Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δευτέρα 12-9-2016 07.30 πμ….. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, μαζί με στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη θα επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να διαπιστώσουν τις προκληθείσες ζημίες. Το κλιμάκιο θα ξεκινήσει από την περιοχή της Ευαγγελίστριας παρουσία του Δημάρχου Βέλου-Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου και υπηρεσιών του Δήμου……




Σήμερα στις 12 το μεσημέρι κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, μαζί με στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη θα επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να διαπιστώσουν τις προκληθείσες ζημίες.  Το κλιμάκιο θα ξεκινήσει από την περιοχή της Ευαγγελίστριας παρουσία του Δημάρχου Βέλου-Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου και υπηρεσιών του Δήμου.


Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017:    Διάρκεια: 12 μήνες,  Μαθήματα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σύνδεση με την αγορά εργασίας.  Χαμηλά δίδακτρα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, Έως 26 Σεπτεμβρίου 2016. Πληροφορίες: Γραμματεία ΠΜΣ (Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος, τηλ. 27410 40040, 40045, 40058, e-mail: pedis@uop.gr)


Μάχη με τις φλόγες δίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές στη Θάσο που κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης. 5 Πυροσβέστες τραυματίστηκαν, κάηκαν σπίτια. Εκτάκτως στην Θάσο σήμερα,  ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το ξημερώματα του Σαββάτου. Άμεσα οι διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών και την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την διανομή των βιβλίων ξεκινά σήμερα, η νέα σχολική χρονιά για τις μαθήτριες και τους μαθητές της χώρας. Με την ευκαιρία της έναρξης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω «Μίκης Θεοδωράκης». Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για καλή σχολική χρονιά διαβεβαιώνει ο Νίκος Φίλης

Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές αλλά από σταθερότητα, τόνισε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, δήλωσε αισιόδοξος για λύση στο θέμα του χρέους και προανήγγειλε πάγωμα ασφαλιστικών εισφορών, ακατάσχετο λογαριασμό επιχειρήσεων, αντικατάσταση ΕΝΦΙΑ, μείωση έμμεσων φόρων.
Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς ξεκινάει σήμερα το οικονομικό επιτελείο

Περίπου 1.100 πρόσφυγες και μετανάστες διασώθηκαν χθες σε επιχειρήσεις στα ανοιχτά της Λιβύης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των διασωθέντων αυτό το Σαββατοκύριακο σε 3.400, ανακοίνωσε το λιμενικό σώμα της Ιταλίας, που συντονίζει τις επιχειρήσεις σε αυτό το τμήμα της Μεσογείου,

Το Ιράν, που είναι ένας στενός στρατιωτικός σύμμαχος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ καλωσόρισε τη συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, για την ειρήνευση στη Συρία, δηλώνοντας ότι η πολεμική διαμάχη θα πρέπει να τερματιστεί με πολιτικά μέσα.

Βομβιστής αυτοκτονίας οδήγησε  το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητό του, κατά αστυνομικού σταθμού στη νότια επαρχία Αμπγιάν της Υεμένης, σκοτώνοντας οκτώ στρατιώτες και τραυματίζοντας άλλους 20.

Η αστυνομία στην Κένυα σκότωσε τρεις γυναίκες που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιούσαν επίθεση αυτοκτονίας και προσπάθησαν να επιτεθούν σε κεντρικό αστυνομικό σταθμό, στην παραλιακή πόλη Μομπάσα. Οι τρεις γυναίκες πρόλαβαν να επιτεθούν σε δύο αστυνομικούς.

Τοπικές νεφώσεις, με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου