Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Παρασκευή 21-6-2012/ 07.30 π.μ….. Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο του Κιάτου, ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: "Η εκτροπή της Δημοκρατίας και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ". Εισηγητής θα είναι ο Σταύρος Κοντονής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο του Κιάτου, ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: "Η εκτροπή της Δημοκρατίας και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ". Εισηγητής θα είναι ο Σταύρος Κοντονής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Για 5η συνεχή χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει σεμινάρια εκμάθησης βασικών αρχών κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Στόχος είναι και φέτος όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της περιοχής  να εξοικειωθούν με το νερό και να βροντοφωνάξουν μετά τη λήξη του προγράμματος  «Μπορώ και χωρίς μπρατσάκια». Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου  στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου  με τη διευθέτηση των παιδιών στα κατάλληλα  τμήματα. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Ν.Ο. Κιάτου κάθε απόγευμα 19.30-22.00. Τηλέφωνο: 27420-26105

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Αιτήσεις πληροφορίες, στα γραφεία της υπηρεσίας, Ιάσονος 1 και Εθνικής Αντίστασης, στο Λουτράκι, στο Γραφείο Προσωπικού, υπ’ όψιν κ.κ. Γεωργίας Βασιλείου και Ελένης Παπαδά (τηλ. επικοινωνίας : 2744-3-60120 ή 2744-3-60196).

Έως και την Κυριακή, η έκθεση ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2013. Θα εκτεθούν περισσότερες από πενήντα μελέτες φοιτητών, ιδιωτών αλλά και των δημόσιων φορέων της περιοχής (Δήμου Κορινθίων, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, Επιμελητήριου Κορινθίας, Εφορειών Αρχαιοτήτων). Οι πολίτες μπορούν να την επισκέπτονται: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-22:00, Σάββατο -Κυριακή 10:00-22:00.

Την Κυριακή από τις 15:00 ως τις 20:00, η Ζωντανή Βιβλιοθήκη θα βρίσκεται στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, στην  Κόρινθο. Οι επισκέπτες της Ζωντανής Βιβλιοθήκης θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα "ζωντανά βιβλία", να ακούσουν τις ιστορίες τους, να τους κάνουν ερωτήσεις για να μάθουν όσα ίσως φοβόντουσαν να ρωτήσουν και να έρθουν τελικά αντιμέτωποι με τις προκαταλήψεις τους.

O Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ανήμερα του Αγίου Πνεύματος γιορτάζει και προσκαλεί όλα τα μέλη του στην αρτοκλασία που θα πραγματοποιήσει στη δοξολογία για τον εορτασμό του Αγ. Πνεύματος στον Ιερό Ναό Απ. Παύλου στην Κόρινθο την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Επιπλέον ενημερώνει τα μέλη του ότι τη Δεύτερα, όπως κάθε χρόνο τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά
+++++++

Την προσωρινή επαναλειτουργία της ΕΡΤ αποφάσισε το τμήμα αναστολών της ολομέλειας  του  ΣτΕ, με την οποία ζητείτε να ανασταλεί η επίμαχη απόφαση για την κατάργηση της ΕΡΤ.

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, λέει ο Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την ΕΡΤ, προχωρά με υπουργούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Προς την απόσυρση των υπουργών της Δημοκρατικής Αριστεράς και ψήφο ανοχής προς την κυβέρνηση αναμένεται να κινηθεί ο Φώτης Κουβέλης μετά το «ναυάγιο» στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Παραμονή στην κυβέρνηση υπό νέα συμφωνία δείχνει ο Βενιζέλος, σε «παρένθεση» το θέμα της ΕΡΤ

Οι Μάσκες έπεσαν ο Βασιλιάς είναι γυμνός, το μαύρο που εκπροσωπεί την κυβέρνηση Σαμαρά, έπεσε σαν πέπλο στις ψυχές όλων των δημοκρατικών πολιτών αυτού του τόπου, σχολίασε από την Καβάλα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση καταρρέει κάτω από το βάρος των λαϊκών κινητοποιήσεων και της  αποτυχίας της πολιτικής της. Ήρθε η ώρα  το αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και την ανατροπή του μνημονίου  να γίνει πραγματικότητα. Δεν μπορεί για δέκατη μέρα να καταπατάται βάναυσα κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας. Τούτες τις ώρες δεν χωρούν ασάφειες και μισόλογα. Απαιτούνται καθαρές λύσεις. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο λαό.» Αναφέρει,  μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών

Εκδόθηκαν οι αποφάσεις μετάταξης για 1.089 δημοσίους υπαλλήλους, είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Σήμερα μετά τις μία το μεσημέρι θα γίνουν γνωστές οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν στα Λύκεια της χώρας, αλλά θα είναι προσβάσιμες και μέσω διαδικτύου.

Πρόστιμο 613.000 ευρώ στον Τσοχατζόπουλο για αδικαιολόγητο περιουσιακό όφελος, από το Ελεγκτικό Συνέδριο

Την ένταξη της Λετονίας στο ευρώ ενέκρινε το Eurogroup, το 18ο κράτος-μέλος από το 2014

Έξι τουρκικές ιατρικές ενώσεις κατήγγειλαν  ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε τα δακρυγόνα ως «χημικό όπλο» στη διάρκεια της καταστολής  των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που συγκλόνισαν την Τουρκία το προηγούμενο διάστημα. Οι τούρκοι γιατροί αναφέρθηκαν, επίσης, σε δύο περιπτώσεις θανάτων που συνδέονται πιθανόν με τη χρήση των δακρυγόνων.
 
Σε καταγγελίες ότι οι ισραηλινές δυνάμεις κακομεταχειρίζονται παιδιά από τα Παλαιστινιακά Εδάφη, κάνοντας ακόμη και χρήση βασανιστηρίων εναντίον αυτών που κρατούνται ή χρησιμοποιώντας άλλα σαν ανθρώπινες ασπίδες, προχωρά η Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού σε έκθεση που συνέταξε για την περίοδο 2002-2012

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), τα οποία αποκαλύπτουν ότι περισσότερες από μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως (το 35,6%) υφίστανται σωματική ή σεξουαλική κακοποίηση στη διάρκεια της ζωής τους.

Επιμένουν και προετοιμάζουν μαζικές πορείες οι διαδηλωτές στη Βραζιλία, στο στόχαστρο όλο το σύστημα

Αίθριος καιρός με Βόρειους ανέμους  3   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου