Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Παρασκευή 8-4-2011 / 7.30 π.μ …… Περίεργη απάντηση αν όχι Βόμβα.. όλοι φωνάζουν για την προστασία των ακτών του Κορινθιακού…


Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Περίεργη απάντηση αν όχι Βόμβα..  όλοι φωνάζουν για την προστασία των ακτών του Κορινθιακού… και ο υφυπουργός εσωτερικών Γεώργιος Ντόλιος, σε σχετική ερώτηση του κ. Άγγελου Μανωλάκη, μεταξύ άλλων απαντά ότι, ενώ υπάρχουν 3 εκ. προϋπολογισθέντα, «έως σημερα δεν έχουν υποβληθεί από τους δικαιούχους σχετικές προτάσεις χρηματοδότησης για ένταξη και χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου -  Ιονίων Νήσων 2007 – 2013». Τις Πταιει???

Το ΤΕΕ / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ, αύριο στις 09.30 πμ, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΕ στην οδό Τριών Ναυάρχων 40 στην Πάτρα

Το Συμβούλιο Άμυνας του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποφάσισε την κατάργηση δέκα κέντρων εκπαίδευσης σε όλη την χώρα, προκαλώντας αναταράξεις στις τοπικές κοινωνίες, μεταξύ άλλων, καταργούνται τα κέντρα Εκπαίδευσης, Καλαμάτας, Κορίνθου και παραμένει στην Πελοπόννησο μόνο το στρατόπεδο της Τρίπολης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων από 3 έως  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

Με μοναδικό θέμα τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2011, συνεδριάζει την Κυριακή στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η  Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και  Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου.  Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται έως την Κυριακή στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. Δήμου  Βέλου  σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν αύριο στις 5μιση το απόγευμα με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.  Η εκδήλωση  περιλαμβάνει και «δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας» Οι εξετάσεις μόνο κατόπιν ραντεβού, σημερα11 με 3 το απόγευμα και 5 με 8 το βράδυ, καθώς  και αύριο 10 και  μισή με 3 το απόγευμα στο Κ.Α.Π.Η. Βέλου.  Τηλ.  Επικοινωνίας 2742 0 35 3 10.

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Ευρωστίνης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης παρουσιάζει έκθεση με χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές από τα μέλη του Κέντρου, αύριο στις 6μιση το απόγευμα στο χώρο του Κέντρου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2743 0 32 9 34

Την Κυριακή  από τις 9 το πρωι   δενδροφύτευση 3.000 δένδρων στο  Δάσος  Χιλιομοδίου,  τόπος συνάντησης  το εξοχικό κέντρο  «ΚΑΜΑΡΕΤΑ». Παρακαλούνται οι εθελοντές   να έχουν μαζί  τους απαραίτητα τα σκαπτικά τους εργαλεία. Την  σημαντική αυτή προσπάθεια θα συνδράμουν, οι  Δήμος Κορινθίων, Εθελοντές περιβάλλοντος  Χιλιομοδίου “SOSTE TO”, Περιβαλλοντικές Οργανώσεις «Φλαμουριά», το Τοπικό Διαμέρισμα Χιλιομοδίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Δασικός Αγροτικός  Συν/μός  Χιλιομοδίου.

Την Δευτέρα στις 7.30 το βραδυ στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο, η Π.Κ. του ΣΥΝ του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης διοργανώνει πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» Ομιλητές: Σοφία Σακοράφα, Ανεξάρτητη Βουλευτής, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομολόγος, μέλος Κ.Π.Ε. ΣΥΝ
++++++

Απόλυτο χάος χθες στην κοινοβουλευτική ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Κόκκινο πανί ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Βουλευτής δήλωσε, πως εάν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων η κυβέρνηση θα είχε πέσει,

Νέο κρούσμα ανταρσίας και από τον Απόστολο Κακλαμάνη, "Μη θεωρείτε δεδομένη την ψήφο μου". Βάσω Παπανδρέου, "Δεν ψηφίζω, εάν είναι έτσι, να νομιμοποιήσουμε και τα ναρκωτικά"

Συνεχίζονται μέχρι την Δευτέρα το πρωί οι 2 συνεχόμενες 48ωρες απεργίες στα ΜΜΕ, οι περισσότερες Κυριακάτικες εφημερίδες κυκλοφόρησαν από χθες.
 
Σήμερα  το πρωί η συζήτηση στη Βουλή για τα ομόλογα.

Η Βοήθεια στην Πορτογαλία στο έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών που πραγματοποιείτε σήμερα στη Βουδαπέστη.

Νέος πανικός στην Ιαπωνία  χθες το απόγευμα,  με νέο σεισμό 7,4 Ρίχτερ στην επαρχία Μιγιάγκι και προειδοποίηση για τσουνάμι ενός μέτρου.

Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε χθες και  στην περιοχή Veracruz του Μεξικού

Λουτρό αίματος από ένοπλο σε σχολείο του Ρίο συγκλονίζει τη Βραζιλία. 13 παιδιά ο τραγικός απολογισμός, τους 18 φτάνουν οι τραυματίες
.
Μετά το καθεστώς Καντάφι και οι αντάρτες καταγγέλλουν κατά λάθος βομβαρδισμούς της διεθνούς συμμαχίας κατά των δυνάμεών τους, με συνέπεια τουλάχιστον 13 μαχητές να χάσουν τη ζωή τους!

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 7  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου