Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Παρασκευή 28-6-2012/ 07.30 π.μ….. Αύριο στις 8μιση το βραδύ στην κεντρική πλατεία Δερβενίου, η «Πρωτοβουλία Πολιτών και Συλλογικοτήτων Αχαΐας και Κορινθίας», διοργανώνουν, Ανοιχτή Συνέλευση με θέμα «Αμμοληψίες από τα Ποτάμια της Αιγιαλείας και Διάβρωση Ακτών.» Ομιλητής, Χρήστος Αναγνώστου, Γεωλόγος – Διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ. ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις 8μιση το βραδύ στην κεντρική πλατεία Δερβενίου, η «Πρωτοβουλία Πολιτών και Συλλογικοτήτων Αχαΐας και Κορινθίας», διοργανώνουν, Ανοιχτή Συνέλευση με θέμα «Αμμοληψίες από τα Ποτάμια της Αιγιαλείας και Διάβρωση Ακτών.» Ομιλητής, Χρήστος Αναγνώστου, Γεωλόγος – Διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ. ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Σήμερα  στις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΖΗΡΕΙΑ Α.Ε με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη.

Αύριο στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θεατράκι του Γυμνασίου Λυκείου Δερβενίου, το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, διοργανώνει «Συναυλία Αποφοίτησης» Μαθητών του Δημοτικού Ωδείου. Οι Μαθητές με την ολοκλήρωση της χρονιάς θα παρουσιάσουν τη δουλεία τους σε έργα των Δημιουργών του χθες και του σήμερα. Είσοδος Ελεύθερη.

Με 26 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει τη Δευτέρα  στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων
+++++++


Παρελθόν η ΕΡΤ λόγο κατάργησης της εταιρείας και απολυμένοι οι εργαζόμενοι από τις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με τον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη. Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται με μπακαλόχαρτα, απαντούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι και καλούν τους πολίτες  σε διαρκή παρουσία στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Παράνομες και άκυρες οι απολύσεις το σχόλιο του Δημήτρη Στρατούλη. Σήμερα στις μιάμιση το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση των εργαζομένων στην ΕΡΤ με τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. για την ενίσχυση του δανεισμού σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε μια προσπάθεια τόνωσης της οικονομικής ανάπτυξης, κυρίως στις χώρες της νότιας Ευρώπης, οι οποίες μαστίζονται από την ύφεση, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Ενέκρινε το κούρεμα καταθέσεων και κάτω των 100 000 ευρώ, εάν δεν αποδώσει η πώληση των περιουσιακών στοιχείων των προβληματικών τραπεζών, το Συμβούλιο οικονομικών υπουργών της Ε.Ε

Την άποψη πως η Άγγελλα Μέρκελ θα εμποδίσει τη λήψη αποφάσεων πριν από τις Γερμανικές εκλογές, διατύπωσε ο Καγκελάριος της Αυστρίας

Νέο κούρεμα του Ελληνικού χρέους μετά τις Γερμανικές εκλογές, προέβλεψε ο οικονομολόγος του Ινστιτούτου IFO  Κάι Κάρτεσεν, προειδοποιώντας τους Γερμανούς φορολογούμενους να ξεγράψουν τις απαιτήσεις των χρημάτων τους

Απορρίφτηκε με 7 ψήφους κατά, έναντι 6 υπέρ, το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να κληθεί να καταθέσει εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ. Σαμαράς Βενιζέλος καλύπτουν ο ένας τον άλλον, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Την απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να απορρίψει το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ανοικτό το Κοινοβούλιο το καλοκαίρι, λόγο των εκκρεμών υποθέσεων της ΕΡΤ και της λίστας Λαγκάρντ, κατήγγειλαν οι Βουλευτές του σε έκτακτη συνέντευξη τύπου.

Συμπαιγνία εταιρείας και τραπεζών που φέρνει δεκάδες οικογένειες στο δρόμο, κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντηση με τους εργαζόμενους της Αρτοβιομηχανίας Κατσέλης, Να έρθει εδώ ο Σαμαράς να μιλήσει για success story, πρόσθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Υπεγράφει το μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή και διαχείριση του Δυτικού τμήματος του Προβλήτα 3, από την Cosco. Και το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού στο στόχαστρο του Κάπτεν Γουέι, που δήλωσε ότι θα φέρει Κινέζικο Φάουντ.

Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι "είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά και η ΝΔ του Βενιζέλου, δεν μας χωρούν".

Σε Πανελλαδικό Πανεργατικό Συλλαλητήριο καλεί αύριο στις 11μιση το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Από σήμερα έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου Παιδείας και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Τελειώνει ο χρόνος, το μήνυμα των συνηγόρων του Κώστα Σακά, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν κάνοντας λόγο για άνευ προηγουμένου εκτροπή από τη νομιμότητα.

Στη φυλακή ο πρώην ταμίας του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, για το σκάνδαλο του «μαύρου χρήματος»

Στο βόρειο και νότιο τμήμα της Βαγδάτης, δύο εκρήξεις κατέστρεψαν ποικίλες καφετέριες όπου δεκάδες νεαροί είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαρκελώνης. Από τις εκρήξεις 8 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Ιράκ από τις αρχές του έτους, έχει προκαλέσει, μόνο το μήνα Μάιο, το θάνατο τουλάχιστον 1.000 ανθρώπων

Το δρόμο της νομιμοποίησης για 11 εκατ. ξένους ανοίγει η Γερουσία των ΗΠΑ, νομοσχέδιο-ορόσημο για τη μετανάστευση

Βαρύτερος οπλισμός και ενισχύσεις για τους κυανόκρανους του ΟΗΕ στο Γκολάν, στη σκιά του συριακού εμφυλίου

Αίθριος καιρός, με Βορειοδυτικούς,  Δυτικούς ανέμους  2 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου