Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τετάρτη 21-5-2014/ 07.30 πμ…… Δημοπρατείται στις 3 Ιουνίου το έργο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΕΥΚΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ", προϋπολογισμού 327.864,00€ με ΦΠΑ 23%, από πιστώσεις του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης – «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013». Πρόκειται για πολύ σημαντικό έργο για την προστασία του δάσους από τον μεγαλύτερο κίνδυνο που το απειλεί, αυτόν της πυρκαγιάς. Η διάρκεια υλοποίησης του έργου ορίζεται σε 365 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης……





Συμφωνα με τις εκλογές της Κυριακής στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, από τις 36 Δημοτικές κοινότητες (Διαμερίσματα) 16 κερδίζει η "ΟΜΟΝΟΙΑ" με τον Ηλία Ανδρικόπουλο. Δερβένι,  Ροζενά, Μάννα, Λυκοποριά,  Πύργο,  Καρυά, Γελινιάτικα, Παναρίτι,  Λυγιά,  Χελυδόρι, Ελληνικό, Άνω Τρίκαλα, Δεντρό, Λαγκαδέικα και  Ν. Βρυσούλες, ενώ στο Ξανθοχώρι ισοψήφησε με τον Ανδρέα Ζάρρο και θα γίνει κλήρωση. Η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» με τον Ανδρέα Ζάρρο, κέρδισε 8 τοπικές κοινότητες. Πιτσά, Κάτω Λουτρό, Συκιά, Στυλια, Πελλήνη, Ρέθι, Ρίζα και Σοφιανά. Η «Ανανεωτική Συνεργασία» με τον Βλάση Τσιώτο  κέρδισε 8 τοπικές κοινότητες. Ξυλόκαστρο,  Καμάρι, Ζεμενό, Καλλιθέα, Σαραντάπηχο,  Στόμι, Κορφιώτισσα και Μεσαία Συνοικία Τρικάλων. Τέλος η «Σύμπραξη Πολιτών»  με τον Φάνη Μπρακούλια κέρδισε 3 τοπικές κοινότητες, Κάτω Συνοικία Τρικάλων, Θαλερό και Θροφαρί

Ευχαριστήρια Επιστολή απεύθυνε ο Ηλίας Ανδρικόπουλος και αναφέρει.  «Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, Συνδημότισσες και Συνδημότες, Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη μεγάλη στήριξη που μου προσφέρατε. Είμαι βέβαιος ότι στις επαναληπτικές εκλογές θα είστε δίπλα μου έτσι ώστε να γίνουν τα όνειρα - πραγματικότητα για την αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο μας. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Τα ζευγάρια των μονομάχων σε περιφέρεια και δήμους συνεχίζουν ακάθεκτα για μερικές μέρες ακόμα την προσπάθεια τους για την νίκη.  Στο δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος – Βλάσης Τσιώτος. Στο Δήμο Σικυωνίων Σταματόπουλος -  Σπανός. Στο Δήμο Κορινθίων  Πνευματικός – Νανόπουλος. Στο Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γκιώνης - Παύλου. Και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης - Οδυσσέας Βουδούρης

Ο Γιώργος Κυρίτσης,  υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση της ΟΜ Συκιωνίων, στον πεζόδρομο Κλεισθένους 36, στο Κιάτο, σήμερα στις 8:30 το βράδυ. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ», Φάνης Κουρεμπές


Για εμάς οι Ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα απελευθέρωσης, δήλωσε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι την προσεχή Κυριακή είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε και να τελειώνουμε με την ενιαία επιχείρηση εξουσίας Σαμαρά Βενιζέλου. Τον υποψήφιο του ΚΚΕ Κώστα Πελετίδη στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ενόψει του 2ου γύρου των Δημοτικών εκλογών, γνωστοποίησε ο κ. Τσίπρας.

Βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων, προχωράμε στο επόμενο βήμα χρίζοντας την Νέα Ελλάδα, τόνισε αποπροσανατολιστικά στην ομιλία του στο Μουσείο Μπενάκη ο πρωθυπουργός, παρουσιάζοντας το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο, εξήγγειλε σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών και 550000 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το 2018.

Ως άλλος Μαυρογιαλούρος υπόσχεται θέσεις εργασίας όταν έχει δημιουργήσει 1.5 εκ. ανέργους σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ  

Για ανατροπή της κυβέρνησης των υποτακτικών μίλησε ο Πάνος Καμένος

Κουτσούμπας: «Όχι» στο νέο διπολισμό και σε συγχωροχάρτι στις κάλπες, «Δαγκωτό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές»

Επιμένει να αρνείται ο Γιάννης Σγουρός στην πρόταση της Ρένας Δούρου για τηλεμαχία. Τη στήριξη του στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη   ανακοίνωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δήμο Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου. Σήμερα το ντιμπέιτ με τον Γιώργο Καμίνη στο  βραδινό δελτίο του  Αντ1

Δικέφαλο μνημονικό κόμμα που ο μόνος του στόχος είναι η υπεράσπιση της λιτότητας και των συμφερόντων των δανειστών χαρακτηρίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση την κοινή κάθοδο ΝΔ ΠΑΣΟΚ στο 2ο γύρο των Αυτοδιοικητικών σε πολλές περιοχές της χώρας.

Για ανούσιες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Χαριλάου Τρικούπη, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Κυπριακό και ενέργεια στην ατζέντα της επίσκεψης Μπάιντεν στην Κύπρο, στη Λευκωσία από σήμερα

Σεισμός μεγέθους 4.4 Ρίχτερ τα ξημερώματα Βορειοανατολικά της Αλοννήσου, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

5.9 Ρίχτερ στις Ανατολικές ακτές της Ταιβάν, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές η θύματα.

Τουλάχιστον 118 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αδιευκρίνιστος είναι ο αριθμός των τραυματιών από τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην πόλη Τζος, στην κεντρική Νιγηρία, ανακοίνωσε η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Κρίσεων (NEMA). «Η πρώτη έκρηξη οφείλεται σε ένα παγιδευμένο φορτηγό, η δεύτερη σε ένα παγιδευμένο μικρό λεωφορείο».

Οι Παλαιστίνιοι κατηγορούν τον ισραηλινό στρατό ότι εκτέλεσε δύο εφήβους, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο

Στις 25 Ιουνίου οι Γενικές Εκλογές για το νέο Κοινοβούλιο της Λιβύης.

Σύγκρουση τρένων κοντά στη Μόσχα, έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες, τραγικό δυστύχημα

Οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι (SNCF) παρήγγειλαν 2.000 τρένα για το εκτεταμένο περιφερειακό σιδηροδρομικό δίκτυό τους, τα οποία όμως είναι πολύ  φαρδιά και δεν χωρούν στις πλατφόρμες πολλών σταθμών. Ένας εκπρόσωπος της εθνικής εταιρείας RFF επιβεβαίωσε το λάθος, που αποκάλυψε η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Canard Enchaîne.

Αίθριος καιρός με Βόρειους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου