Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πέμπτη 22-5-2014/ 07.30 πμ…… Η «Συμπολιτεία» με τον Ανδρέα Ζάρρο δεν στηρίζει κανέναν από τους 2 υποψήφιους στο γύρο των εκλογών στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με ευχαριστίες. «Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, όλοι οι άνθρωποι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολίτες που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας σ’ αυτές τις εκλογές. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και κάναμε έναν προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους ψηφοφόρους..... Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι μπροστά στον «κίνδυνο» της νίκης της Συμπολιτείας, ενώθηκαν παραδοσιακά αντίπαλα στρατόπεδα και ξεχάστηκαν έχθρες δεκαετιών.... σάς ανακοινώνουμε πως η ολομέλεια της παράταξής μας αποφάσισε χθες 20/5/2014, ότι δεν θα έχει καμία εμπλοκή στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου μας και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ από τους δύο συνδυασμούς που διεκδικούν το δήμο.... Συνεχίζουμε δυναμικά και τη νέα πενταετία, μέχρι την τελική νίκη. Με τον τρόπο μας όμως, όχι με τον δικό τους…».




Η «Συμπολιτεία» με τον Ανδρέα Ζάρρο δεν στηρίζει κανέναν από τους 2 υποψήφιους στο γύρο των εκλογών στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με ευχαριστίες.  «Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, όλοι οι άνθρωποι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολίτες που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας σ’ αυτές τις εκλογές. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και κάναμε έναν προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους ψηφοφόρους..... Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι μπροστά στον «κίνδυνο» της νίκης της Συμπολιτείας, ενώθηκαν παραδοσιακά αντίπαλα στρατόπεδα και ξεχάστηκαν έχθρες δεκαετιών.... σάς ανακοινώνουμε πως η ολομέλεια της παράταξής μας αποφάσισε χθες 20/5/2014, ότι δεν θα έχει καμία εμπλοκή στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών  εκλογών του Δήμου μας και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ  από τους δύο συνδυασμούς που διεκδικούν το δήμο....  Συνεχίζουμε δυναμικά και τη νέα πενταετία, μέχρι την τελική νίκη. Με τον τρόπο μας όμως, όχι με τον δικό τους…».

Απόψε στις 8μιση το Βράδυ στην Πλατεία Αγ. Βλασίου  στο Ξυλόκαστρο η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Βλάση Τσιώτο.  Θα ακολουθήσει στις 11 το βράδυ εκδήλωση Party στο παραλιακό «FLIGHT». Παράλληλα Ευχαριστήρια Επιστολή απεύθυνε ο Βλάσης Τσιώτος  και αναφέρει μεταξύ άλλων. «Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που μας τίμησαν με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή και μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου στις επαναληπτικές εκλογές….. Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης όλους τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας αλλά και τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος αφού ο προεκλογικός αγώνας δεν είχε τις εντάσεις του παρελθόντος και παρά τις όποιες διαφωνίες μας επικράτησε ψυχραιμία….»

Δημοπρατείται στις 3 Ιουνίου  το έργο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΕΥΚΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ", προϋπολογισμού 327.864,00€ με ΦΠΑ 23%, από πιστώσεις του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης – «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013». Πρόκειται για πολύ σημαντικό έργο για την προστασία του δάσους από τον μεγαλύτερο κίνδυνο που το απειλεί, αυτόν της πυρκαγιάς. Η διάρκεια υλοποίησης του έργου ορίζεται σε 365 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.



Απόψε στις 7μιση το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα μιλήσει ο Αλέξης  Τσίπρας. Όταν ένα Έθνος έχει να διαλέξει ανάμεσα στις αλυσίδες και την ανατροπή, τότε οι εκλογές γίνονται δημοψήφισμα για το  ποια Ελλάδα θέλουμε, την Ελλάδα της Μέρκελ η της αξιοπρέπειας, της κλεπτοκρατίας η της Δημοκρατίας, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αριστοτέλους στη  Θεσσαλονίκη

Μήνυμα κατά του Ναζισμού έστειλε από τα Χανιά ο πρωθυπουργός. Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για φλερτ με τους ψηφοφόρους της Χ.Α

Η Ελλάδα του κ. Σαμαρά του κ. Βενιζέλου και του κ. Μπαλτάκου που συνδιαλέγονται με τους Φασίστες, ανήκει στο χθες, είπε από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας.  

Αποδοκιμασίες από Μικροομολογιούχους που επλήγεισαν οι αποταμιεύσεις τους λόγο PSI  και προσαγωγές κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Ελιάς» στο Μουσείο Μπενάκη στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Μετά το τέλος της ομιλίας του αφέθησαν όλοι ελεύθεροι.

Καταψήφιση των κομμάτων που στηρίζουν το μνημόνιο και προκήρυξη πρόωρων εκλογών,  ζήτησε ο Πάνος Καμένος

Το ενδεχόμενο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση απέκλεισε ο Φώτης Κουβέλης  

Μνημονική δέσμευση της κυβέρνησης που πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα, ο νομός για τον Αιγιαλό, απαντά η Κομισιόν στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή

Κινεζοποίηση της  αγοράς εργασίας   στη μνημονιακή Ελλάδα, διαπιστώνει έκθεση της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας

Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν στην Κύπρο, μόνο τη νόμιμη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζόν Μπάιντεν από τη Λάρνακα  

Προτεραιότητα θέλει να εξασφαλιστεί στους πολίτες, να ζουν σε μια ασφαλή και αλληλέγγυα πόλη, με ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, της ποιότητας  ζωής, του πολιτισμού, με γνώμονα τη Δημοκρατική συμμετοχή και  τη διαφάνεια, τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε τηλεμαχία με τον Γιώργο Καμίνη στην τηλεόραση του Αντ1.

Ενδεχόμενη κλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία θα θέσει σε κίνδυνο την ανάδειξη της Αμερικανικής Οικονομίας, εκτιμά η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ.

Έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Urumqi, της επαρχίας Σιντζιάνγκ της Κίνας, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και νεκροί, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό. Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua άγνωστοι πέταξαν βόμβες από δύο αυτοκίνητα στην τοπική αγορά.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ, όπου ένας 9χρονος και ένας 12χρονος δηλητηρίασαν μία δασκάλα τους, όπως αναφέρει το ABC. Η δασκάλα διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ τα δύο παιδιά συνελήφθησαν.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βόρειους ανέμους  2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου