Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πέμπτη 27-6-2012/ 07.30 π.μ….. Αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΖΗΡΕΙΑ Α.Ε με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο  στις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΖΗΡΕΙΑ Α.Ε με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη.

Το Σάββατο στις 8μιση το βραδύ στην κεντρική πλατεία Δερβενίου, η «Πρωτοβουλία Πολιτών και Συλλογικοτήτων Αχαΐας και Κορινθίας», διοργανώνουν, Ανοιχτή Συνέλευση με θέμα «Αμμοληψίες από τα Ποτάμια της Αιγιαλείας και Διάβρωση Ακτών.» Ομιλητής, Χρήστος Αναγνώστου, Γεωλόγος – Διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ. ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θεατράκι του Γυμνασίου Λυκείου Δερβενίου, το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, διοργανώνει «Συναυλία Αποφοίτησης» Μαθητών του Δημοτικού Ωδείου. Οι Μαθητές με την ολοκλήρωση της χρονιάς θα παρουσιάσουν τη δουλεία τους σε έργα των Δημιουργών του χθες και του σήμερα. Είσοδος Ελεύθερη.

Σήμερα  στις 7.00μ.μ. στο προαύλιο του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, στην περιοχή Αγ. Γεωργίου,  Το 4ο ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ με την Π.Ε. Κορινθίας και τον Δήμο Κορινθίων, διοργανώνουν το  «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ». Η εκδήλωση περιλαμβάνει : Συναυλία με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ, Χορούς από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και τους μαθητές του σχολείου και  Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από παραγωγούς της Κορινθίας -Γευσιγνωσία. Είσοδος Ελεύθερη

Με 26 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα  στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων
+++++++

Άκαρπη η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Παντελή Καψή και την ΠΟΣΠΕΡΤ για το μέλλον της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ο υπουργός επέμεινε πως οι εργαζόμενοι είναι απολυμένοι, ενώ και οι 2 πλευρές συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η συνολική αποζημίωση στους εργαζόμενους θα καταβληθεί όταν θα μπορούμε να μπούμε στην ΕΡΤ για να πάρουμε τα στοιχεία, ο εκβιασμός του Γιάννη Στουρνάρα.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι και καλούν τους πολίτες σε διαρκή παρουσία, στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.

Καταγγελίες του Απόστολου Κακλαμάνη στη Βουλή για το λουκέτο στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι έκλεισε για να μην μπορεί να πάρει μέρος στη διαδικασία για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου. 

Νέοι τριγμοί με το καλησπέρα στην συγκυβέρνηση ΝΔ,  ΠΑΣΟΚ, δυσφορία και αιφνιδιασμό εκφράζει η Ιπποκράτους για την αντικατάσταση της ηγεσίας στον ΟΓΑ και στον ΕΟΠΥΥ, χωρίς  να προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ των 2 εταίρων.

Το μύθο του  success story,  ξαναθερμαίνει το  Μέγαρο Μαξίμου. Τα εγκαίνια του νέου προβλήτα εμποροκυβοτιων στο Ικόνιο πραγματοποίησε χθες ο Αντώνης Σαμαράς, καλώντας επιχειρηματίες από την Κίνα να επενδύσουν στην Ελλάδα. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από Λιμενεργάτες και υπαλλήλους στον ΟΛΠ την ίδια ώρα, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.

Αμετανόητος ο πρωθυπουργός επέστρεψε στο χώρο της Cosco,  προετοιμάζοντας τις ιδιωτικοποιήσεις των Λιμανιών της χώρας, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ   

Τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της εταιρείας Κατσέλης, που υπέβαλε αίτηση πτώχευσης θα επισκεφτεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας

Στις 18 Ιουλίου στην Αθήνα ο Βόλφαγκ Σόιμπλε, φρένο στις προσδοκίες για κούρεμα του Ελληνικού χρέους, βάζει ο Γερμανός υπουργός οικονομικών

Μείωση μεγαλύτερη από 30% σε σχέση με το 2009, παρουσιάζει το μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα για την πλειονότητα των νοικοκυριών, σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari.  

Παρατείνεται μέχρι το τέλος Αυγούστου η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά πρόσωπα, ενώ για τα νομικά πρόσωπα η νέα προθεσμία είναι μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Δεν αναμένεται να δοθεί άλλη παράταση. Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα και αύριο οι ΔΟΥ της χώρας, οι εφοριακοί αντιδρούν στην πολιτική κυβέρνησης τρόικας για τη διάλυση των υπηρεσιών και την υποβάθμιση του εφοριακού κλάδου

Διαχωρίζεται η δικογραφία για τον Τάσο Μαντέλη στην υπόθεση Siemens, προς αποφυγή παραγραφής

Στο ΣτΕ προσέφυγε η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός αλλά και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χαλκιδικής, κατά της διακοπής των έργων στις Σκουριές.

Η ΟΜΑΔΑ «Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ με Καλάσινκοφ τον περασμένο Ιανουάριο.

Παραδέχτηκε την ήττα του στις εκλογές ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ανακοίνωσε παράλληλα την παραίτηση του και από την προεδρία του κόμματος του.

2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες χθες στο Κάιρο σε συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών και  αντίπαλων του προέδρου της Αιγύπτου, λίγες ώρες πριν ο Μοχάμεντ Μόρσι απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα στον Αιγυπτιακό Λαό.

Κλειστός για 2η μέρα παρέμεινε ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, λόγο απεργίας των εργαζομένων με αίτημα αυξήσεις στους μισθούς και βελτίωση στις συνθήκες εργασίας.

Φυλάκιση εν ενεργεία βουλευτή αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας, πρωτοφανής και ιστορική απόφαση

Γάμος δεν είναι μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας, λέει η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ, απόφαση-ορόσημο του Ανωτάτου Δικαστηρίου

Αναρμόδια να αποφασίσει για το αν και ποιες ποινές θα πρέπει να επιβληθούν στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, δήλωσε η Σούπερ Λίγκα στη χθεσινή Μαραθώνια συνεδρίαση της.

Τοπικές νεφώσεις, με Βόρειους, δυτικούς ανέμους  2 - 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου