Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δευτέρα 5-5-2014/ 07.30 πμ…… Και ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Ανδρέα Ζάρρο. Επίσημα πλέον σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στηρίζει τη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Ζάρρο, σε άλλους δήμους της Κορινθίας ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει. Στον Δήμο Σικυωνίων την υποψήφια Κυριακή Μαυραγάνη. Στον Δήμο Κορινθίων τον υποψήφιο Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλο. Στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων τον υποψήφιο Δημήτρη Στάμου και στον Δήμο Βέλου – Βόχας τον υποψήφιο Λεωνίδα Στεργιόπουλο. Κανένα άλλο αυτοδιοικητικό σχήμα δεν έχει στο νομό μας τη στήριξη ή την οποιαδήποτε μορφή σύμπραξης με το ΣΥΡΙΖΑ και όποια διαφορετική φήμη διακινείται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…..


Και ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Ανδρέα Ζάρρο. Επίσημα πλέον σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στηρίζει τη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Ζάρρο, σε άλλους δήμους της Κορινθίας ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει. Στον Δήμο Σικυωνίων την υποψήφια Κυριακή Μαυραγάνη. Στον Δήμο Κορινθίων τον υποψήφιο Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλο. Στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων τον υποψήφιο Δημήτρη Στάμου και στον Δήμο Βέλου – Βόχας τον  υποψήφιο Λεωνίδα Στεργιόπουλο. Κανένα άλλο αυτοδιοικητικό σχήμα δεν έχει στο νομό μας τη στήριξη ή την οποιαδήποτε μορφή σύμπραξης με το ΣΥΡΙΖΑ και όποια διαφορετική φήμη διακινείται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Και 5ος Συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σωτήρη Παπαδημητρίου θα διεκδικήσει τον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Ο Συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ, «αποτελείται από εργάτες, υπαλλήλους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους, που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση .


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος πραγματοποιει δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαΐου.

Σήμερα στις 10 το  πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτούν υπηρεσίες και καταστήματα της πόλης της Κορίνθου και στις 8μιση το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Νεμέας. Ενώ αύριο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης θα επισκεφθεί τα γραφεία της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία αλληλέγγυων πολιτών για την ανατροπή στο δήμο Κορινθίων” και θα συζητήσει με τον επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους 

Ξεκίνησε από την 1η Μαΐου και μέχρι 31 Οκτωβρίου η απαγόρευση χρήσης φωτιάς στην ύπαιθρο, σύμφωνα με την σχετική  Πυροσβεστική Διάταξη του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, Αρχιπυράρχου κ. Κωνσταντίνου Γιόβα.

Την Παρασκευή στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, ««Απεργία» του Σεργκέι Αιζενστάιν, 94΄   ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τουλαχιστον 2 νεκροι και αγνωστος αριθμος αγνοουμενων, μετα την ανατροπη 2 λεμβων με Μεταναστες στη θαλασσια περιοχη Βορειως της Σαμου. 50 ατομα εχουν περισυλεγει.

Αυτός θα είναι ο Μάης της Αριστεράς και της Δημοκρατίας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κοζάνη. Όσο και αν προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, η κοινωνική πραγματικότητα, η ιδία η ζωή που ρημάξαμε, βάζει τα διλλήματα, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του  ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι, κρύβεται γιατί φοβάται, γιατί δεν εχει επιχειρήματα και τρέμει να βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια. Κρύβεται και αφήνει τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τη βασική του συνιστώσα  τον κ. Βενιζέλο  να πρωτοστατεί σε ύβρεις. Συκοφαντίες και χυδαιότητα. Σήμερα το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην Κέρκυρα 

Με στόχο την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων στα 50 χρόνια και κλείδωμα του επιτοκίου πηγαίνει ο Γιάννης Στουρνάρας στη σημερινό Γιούρωγκρουπ, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής

Την Πανελλαδική απεργία διαρκείας συνεχίζουν οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών. Σήμερα η ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου. Συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Δωρεαν διανομη τροοφιμων στις 9 το πρωι στον Γερακα από παραγωγους και πωλητες.

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 62 τραυματίστηκαν όταν ισχυρές εκρήξεις έπληξαν 2 λεωφορεία σε αυτοκινητόδρομο στο Ναϊρόμπι την πρωτεύουσα της Κένυα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία προσθέτοντας ότι απολογισμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί.  

Εκατοντάδες Φιλορώσοι επιτέθηκαν εναντίον Αστυνομικού τμήματος στην πόλη της Οδησσού στη Νότια Ουκρανία, σπάζοντας την πόρτα και παράθυρα. Το πλήθος εκατοντάδων ανθρώπων περικύκλωσε το κτίριο ζητώντας την απελευθέρωση των συντρόφων τους, οι οποίοι βρισκόταν υπό κράτηση μετά τα αιματηρά επεισόδια του Σαββάτου στην πόλη, που οδήγησαν στον θάνατο 40 και πλέον ανθρώπων.  CIA και FBI,συνεργάζονται στενά με τη  κυβέρνηση της Ουκρανίας, σύμφωνα με τη Γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας Φράνκ Βάλτερ  Σταινμάγερ, κάλεσε χθες να διεξαχθεί για 2η διεθνή σύνοδο στη Γενεύη, με στόχο να δοθεί ένα τέλος στην κρίση στην Ουκρανία.  Νωρίτερα ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης, δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν νέες προσπάθειες χωρίς να επέλθει σε λεπτομέρειες 

Ελεύθερο άφησε χθες το απόγευμα η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας τον ηγέτη του Σιν Φειν Τζέρι Άνταμς, έπειτα από 4 ημέρες ανακρίσεων.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου