Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίτη 13-9-2016 07.30 πμ….. Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10- 2016 στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: -Αστυνομική Ταυτότητα. -Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία. -Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες…..




Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10- 2016  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: -Αστυνομική Ταυτότητα. -Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία. -Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες

Αποψε στις 9 το βραδυ, στις τελευταίες κινηματογραφικές βραδιές στην αυλή της σβούρας στην Κορινθο. Υπόθεση Νοτόριους του Άλφρεντ Χίτσκοκ με τους: Κάρι Γκράντ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Είσοδος ελεύθερη.

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017:    Διάρκεια: 12 μήνες,  Μαθήματα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σύνδεση με την αγορά εργασίας.  Χαμηλά δίδακτρα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, Έως 26 Σεπτεμβρίου 2016. Πληροφορίες: Γραμματεία ΠΜΣ (Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος, τηλ. 27410 40040, 40045, 40058, e-mail: pedis@uop.gr)


Σε μια πρώτη επισκόπηση του προγράμματος προχωρούν σήμερα η Ελληνική πλευρά  και οι εκπρόσωποι των θεσμών – τοκογλύφων. Στις 10 το πρωί συνάντηση με Τσακαλώτο, Σταθάκη, θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Πάνο Σκουρλέτη. Στις διαπραγματεύσεις και η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τέλια Βελκουλέσκου.

Αισιόδοξος ότι έως την Παρασκευή θα έχει βρεθεί κοινός τόπος για τη στελέχωση του Εποπτικού Συμβουλίου του Νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, δήλωσε ο υπουργός οικονομίας μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Ο κύκλος της ύφεσης έχει πλέον κλείσει, δήλωσε ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Τα βήματα του Επιχειρήν»

Η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά ξεκινά θετικά   και επιθετικά, είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξη τύπου της ηγεσίας  του υπουργείου εργασίας στη ΔΕΘ.

Πρωτοβουλίες για τόνωση των επενδύσεων, της απασχόλησης και της ανάπτυξης στην Ευρώπη, αναμένεται να εξαγγείλει αύριο ο Ζαν Κλόντ Γιουνγκέρ

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, όλα τα σχολεία της χωράς άνοιξαν χωρίς ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό και βιβλία, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά από σύσκεψη στο υπουργείο παιδείας.

Η κυβέρνηση ισοπεδώνει ότι καλό έχει γίνει στο χώρο της παιδείας για να ικανοποιήσει τη δική της σκληρή πελατεία, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δέκα προτάσεις για την επιτάχυνση της ανάπτυξης κατέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της, σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην 81η ΔΕΘ.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Θάσο. Μέτρα για τους πληγέντες ανακοίνωσε από το νησί ο πρωθυπουργός. Αποζημιώσεις σε Γεωργούς, Κτηνοτρόφους και Μελισσοκόμους. Για τους ιδιόκτητες σπιτιών που καταστράφηκαν από τη φωτιά, θα καλυφτούν οι ζημιές σε ποσοστό 80% και το υπόλοιπο με μακροχρόνιο δάνειο 

Άμεση καταγραφή των ζημιών από τις πλημμύρες σε Μεσσηνία, Λακωνία, γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Σώος βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του που είχε πέσει σε ρέμα ο 78χρονος που τα ίχνη του είχαν χαθεί στην Ηλεία στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ένας νεκρός στον Προαστιακό σταθμό Κάντζας, διακόπηκε για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των συρμών.

Η Ελλάδα πανηγυρίζει 3 ακόμη μετάλλια στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ισχυρή έκρηξη με 48 τραυματίες σημειώθηκε  στην πόλη Βαν της ανατολικής Τουρκίας, κοντά στα τουρκο-ιρανικά σύνορα χθες, πρώτη ημέρα της μουσουλμανικής γιορτής "Έιντ αλ Άντχα", η έκρηξη σημειώθηκε από μηχανισμό που πυροδοτήθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο ανάμεσα στην έδρα του κυβερνώντος κόμματος AKP και το κτίριο του κυβερνείου, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο αστυνομικοί.

«Ανεβαίνει» ο απολογισμός των θυμάτων από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο συσκευασιών στο Μπαγκλαντές κοντά στη Ντάκα. Οι αρχές μιλούν πλέον για 31έναν νεκρούς ενώ 12 άνθρωποι νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το εργοστάσιο τυλίχτηκε στις φλόγες όταν εξερράγη λέβητας την ώρα που εργαζόταν στο τετραώροφο κτίριο περίπου 100 άνθρωποι.

Αίθριος  καιρός,  με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς  ανέμους  3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου