγος και  για τις  καταστροφικές συνέπειες λόγω της διάβρωσης των ακτών,  όπως αναφέρει σχετικό Δ.Τ.  


Την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, θα διεξαχθεί το «1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016.»  Η εκκίνηση θα δοθεί  στις 10 και μισή το πρωί από το Δημαρχείο του Κιάτου και ο τερματισμός στις 3 το απόγευμα στην Παραλία Κιάτου στον Πεζόδρομο Μιαούλη. Συνεχίζονται οι Δηλώσεις Συμμετοχής, μέχρι και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στο mail info@alak.gr ή στο Fax 2741072998 . Το παράβολο συμμετοχής για κάθε όχημα που αποτελείται από 1 οδηγό και ένα συνοδηγό (2 άτομα) ορίζεται στα 60,00 ευρώ.

Την  Κυριακή στις 9 το βράδυ στο Κέντρο Νέων Κορίνθου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία από Κορίνθιους μουσικούς. Είναι μια συνάντηση  νέων καλλιτεχνών που συμπράττουν σε μιά περιήγηση στο Ελληνικό τραγούδι. Γαβριήλ Φαριλέκας : πιάνο, Κώστας Ρίσκας : κιθάρα, Σωτήρης  Λαγοπάτης :κρουστά, Μαρία Μαρίνου : διδασκαλία τραγουδιών.  Αναστασία Ζερβού, Τάσος και Γιώργος Τασσιόπουλος, Γιάνης Τσούνιας και  Γιώργος Καρκούλας : Τραγούδι. Επίσης Σπύρος Βέλλιος : κιθάρα - Αυτοσχεδιασμός σε θέματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Τη συνέχιση των συναντήσεων με τους υπερθεματιστές των αδειών για τις τηλεοπτικές άδειες, προανήγγειλε  μετά τη συνάντηση που είχε μαζί τους, ο υπουργός Επικρατείας. Στόχος να οργανώσουμε με συγκεκριμένο τρόπο τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, δήλωσε ο Νίκος Παπάς. Χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση της αντιπολίτευσης που μιλάει για μείωση της απασχόλησης, λέγοντας ότι μπαίνει φρένο στη μείωση της απασχόλησης με ελάχιστο προσωπικό 400 άτομα ανά κανάλι.

Για απολύσεις και Βαβέλ κάνει λόγο η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις υπουργών για το μέλλον των εργαζομένων στα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Φρανσουά Ολάντ προκειμένου να παραβρεθεί στη Σύνοδο των Μεσογειακών χωρών, έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Τα ειδικά μισθολόγια και οι αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση, εξετάστηκαν στο κυβερνητικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό.

Δεν θα επιτρέψουμε καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος από το Καστελόριζο.

Τα μέλη της Εθνικής αποστολής που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, θα τιμήσει το απόγευμα η Βουλή

Η Ελληνική ομάδα διάσωσης και η Αλληλεγγύη Λέσβου μοιράζονται το βραβείο Νάνσεν για τους Πρόσφυγες.

Παράταση 2 ετών για την τακτοποίηση αυθαιρέτων πριν το 2011, μεγάλα πρόστυμμα για όσα κτιστήκαν μετά και μείωση προστίμων για ευάλωτες ομάδες, προβλέπει το νέο νομοσχέδιο.

Τον επόμενο μήνα οι ρυθμίσεις για τον ηλεκτρονικό Τζόγο, γνωστοποίησε ο Τρύφων Αλεξιάδης

Στο Ζάππειο χθες βράδυ τα επίσημα εγκαίνια της 45ης έκθεσης βιβλίου. Ειδικό θεματικό Περίπτερο της ΕΡΤ για τα 50 χρόνια της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Και 4ο άτομο συνελήφθει για την υπόθεση Μαστροπείας και Βιασμού 14χρονης στη Λάρισα. Προφυλακίστηκαν οι άλλοι 3 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον έξι νεκροί και 500 διασωθέντες , ο νέος τραγικός απολογισμός ανατροπής πλεούμενου ανοιχτά της Λιβύης, μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Στην περιοχή έσπευσε άμεσα πλοίο του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού

Περίπου 1.400 άτομα απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται από την Κυριακή στη Βαλένθια, στην ανατολική Ισπανία.

Περιοχές που ελέγχονται από κυβερνητικές δυνάμεις και η Χασάκα, πόλη που ελέγχουν οι Κούρδοι πολιτοφύλακες, δέχθηκαν 5 επιθέσεις  οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το Παρατηρητήριο κάνει λόγο για τουλάχιστον 43 νεκρούς από τις επιθέσεις

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 91 τραυματίστηκαν σε διπλή επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε  σε μια πολυσύχναστη περιοχή, πολύ κοντά στο υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν

Τουλάχιστον 26 μαχητές σκοτώθηκαν  στη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα σε δυνάμεις που δηλώνουν πίστη στην κυβέρνηση του προέδρου Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι και σιίτες αντάρτες Χούδι, με σκοπό τον έλεγχο μιας περιοχής με μεγάλα πετρελαϊκά κοιτάσματα, ανατολικά της πρωτεύουσας της Υεμένης, Σαναά.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ πολλοί τραυματίσθηκαν και άλλοι φέρονται αγνοούμενοι μετά την κατάρρευση ενός κτιρίου στο βορειοανατολικό Τελ-Αβίβ, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Football League στο Αττικό Άλσος όταν μια ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλαν στο χώρο προκαλώντας ζημιές, συνεπλάκησαν με τους άνδρες ασφαλείας, ενώ τραυματίστηκε ένας φωτογράφος που κάλυπτε την εκδήλωση.

Νεφώσεις, ασθενής βροχή με ισχυρούς Βόρειους, Νοτιοανατολικούς ανέμους  2 - 7   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.   
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου