Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πέμπτη 7-4-2011 / 7.30 π.μ …… Το Δίκτυο Καθηγητών, Β ΕΛΜΕ Κορινθίας “ Εκπαιδευτικοί εν δράσει” διοργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας….


Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Το Δίκτυο Καθηγητών, Β ΕΛΜΕ Κορινθίας  “ Εκπαιδευτικοί εν δράσει” διοργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας και καλούν όλους γονείς και καθηγητες, απόψε στις 7μιση το βραδυ στον πεζόδρομο της Πυλαρινού και Κολοκοτρώνη στην Κορινθο, «να διαμαρτυρηθούμε για  τις συγχωνεύσεις -καταργήσεις των σχολείων του   νομού μας και να απαιτήσουμε την επανεξέταση του ζητήματος από την Πολιτεία. θα  προβληθεί σχετικό βίντεο και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες»

Το ΤΕΕ / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ, το Σάββατο στις 09.30 πμ, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΕ στην οδό Τριών Ναυάρχων 40 στην Πάτρα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων από 3 έως  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σε έκτακτη γενική του συνέλευση, εξέλεξε Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείτε με αλφαβητική σειρά από τους,  Γιώργο Μαυρομμάτη, Βίβιαν Πάτκου. Βλάσση Πολυχρονόπουλο, Λεωνίδα Τιπάλδο, Μαίρη Φιαμένκου, Μιχάλη Χατζηγεωργίου και Κώστα Ψυχογιό.

Με μοναδικό θέμα τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2011, συνεδριάζει την Κυριακή στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η  Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και  Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου.  Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται έως την Κυριακή στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. Δήμου  Βέλου  σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν το Σάββατο στις 5μιση το απόγευμα με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.  Η εκδήλωση  περιλαμβάνει και «δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας» Οι εξετάσεις μόνο κατόπιν ραντεβού την Παρασκευή 11 με 3 το απόγευμα και 5 με 8 το βράδυ, καθώς  και το Σάββατο 10 και  μισή με 3 το απόγευμα στο Κ.Α.Π.Η. Βέλου.  Τηλ.  Επικοινωνίας 2742 0 35 3 10.

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Ευρωστίνης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης παρουσιάζει έκθεση με χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές από τα μέλη του Κέντρου, το Σάββατο στις 6μιση το απόγευμα στο χώρο του Κέντρου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2743 0 32 9 34

Την Κυριακή  από τις 9 το πρωι   δενδροφύτευση 3.000 δένδρων στο  Δάσος  Χιλιομοδίου,  τόπος συνάντησης  το εξοχικό κέντρο  «ΚΑΜΑΡΕΤΑ». Παρακαλούνται οι εθελοντές   να έχουν μαζί  τους απαραίτητα τα σκαπτικά τους εργαλεία. Την  σημαντική αυτή προσπάθεια θα συνδράμουν, οι  Δήμος Κορινθίων, Εθελοντές περιβάλλοντος  Χιλιομοδίου “SOSTE TO”, Περιβαλλοντικές Οργανώσεις «Φλαμουριά», το Τοπικό Διαμέρισμα Χιλιομοδίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Δασικός Αγροτικός  Συν/μός  Χιλιομοδίου.

Την προσεχή Δευτέρα στις 7.30 το βραδυ στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο, η Π.Κ. του ΣΥΝ του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης διοργανώνει πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» Ομιλητές: Σοφία Σακοράφα, Ανεξάρτητη Βουλευτής, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομολόγος, μέλος Κ.Π.Ε. ΣΥΝ
++++++

Οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε η Πορτογαλία. Η καταψήφιση των μέτρων λιτότητας, επιδείνωσε την οικονομική κατάσταση της χώρας και την πρόσβαση στις αγορές, καθιστώντας αναπόφευκτη την προσφυγή σε εξωτερική βοήθεια, είπε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός.

Το ΔΝΤ ανακοίνωσε από την Ουάσιγκτον, ότι, είναι έτοιμο να βοηθήσει την Πορτογαλία, η οποία προσέφυγε στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε

Τεχνικές λεπτομέρειες για να κλειδώσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2012-2015, συζητά από σημερα η τριμελής επιτροπή, με στελέχη του υπουργείου οικονομικών.

Αποκλείει η Γερμάνια το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους, πριν το 2013. Διαψεύδουν παρόμοια σενάρια κυβέρνηση και κομισιόν.

Μείωση των προλήψεων και δραματική αύξηση των συμβάσεων εργασίας, καταδεικνύουν τα στοιχεία του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας τους 2  πρώτους μήνες του 2011

Σε νέες υψηλές τιμές η αμόλυβδη στη χωρά μας, ξεπερνά το 1.68 ευρώ το λίτρο.

Σε προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση των υποβρυχίων θα προχωρήσει η κυβέρνηση εφ όσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ασθενείς βροχές με Βορειοανατολικούς, Βόρειους ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου