Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 26-6-2012/ 07.30 π.μ….. Αύριο στις 7.00μ.μ. στο προαύλιο του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, στην περιοχή Αγ. Γεωργίου, Το 4ο ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ με την Π.Ε. Κορινθίας και τον Δήμο Κορινθίων, διοργανώνουν το «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ». Η εκδήλωση περιλαμβάνει : Συναυλία με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ, Χορούς από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και τους μαθητές του σχολείου και Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από παραγωγούς της Κορινθίας -Γευσιγνωσία. Είσοδος Ελεύθερη…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις 7.00μ.μ. στο προαύλιο του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, στην περιοχή Αγ. Γεωργίου,  Το 4ο ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ με την Π.Ε. Κορινθίας και τον Δήμο Κορινθίων, διοργανώνουν το  «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ». Η εκδήλωση περιλαμβάνει : Συναυλία με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ, Χορούς από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και τους μαθητές του σχολείου και  Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από παραγωγούς της Κορινθίας -Γευσιγνωσία. Είσοδος Ελεύθερη

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θεατράκι του Γυμνασίου Λυκείου Δερβενίου, το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, διοργανώνει «Συναυλία Αποφοίτησης» Μαθητών του Δημοτικού Ωδείου. Οι Μαθητές με την ολοκλήρωση της χρονιάς θα παρουσιάσουν τη δουλεία τους σε έργα των Δημιουργών του χθες και του σήμερα. Είσοδος Ελεύθερη.

Το Σάββατο στις 8μιση το βραδύ στην κεντρική πλατεία Δερβενίου, η «Πρωτοβουλία Πολιτών και Συλλογικοτήτων Αχαΐας και Κορινθίας», διοργανώνουν, Ανοιχτή Συνέλευση με θέμα «Αμμοληψίες από τα Ποτάμια της Αιγιαλείας και Διάβρωση Ακτών.» Ομιλητής, Χρήστος Αναγνώστου, Γεωλόγος – Διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ. ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
+++++++

«Η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και οποιοσδήποτε έωλος κυβερνητικός σχεδιασμός για τη συνέχεια δημιουργεί αυτήν τη στιγμή στα κρατικά ταμεία ένα επιπλέον χρέος που ξεπερνά με μέτριους υπολογισμούς τα 300 εκατ. ευρώ και ίσως πλησιάσει και το μισό δισ. ευρώ» τόνισαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε  στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Υπέρτατη ιδεολογία η σωτηρία του τόπου, το μήνυμα Σαμαρά στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, μετά τον ανασχηματισμό.  «Δεν θα αφήσουμε να μας διαιρέσουν τα μικρά και το παρελθόν. Μας ενώνουν τα μεγάλα και το αύριο.»

Θα δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες μέρες για να καλύψουμε τα κενά, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών, μετά  την ολοκλήρωση της κυβερνητικής σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό 

Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά είναι σύμβασης «μνημονιακού έργου» και «ορισμένου χρόνου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «δυστυχώς για τον κ. Σαμαρά οι μέρες της κυβέρνησής του είναι μετρημένες». Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι η νέα κυβέρνηση συντίθεται «από τα παλιά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού και έχει ως μοναδικό της στόχο την κλιμάκωση της μνημονιακής επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων και των νέων».

"Ο Πρωθυπουργός εκφώνησε τον επικήδειο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ο γάμος έχει δώρο την διαγραφή των χρεών των κομμάτων και την παραγραφή των εγκλημάτων τους", τονίζει ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την εισήγηση του Αντώνη Σαμαρά στο υπουργικό συμβούλιο.

«Όταν ο πρωθυπουργός και τα κόμματα του κεφαλαίου μιλούν για σωτηρία της πατρίδας εννοούν τη σωτηρία των συμφερόντων των μεγαλοεπιχειρηματιών, εφοπλιστών, τραπεζιτών, βιομηχάνων», αναφέρει το ΚΚΕ και προσθέτει: «Ο λαός μας δεν έχει ανάγκη από σωτήρες παλιούς, νέους και επίδοξους.»

Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης άφησε ο Φώτης Κουβέλης στην ομιλία του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

Περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι μένουν άνεργοι και απολύονται χωρίς αποζημίωση, μετά την κατάθεση αίτησης πτώχευσης  από την Αρτοβιομηχανία Κατσέλης

Το 5,7%, δηλαδή 4.651 υποψήφιοι πέτυχαν βαθμολογίες μεταξύ 18 και 20, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Τον δρόμο της ξενιτιάς σκέφτεται να πάρει τους επόμενους 12 μήνες το 4,1% των ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση στην Ευρώπη, που δόθηκε  στη δημοσιότητα.

Την ευθύνη για επιθέσεις αυτοκτονίας σε συγκροτήματα των αρχών Ασφαλείας  της Συρίας στη Δαμασκό, ανέλαβε  η οργάνωση Ταχμπάντ Αλ Ρούσα, Συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα. 

Ανάβει η ΕΕ το «πράσινο φως» για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Σερβίας, «Ναι» από το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων

Η Ρωσία δεν θα εκδώσει τον Σνόουντεν, ξεκαθαρίζει ο Πούτιν, «Βρίσκεται ακόμα στη Μόσχα»

Οκτώ νεκροί στην Ινδία από συντριβή ελικοπτέρου, μετείχε σε επιχείρηση διάσωσης:

Ελλάδα Μάλι 0-0 για τη 2η αγνωστική της φάσης των Ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλου Νέων.

Αίθριος καιρός, με Βορειοδυτικούς ανέμους  4 - 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου