Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Παρασκευή 23-5-2014/ 07.30 πμ…… Η ώρα έφτασε, πριν πάμε την Κυριακή να ψηφίσουμε… ας ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, στην πόλη μας ο καθένας… ας μετρήσουμε τα λουκέτα στο Ξυλόκαστρο στο Κιάτο κλπ… ας ρίξουμε μια ματιά σ αυτούς που ψάχνουν στους κάδους .. σ αυτούς που κοιμούνται στο δρόμο (ίσως η επαρχία να είναι κάπως καλύτερα) .. ας κοιτάξουμε και τον διπλανό μας για να δούμε πως τα φέρνει βόλτα…. ας σκεφτούμε και το τι θα έρθει ακόμα αν μείνουν οι ίδιοι να μας κυβερνούν για πολύ ακόμα... ας σκεφτούμε το ξεπούλημα του Ελληνικού.. τα δισεκατομμύρια στις τράπεζες… το χάρισμα στα δάνεια σε Μέγαρο Μουσικής κόμματα κλπ… ακόμα και δικαστικές αποφάσεις δεν εκτελούνται… Θα μπορούσα να αραδιάσω σελίδες παραδείγματα ακόμα.. Η κατάσταση έχει όμως φτάσει στα όρια.. δεν πάει άλλο… ήρθε η ώρα να δώσει ο καθένας την απάντηση του την Κυριακή… για να γυρίσει και πάλι η ελπίδα… για να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας… για ένα καλύτερο αύριο.. χωρίς κατακτητές Γερμανούς… τροικανούς και τοκογλύφους.. Η απόφαση είναι δική μας… Καλό Βόλι σε όλους και τη Δευτέρα να μην είναι κανείς κοψοχέρης….




Η ώρα έφτασε, πριν πάμε την Κυριακή να ψηφίσουμε… ας ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, στην πόλη μας ο καθένας… ας μετρήσουμε τα λουκέτα στο Ξυλόκαστρο στο Κιάτο κλπ… ας ρίξουμε μια ματιά σ αυτούς που ψάχνουν στους κάδους .. σ αυτούς που κοιμούνται στο δρόμο (ίσως η επαρχία να είναι κάπως καλύτερα) .. ας κοιτάξουμε και τον διπλανό μας για να δούμε πως τα φέρνει βόλτα…. ας σκεφτούμε και το τι θα έρθει ακόμα αν μείνουν οι ίδιοι να μας κυβερνούν για πολύ ακόμα... ας σκεφτούμε το ξεπούλημα του Ελληνικού.. τα δισεκατομμύρια στις τράπεζες… το χάρισμα στα δάνεια σε Μέγαρο Μουσικής  κόμματα κλπ… ακόμα και δικαστικές αποφάσεις δεν εκτελούνται… Θα μπορούσα να αραδιάσω σελίδες παραδείγματα ακόμα.. Η κατάσταση έχει όμως φτάσει στα όρια.. δεν πάει άλλο…  ήρθε η ώρα να δώσει ο καθένας την απάντηση του την Κυριακή… για να γυρίσει και πάλι η ελπίδα… για να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας… για ένα καλύτερο αύριο.. χωρίς κατακτητές Γερμανούς… τροικανούς και τοκογλύφους.. Η απόφαση είναι δική μας… Καλό Βόλι σε όλους και τη Δευτέρα να μην είναι κανείς κοψοχέρης….

Απόψε στις 8μιση το Βράδυ στην Πλατεία Αγ. Βλασίου  στο Ξυλόκαστρο η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της "ΟΜΟΝΟΙΑ"  του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Ανδρικόπουλο

Απόψε στις 8 το Βράδυ στο Δερβένι η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Βλάση Τσιώτο. 

Η «Συμπολιτεία» με τον Ανδρέα Ζάρρο δεν στηρίζει κανέναν από τους 2 υποψήφιους στο γύρο των εκλογών στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.   «…καμία εμπλοκή στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών  εκλογών του Δήμου μας και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ  από τους δύο συνδυασμούς που διεκδικούν το δήμο....  Συνεχίζουμε δυναμικά και τη νέα πενταετία, μέχρι την τελική νίκη. Με τον τρόπο μας όμως, όχι με τον δικό τους…».

Με κοινή τους δήλωση οι 12 επικεφαλής των περιφερειακών κινήσεων της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς καλούν σε μαζική υποστήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές της Κυριακής 25 Μάη. Ας σημειωθεί πως οι 12 συγκεκριμένες κινήσεις συγκέντρωσαν 128.000 ψήφους πανελλαδικά (2,34%) και εξέλεξαν 7 περιφερειακούς συμβούλους.

Δημοπρατείται στις 3 Ιουνίου  το έργο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΕΥΚΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ", προϋπολογισμού 327.864,00€ με ΦΠΑ 23%, από πιστώσεις του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης – «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013». Πρόκειται για πολύ σημαντικό έργο για την προστασία του δάσους από τον μεγαλύτερο κίνδυνο που το απειλεί, αυτόν της πυρκαγιάς. Η διάρκεια υλοποίησης του έργου ορίζεται σε 365 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.


Ότι κι αν ψηφίσατε μέχρι σήμερα, την Κυριακή ψηφίστε Δημοκρατία, αξιοπρέπεια, αλλαγή, ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα από τη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Όσο πιο μεγάλη, πιο καθαρή, πιο σαρωτική η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε, τόσο πιο βέβαιο θα είναι το τέλος των μνημονίων, το τέλος της υποταγής, το τέλος της αναξιοπρέπειας

Προβάδισμα 3.2 ποσοστιαίων μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές, καταγράφει δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσις για λογαριασμό του Αντ1

Νέο παραλήρημα του Αντώνη Σαμαρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα από τα Γιάννενα, όπου στην ομιλία του χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί στην Ελλάδα.

Στις 25 Μαΐου όλα μπορούν να αλλάξουν για την Αθήνα, μπορούμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί την κοινωνική συνοχή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τονίζει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε ανοιχτή επιστολή του προς τους πολίτες της Αθήνας

Κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους πολίτες της Αττικής για τη νέα αρχή στην Περιφέρεια Αττικής, ανεξάρτητα τις επιλογές τους στο επίπεδο των Δήμων, απεύθυνε η Ρένα Δούρου και η «Δύναμη Ζωής»

Την προσωρινή αναστολή της εφαρμογής του Συντάγματος, ανακοίνωσε ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της  Ταϊλάνδης η οποία προχώρησε νωρίτερα σε πραξικόπημα.  

Ο ουκρανικός στρατός υπέστη τις βαρύτερες απώλειές του από την έναρξη της επιχείρησης για την ανάκτηση του ελέγχου των ανατολικών περιοχών της χώρας από τους φιλορώσους αντάρτες, με τον θάνατο 14 στρατιωτών μόλις τρεις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών. Από τις επιθέσεις αυτές τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, περίπου 20 στρατιώτες στις περιοχές Λουχάνσκ και Ντονέτσκ.

Νέο κύκλο οργής πυροδοτεί στην Τουρκία ο θάνατος 30χρονου που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι στη συνοικία Οκμεϊντανί της Κωνσταντινούπολης -εντός χώρου λατρείας αλεβιτών-, την ώρα που οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συγκρούονταν με αντικυβερνητικούς διαδηλωτές. Ο 30χρονος, ο οποίος δεν είχε σχέση με τη διαδήλωση, εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Άτυπη Σύνοδος Κορυφής για την αποτίμηση της ευρωκάλπης στις 27 Μαΐου, πρώτες ζυμώσεις για τον πρόεδρο της Κομισιόν

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοανατολικούς ανέμους  1 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου