Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Παρασκευή 9-5-2014/ 07.30 πμ…… Σε Ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών «ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ», αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Ο υποψήφιος δήμαρχος με την Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ανδρέας Ζάρρος, έδωσε το παρών στην συζήτηση του Συλλόγου επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης & αναψυχής "ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ ".... Άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους επαγγελματίες της πόλης μας και δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς του Δήμου μας στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης της... Σχολιάσθηκε δυσμενώς η απουσία των υπόλοιπων υποψηφίων δημάρχων που αν και είχαν προσκληθεί έγκαιρα και είχαν δηλώσει πως θα παραστούν, δεν προσήλθαν στην συγκέντρωση»…..




Σε Ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών «ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ», αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Ο υποψήφιος δήμαρχος με την Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ανδρέας Ζάρρος, έδωσε το παρών στην  συζήτηση του Συλλόγου επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης & αναψυχής "ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ "....  Άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους επαγγελματίες της πόλης μας και δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς του Δήμου μας στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης της... Σχολιάσθηκε δυσμενώς η απουσία των υπόλοιπων υποψηφίων δημάρχων που αν και είχαν προσκληθεί έγκαιρα και είχαν δηλώσει πως θα παραστούν, δεν προσήλθαν στην συγκέντρωση»

Ομάδα της «Συμπολιτείας» Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Ζάρρο συνεχίζει τις επισκέψεις  στα χωριά του Δήμου, χθες επισκέφτηκαν το Θαλερό, το Μελίσσι και την Συκιά. σήμερα θα επισκεφτούν από τις 7 το απόγευμα την Λυγιά, τον Πύργο και το Στόμι – Σαρανταπηχιώτικα, αύριο από τις 7 το απόγευμα τις Νέες Βρυσούλες, την Κορφιώτισσα, το Καμάρι και το Άνω Μελίσσι και την Κυριακή από το μεσημέρι

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την «Ανανεωτική Συνεργασία» του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, σήμερα από τις 8 το βράδυ θα επισκεφτεί τα χωριά ΜΕΛΙΣΣΙ και ΓΕΛΙΝΙΑΤΙΚΑ, αύριο από τις 11μιση το πρωί  ΘΑΛΕΡΟ και ΣΥΚΙΑ  ενώ από τις 7 το απόγευμα  ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΙΩΤΙΚΑ – ΣΤΟΜΙΟ, ΛΥΓΙΑ και ΡΟΖΕΝΑ. Την Κυριακή στις 11 το πρωί τον ΠΥΡΓΟ και από τις 7 το απόγευμα ΡΙΖΑ, ΚΑΡΙΩΤΙΚΑ και ΖΕΜΕΝΟ.

Απόψε στις  9 το βράδυ στο ΔΕΡΒΕΝΙ, τα εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Ανδρικόπουλο.

Αύριο στις 7 μμ στο Ξενοδοχείο «Stanley» Πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα».  Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, και τους Πελοποννήσιους που ζουν στο Λεκανοπέδιο Αττικής

Απόψε στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, “SNOW PIERCER” του Joon-ho Bong, 126'   ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Είναι η στιγμή να αναδειχτούν, ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στην Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Αριστερά ισχυρή δύναμη στην Ευρώπη, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας υποστήριξης της υποψηφιότητας του για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Απάτη το προεκλογικό σποτ της ΝΔ, έφτασε στο σημείο να παραποιήσει τις δηλώσεις Ομπάμα και να τον εμφανίζει πως δήθεν δήλωσε ότι, οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ.

Πολιτική σταθερότητα για τη συνέχιση του προγράμματος ζητά το ΔΝΤ. Σταθερότητα η περιπέτεια το δίλλημα Σαμαρά. Ελιά η περιπέτεια το δίλλημα Βενιζελου Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό στην Κ.Ο της ΝΔ.

Τρομολαγνική και άκρως εμφιλιοπολεμική η ομιλία Σαμαρά τόνιζε ο Πάνος Σκουρλέτης

Ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το Μεσοπρόθεσμο.

1.300.000 οι άνεργοι τον Φεβρουάριο, μόλις 105.000 έλαβαν επίδομα τον Μόρτη  

Παραμένουν έξω από το υπουργείο οικονομικών οι καθαρίστριες του υπουργείου, 10 μέρες απομένουν για την απόλυση τους. Συναυλία συμπαράστασης χθες βράδυ μπροστά στο υπουργείο.

Κοινωνικό μέρισμα σε 206 χιλιάδες νοικοκυριά από σήμερα, συνολικού ύψους 133,2 εκατ. Ευρώ

Ουραγός στην Ευρώπη το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας, στην τελευταία θέση

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6.8 ρίχτερ σημειώθηκε στο Μεξικό, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές η θύματα.  

Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τη Μόσχα πραγματοποιήθηκαν χθες, μία ημέρα πριν από τους ρωσικούς εορτασμούς για την 69η επέτειο της νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Με το βλέμμα της διεθνούς κοινότητας στην ουκρανική κρίση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολούθησε στρατιωτικά γυμνάσια και εκτοξεύσεις πυραύλων. Φήμες θέλουν τον ρώσο πρόεδρο να μεταβαίνει στην Κριμαία για να παρακολουθήσει στρατιωτική παρέλαση.

Ένοπλοι επιχείρησαν να καταλάβουν φυλάκιο στη μεθόριο Ουκρανίας-Ρωσίας, απωθήθηκαν από το στρατό

Μόνο για το 51% των Γάλλων είναι θετική η συμμετοχή στην ΕΕ, Σκεπτικισμός και έλλειψη εμπιστοσύνης

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Νοτιοανατολικούς ανέμους  2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.   
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου