Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Μεγάλη Δευτέρα 18-4-2011 / 7.30 π.μ …… (Από συνεδριάσεις πάμε καλά…) Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 12 το μεσημέρι η «Επιτροπή Ποιότητας Ζωής» και την Τετάρτη…..



Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 12 το μεσημέρι η «Επιτροπή Ποιότητας Ζωής» και την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι με 3 θέματα στην ημερησία διάταξη η «Οικονομική Επιτροπή» του  Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης (από συνεδριάσεις πάμε καλά…)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα Πασχαλινά Παζάρια: Στην Κόρινθο, στον πεζόδρομο, μπροστά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, έως  και το Μεγάλο Σάββατο, καθημερινά  10 το πρωί με 9 το βραδύ.  Στο  Κιάτο,  στον   πεζόδρομο, στη στοά  Κοββατζή από  αύριο έως και το Μ. Σάββατο, καθημερινά 10 το πρωί  με 9 το βράδυ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων από 3 έως  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου     

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια, στο πλαίσιο του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης  ΛΑΕΚ Τα σεμινάρια που θα διοργανωθούν είναι τα εξής ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Πληροφορίες κ. Τσελέπη, τηλ.:2741024464 Φαξ: 274102117
++++++

Διέψευσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ότι η Ελληνική κυβέρνηση εχει ζητήσει επιμήκυνση για το σύνολο του χρέους, (τώρα τον πιστέψαμε…) μετά την συνάντηση του με τον Ντομινίκ Στροσκάν

Ο υπουργός οικονομικών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην επιστροφή στις αγορές, επισημαίνοντας πως σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης.

Η βοήθεια των 110 δισεκ. ευρώ χορηγήθηκε από την Ε.Ε και το ΔΝΤ με βάση την αντίληψη ότι, η Αθήνα θα αποπλήρωνε το χρέος της, υποστήριξε ο Γενικός διευθυντής του ΔΝΤ.

Μια ακόμη διάψευση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους από τον πρόεδρο της Ε.Ε Χέρμαν Βαν Ρομπέι, που δήλωσε ότι το θέμα δεν είναι στην ημερησία διάταξη

Ζημιές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ είχε η ΕΘΕΛ τα τελευταία χρόνια, καθώς περισσότερες από 3000 ημέρες αδειών χορηγήθηκαν σε εργαζόμενους με πλαστά πιστοποιητικά αιμοδοσίας.

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο, με ώρες λειτουργίας  των καταντημάτων 9 το πρωι με 9 το βραδυ.

Στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντα, στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης,  η κηδεία  του Νίκου Παπάζογλου.
 
Το ενδεχόμενο οι επεμβάσεις των δυτικών συμμάχων στη Λιβύη να εξελιχθούν σε επιχείρηση διαρκείας θεωρεί πιθανό το Παρίσι.

Τέσσερις νεκροί μεταξύ των διαδηλωτών που ζητούν ελευθερία στη Συρία. Διαδηλώσεις και στην Υεμένη, ενώ, χρήματα μοιράζει ο σουλτάνος του Ομάν για να «ικανοποιήσει τα αιτήματα» των διαδηλωτών.

Στα χθεσινά παιχνίδια, Ολυμπιακός Λάρισα  6-0, Ολυμπιακός Βόλου Παναθηναϊκός 3-2, ΑΕΚ Ηρακλής 0-0, Ξάνθη Άρης 1-2, Αστέρας Τρίπολης Πανιώνιος 3-1, Ατρόμητος Καβάλα 0-0, ΠΑΟΚ Κέρκυρα 2-0 και Πανσεραικός Εργοτέλης 0-4.

Βροχερός καιρός με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  4-5   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου