Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Παρασκευή 23-9-2016 07.30 πμ….. Με 35 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και τα θέματα: 1. Ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη Δ.Ε. Ευρωστίνης. 2. Περί παραχώρησης της χρήσης χώρου του δημοτικού καταστήματος Δ.Ε. Ευρωστίνης (πρώην Δημαρχείου) στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Δερβενίου. 6. Ενημέρωση και υποβολή πρότασης για μελέτη φράγματος Σκουπέϊκου Κορινθίας…..


Με 35 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  τη Δευτέρα   στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και τα θέματα:  1.   Ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη Δ.Ε. Ευρωστίνης. 2.   Περί παραχώρησης της χρήσης χώρου του δημοτικού καταστήματος Δ.Ε. Ευρωστίνης (πρώην Δημαρχείου)  στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Δερβενίου. 6.   Ενημέρωση και υποβολή πρότασης για μελέτη φράγματος Σκουπέϊκου Κορινθίας

Την προσεχή Τετάρτη  στις 7μιση το βράδυ, στο ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο Δημαρχείου Κορίνθου.  Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου διοργανώνει, στο πλαίσιο του 2ου Συνέδριου του κόμματος, ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει διάλογος. Η εκδήλωση  είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες αλλά και σε εκπροσώπους φορέων.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10- 2016  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: -Αστυνομική Ταυτότητα. -Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία. -Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες

Κλειστή έως τις 4 το απόγευμα,  η μία σήραγγα Καλογερικού στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη - Καλαμάτα - Σπάρτη, προκειμένου να γίνουν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, εντός της σήραγγας. Όλες τις ημέρες που θα είναι κλειστή η σήραγγα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τον δεύτερο κλάδο της σήραγγας σε έναν στοίχο ανά κατεύθυνση.

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017:    Διάρκεια: 12 μήνες,  Μαθήματα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σύνδεση με την αγορά εργασίας.  Χαμηλά δίδακτρα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, Έως 26 Σεπτεμβρίου 2016. Πληροφορίες: Γραμματεία ΠΜΣ (Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος, τηλ. 27410 40040, 40045, 40058, e-mail: pedis@uop.gr)


Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και αποτελούν ευκαιρίες για τη διεθνή κοινότητα, για την Ευρώπη και για την ευρύτερη περιοχή, αναφέρθηκε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο πρωθυπουργός. 60000 Πρόσφυγες και Μετανάστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα, αφού τα Βόρεια σύνορα μας έκλεισαν λόγο μονομερών ενεργειών, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Χθες ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Μπάικιν Μούν, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και με τον πρόεδρο του Ιράν, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη σε Ομογενειακό σχολείο στην Αστόρια

Μέχρι το τέλος του 2016 θα υπάρξει λύση στο θέμα του χρέους και θα ανοίξει ο δρόμος για πρόσβαση στις αγορές το 2017, εκτιμά ο πρωθυπουργός με συνέντευξη του στο Ρόιτερς

Στη Βουλή παραδόθηκε το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για την Τράπεζα Αττικής.

Στη Βουλή σήμερα το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, προβλέπει την ένταξη στο Νέο Υπερταμείο των ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΗ, ΕΛΒΟ και Αττικό Μετρό. (Ξεπουλούν τα πάντα)

Για ευθεία παρέμβαση στη δικαιοσύνη κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Για περίεργη σιωπή που προκαλεί ερωτηματικά έκανε λόγο ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης

Σε κανέναν δεν έχει χορηγηθεί άδεια η διαδικασία συνεχίζεται, αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα στοιχεία που παρουσίασε η αν δεν καταθέσει την 1η δόση τη Δευτέρα θα χάσει την άδεια του αυτοδικαίως, διευκρίνισε ο Λευτέρης Κρέτσος. Στο ΣτΕ προσέφυγαν πάλι STAR

Θα αποκαταστήσουμε το ρόλο των Συμβουλίων στα ΑΕΙ, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγραμμα ένταξης των Προσφυγοπούλων στην εκπαίδευση, οργανώθηκε και θα υλοποιηθεί, ξεκαθάρισε από τα Γιάννενα η Όλγα Γεροβασίλη.

Σήμερα ενεργοποιείτε, για 15η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης. Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται, μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που έχουν δηλώσει

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας μέχρι αύριο στις 6 το πρωί, λόγο της απεργίας της ΠΝΟ.

Προβλήματα στις πτήσεις σε ορισμένα περιφερειακά αεροδρόμια αναμένεται να υπάρξουν από σήμερα  έως και έως την ερχόμενη Πέμπτη, λόγω των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασφαλείας εναερίου κυκλοφορίας της ΥΠΑ αντιδρώντας στην «εκχώρηση του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας σε ιδιωτικά συμφέροντα».

Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν μια νέα, μεγάλη επιχείρηση στις ανταρτοκρατούμενες συνοικίες του Χαλεπιού και κάλεσαν τους κατοίκους της πόλης να αποφεύγουν τα φυλάκια των ανταρτών.

Πλημμύρες και κατολισθήσεις έπληξαν το νησί Ιάβα της Ινδονησίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 26 άνθρωποι και 19 να αγνοούνται.

Εννιά φιλοκυβερνητικοί στρατιώτες και δέκα τζιχαντιστές σκοτώθηκαν  σε μάχες στη Σύρτη της Λιβύης, προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) που προσπαθούν να ανακαταλάβουν εδώ και τέσσερις μήνες οι δυνάμεις της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ).

Στην Ιαπωνία ισχυρός σεισμός 6.4 ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά του Τόκιο. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Βροχερός καιρός, με    Δυτικούς, Βορειοανατολικούς    ανέμους   2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου