Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 19-6-2012/ 07.30 π.μ….. Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Αιτήσεις πληροφορίες, στα γραφεία της υπηρεσίας, Ιάσονος 1 και Εθνικής Αντίστασης, στο Λουτράκι, στο Γραφείο Προσωπικού, υπ’ όψιν κ.κ. Γεωργίας Βασιλείου και Ελένης Παπαδά (τηλ. επικοινωνίας : 2744-3-60120 ή 2744-3-60196)…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Αιτήσεις πληροφορίες, στα γραφεία της υπηρεσίας, Ιάσονος 1 και Εθνικής Αντίστασης, στο Λουτράκι, στο Γραφείο Προσωπικού, υπ’ όψιν κ.κ. Γεωργίας Βασιλείου και Ελένης Παπαδά (τηλ. επικοινωνίας : 2744-3-60120 ή 2744-3-60196).

Έως και την Κυριακή, η έκθεση ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2013. Θα εκτεθούν περισσότερες από πενήντα μελέτες φοιτητών, ιδιωτών αλλά και των δημόσιων φορέων της περιοχής (Δήμου Κορινθίων, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, Επιμελητήριου Κορινθίας, Εφορειών Αρχαιοτήτων). Οι πολίτες μπορούν να την επισκέπτονται: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-22:00, Σάββατο -Κυριακή 10:00-22:00.Στην διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τρεις θεματικές βραδιές συζητήσεων για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό του δημόσιου χώρου, την τέχνη και τον δημόσιο χώρο και τη διαχείριση του κορινθιακού τοπίου και των μνημείων

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Φαντάσου την πόλη" , θα πραγματοποιηθεί  κινηματογραφική προβολή  στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Νέων Κορινθίας, αύριο στις  9.45 μ.μ "Μεσοτοιχίες", Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκουστάβο Ταρέτο. Διοργάνωση προβολών : Ομάδα Σινεπικινδύνως,  Είσοδος Ελεύθερη.

Την Κυριακή από τις 15:00 ως τις 20:00, η Ζωντανή Βιβλιοθήκη θα βρίσκεται στο Κέντρο Νέων Κορίνθου, στην  Κόρινθο. Οι επισκέπτες της Ζωντανής Βιβλιοθήκης θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα "ζωντανά βιβλία", να ακούσουν τις ιστορίες τους, να τους κάνουν ερωτήσεις για να μάθουν όσα ίσως φοβόντουσαν να ρωτήσουν και να έρθουν τελικά αντιμέτωποι με τις προκαταλήψεις τους.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, η πενταμελής αποστολή αθλητών και αθλητριών  Optimist και Laser 4,7  του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου έκανε εξαιρετική εμφάνιση «σαρώνοντας»  τα κύπελλα του Διασυλλογικού Ιστιοπλοϊκού αγώνα «Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια» που διοργάνωσε ο Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος στην Καλαμάτα.
+++++++

Το ορόσημο των 2000 απολύσεων έχει εκπληρωθεί με το παραπάνω, φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στο κλιμάκιο δανειστών, σε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται σε διαρκή συζήτηση με τα στελέχη της τρόικας, τόνισε ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο υπουργός αρνήθηκε ότι, έχουν ζητηθεί πρόσθετα μέτρα, ενώ τόνισε ότι στη χθεσινή σύσκεψη δεν συζητήθηκε το θέμα της ΕΡΤ.

Το προσωπικό θεωρείται ως μηδέποτε απολυθέν, τονίζει σε γνωμοδότηση της, η νομική υπηρεσία της ΕΡΤ. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για να λειτουργήσει η Μεταβατική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, θα γίνουν προσλήψεις με συμβάσεις έργου 2μηνης διάρκειας.  Σήμερα η νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών σε μια ύστατη προσπάθεια απεμπλοκής από το θέμα.

Οξύτατες αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, σε ανακοίνωση της η Ιπποκράτους, κάνει λόγο για παράνομα και πρακτικώς ανεφάρμοστα σενάρια. Είναι αντιδημοκρατική και παράνομη πράξη το γεγονός, ότι, δεν εφαρμόζεται η απόφαση του Δικαστηρίου.

Δεν έγινε δεκτή η συζήτηση της τροπολογίας του ΚΚΕ, για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Αποχώρησαν από τη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, καταγγέλλοντας τη σιγή που τήρησαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Από τον Περισσό έγινε γνωστό ότι, η τροπολογία θα κατατίθεται σε όλα τα επόμενα νομοσχέδια, μέχρι να συζητηθεί

Στα 400 εκ. ευρώ, ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες η τελική προσφορά για την απόκτηση του 66% του ΔΕΣΦΑ

Μεγάλης κλίμακας αεροπορική άσκηση πραγματοποιεί απόψε εντός του FIR Λευκωσίας η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ, η οποία θα κάνει αισθητή την παρουσία της στους αιθέρες της Ανατολικής Μεσογείου για περίπου δυο ώρες.

Συνάντηση με την Άγγελλα Μέρκελ θα έχει σήμερα στο Βερολίνο ο Μπάρακ Ομπάμα.

«Πεδίο μάχης» μεταξύ της ΕΕ και της τουρκικής κυβέρνησης παραμένει η πλατεία Ταξίμ, με το Ευρωκοινοβούλιο να ακυρώνει προγραμματισμένη επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Άγκυρα μετά τις «κορόνες» Ερντογάν λόγω της κριτικής για την άγρια καταστολή των διαδηλώσεων. Ανησυχία για την κατάσταση στην Τουρκία εκφράζει την ίδια στιγμή ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν, καλώντας στη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση. Και οι συντηρητικοί της Άνγκελα Μέρκελ επαναλαμβάνουν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα πως η Τουρκία δεν έχει θέση στους κόλπους της ΕΕ

Τεστ δημοκρατίας και ευρωπαϊκής προοπτικής οι εκλογές στην Αλβανία, μάχη Μπερίσα - Ράμα την Κυριακή

Παγώνει η Ελβετία τη συζήτηση νόμου για το τραπεζικό απόρρητο με ΗΠΑ, κοντά στην ακύρωση

Ένας καμικάζι βομβιστής ανατίναξε  τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος μέσα σ' ένα σιιτικό τέμενος στην ιρακινή πρωτεύουσα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον επτά πιστοί, ανακοίνωσε η αστυνομία. Περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την επίθεση, η οποία σημειώθηκε στην περιφέρεια αλ Καχίρα της βόρειας Βαγδάτης.

Αίθριος καιρός με Βόρειους άνεμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου