Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Τρίτη 5-4-2011 / 7.30 π.μ …… Μη χάσετε από αύριο στις 8 το βραδυ μέσα από τις ιστοσελίδες www.debtocracy.gr και www.xreokratia.gr το Ντοκιμαντέρ που όλοι πρέπει να δούμε…….


 
Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Μη χάσετε από αύριο στις 8 το βραδυ μέσα από τις ιστοσελίδες www.debtocracy.gr και www.xreokratia.gr το Ντοκιμαντέρ που όλοι πρέπει να δούμε. Όταν η δημοκρατία υποτάχθηκε στο χρέος. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία.

Οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πελοπόννησο που στηρίζει το ΚΚΕ, με ανακοίνωση τους,  εξέφρασαν  την αλληλεγγύη τους, στους αγωνιζόμενους συμβασιούχους στο Δήμο Αθήνας και αλλού, όπου με οξυμένες μορφές πάλης (καταλήψεις Δημαρχείων κλπ) διεκδικούν το αυτονόητο: Να έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη  συνεδριάζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι  η «Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  «οι νέοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ανεξαρτήτου ημερομηνιών διότι τα προγράμματα εθελοντισμού πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι νέοι 16 έως 30 που δηλώνουν για πρώτη φορά να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού θα έχουν προτεραιότητα» Τηλ. Επικοινωνίας  2743 3 60 300 και  6934 29 31 91.

Περιπέτεια με αίσιο τέλος για την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα, η οποία είχε πέσει από την Κυριακή σε γεώτρηση και εντοπίστηκε τυχαία γύρω στις 2 χθες το μεσημέρι στην περιοχή Πουλίτσα της Κορινθίας. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου  απεγκλώβισαν την κόρη του Έλληνα μουσουργού, ρίχνοντάς της ιμάντα, με τον οποίο δέθηκε μόνη της και ανασύρθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει διακομισθεί και νοσηλεύεται, έχει σπάσει το αριστερό της χέρι.

Με μοναδικό θέμα τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2011, συνεδριάζει την Κυριακή στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η  Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και  Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου.  Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται έως την Κυριακή στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. Δήμου  Βέλου  σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν το Σάββατο στις 5μιση το απόγευμα με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.  Η εκδήλωση  περιλαμβάνει και «δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας» Οι εξετάσεις μόνο κατόπιν ραντεβού την Παρασκευή 11 με 3 το απόγευμα και 5 με 8 το βράδυ, καθώς  και το Σάββατο 10 και  μισή με 3 το απόγευμα στο Κ.Α.Π.Η. Βέλου.  Τηλ.  Επικοινωνίας 2742 0 35 3 10.
++++++

Νέα μέτρα ύψους 4 δισεκ. ευρώ, αναζητά η κυβέρνηση για εφέτος, μετά την εκτίναξη του περισινού ελλείμματος στο 10.6%

Η οικονομική κρίση υπαγορεύει μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση και λιγότερο φιλελευθερισμό, υπογράμμισε από την Ουάσιγκτον ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στροσκάν

Πυρά από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και ΟΚΑΝΑ, δέχεται ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, με αφορμή τις υποθέσεις που διερευνά για τη λειτουργία του Δημόσιου τομέα.

Η Αστυνομία θα φύγει από τη Κερατέα «όταν πρυτανεύσει η λογική» λέει ο Χρ. Παπουτσής

Με νέα παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, προειδοποιεί την Ελλάδα ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, για την μη επεξεργασία των λυμάτων σε 10 Ελληνικούς οικισμούς.

Έως και αύριο συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Αναστέλλουν ως τις αρχές Μαΐου οι Φαρμακοποιοί της Αττικής το Εμπάργκο στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ

Ανεστάλη η λειτουργία της Ελληνικής Πρεσβείας στην Τρίπολη, ενώ, το καθεστώς Καντάφι βολιδοσκοπεί τη Δύση για έξοδο από την κρίση

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στην Ακτή του Ελεφαντοστού με τη συμμετοχή ΟΗΕ και Γαλλίας

Πανευρωπαϊκό δημοψήφισμα για τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας αποφάσισαν να προτείνουν οι σοσιαλδημοκρατικές ηγεσίες της Αυστρίας και της Γερμανίας.

8 κρατούμενοι νεκροί και τουλάχιστον άλλοι 17 τραυματίες σε φυλακή της Λαττάκειας, στη Σύρια, από φωτιά που έβαλε κρατούμενος σε στρώματα

Τοπικές νεφώσεις  με Δυτικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου