Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τετάρτη 6-4-2011 / 7.30 π.μ …… Σημερα το βράδυ κλείνουμε την τηλεόραση, στα δελτία των 8 και των 9, και ανοίγουμε το Ιντερνετ. Από τη διεύθυνση xreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 20:00 …..



Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Σήμερα το βράδυ κλείνουμε την τηλεόραση, στα δελτία των 8 και των 9, και ανοίγουμε το Ιντερνετ. Από τη διεύθυνση xreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 20:00 και μετά θα είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών. Όταν η δημοκρατία υποτάχθηκε στο χρέος. Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία.

Τη 2η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων απέσπασε η αθλήτρια του Ν. Ο. Κιάτου Αλίκη Κανέλλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  «οι νέοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ανεξαρτήτου ημερομηνιών διότι τα προγράμματα εθελοντισμού πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι νέοι 16 έως 30 που δηλώνουν για πρώτη φορά να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού θα έχουν προτεραιότητα» Τηλ. Επικοινωνίας  2743 3 60 300 και  6934 29 31 91.

Με μοναδικό θέμα τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2011, συνεδριάζει την Κυριακή στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η  Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και  Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου.  Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται έως την Κυριακή στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. Δήμου  Βέλου  σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν το Σάββατο στις 5μιση το απόγευμα με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.  Η εκδήλωση  περιλαμβάνει και «δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας» Οι εξετάσεις μόνο κατόπιν ραντεβού την Παρασκευή 11 με 3 το απόγευμα και 5 με 8 το βράδυ, καθώς  και το Σάββατο 10 και  μισή με 3 το απόγευμα στο Κ.Α.Π.Η. Βέλου.  Τηλ.  Επικοινωνίας 2742 0 35 3 10.

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Ευρωστίνης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης παρουσιάζει έκθεση με χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές από τα μέλη του Κέντρου, το Σάββατο στις 6μιση το απόγευμα στο χώρο του Κέντρου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2743 0 32 9 34

Την προσεχή Δευτέρα στις 7.30 το βραδυ στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο, η Π.Κ. του ΣΥΝ του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης διοργανώνει πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» Ομιλητές: Σοφία Σακοράφα, Ανεξάρτητη Βουλευτής, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομολόγος, μέλος Κ.Π.Ε. ΣΥΝ
++++++

Να ανατρέψει το σχεδιασμό του  οικονομικού επιτελείου για θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το  τελευταίο τρίμηνο του έτους, απειλεί η  αναμενόμενη αύξηση των επιτοκίων κατά 0.25% από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα  και η εκτίναξη του πετρελαίου μπρέντ, πάνω από τα 122  δολ.  το βαρέλι.

Δεν  είμαστε ούτε καν στη μέση της προσπάθειας, η προσπάθεια είναι Μαραθώνιος και όχι σπριντ, δήλωσε ο υπουργός των οικονομικών. Επικρίσεις από κυβερνητικούς βουλευτές.

Σε υποβάθμιση των Πορτογαλικών ομολόγων, προχώρησε ο οίκος Μούντις. 

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου περιβάλλοντος οι πρώτοι δασικοί χάρτες για Πεντέλη  Νέα Πεντέλη και Μαραθώνα.

Συνεχίζουν και σημερα την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ. 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι στους ΟΤΑ στην Αττικη 

Στις 12 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αυτή είναι η ημερομηνία στην οποία κατέληξε το υπουργείο Παιδείας. Στα Επαγγελματικά Λύκεια οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν επτά ημέρες αργότερα

Σταμάτησε η διαρροή εμπλουτισμένου με ραδιενέργεια νερού στη θάλασσα από τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα, ανακοινώσε, νωρίς τα ξημερώματα η διαχειρίστρια εταιρεία.

Η Βουλγαρία παγώνει για τρεις μήνες τα σχέδια κατασκευής πυρηνικού αντιδραστήρα

Θρίλερ με την παράδοση του απερχόμενου προέδρου της Ακτής του Ελεφαντοστού

Νεφώσεις  με Βορειοανατολικούς, Βόρειους ανέμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου