Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Παρασκευή 14-4-2011 / 7.30 π.μ …… Τα τσαντίρια άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι στον Παραλιακό δρόμο του Ξυλοκάστρου, ο καθένας στήνει ότι θέλει αντί να υπάρξει κάτι ομοιόμορφο….


Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Τα τσαντίρια άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι στον Παραλιακό δρόμο του Ξυλοκάστρου, ο καθένας στήνει ότι θέλει αντί να υπάρξει κάτι ομοιόμορφο με έλεγχο  και με κάποια Αρχιτεκτονική. Σε σχετική ερώτηση του Ανδρέα Ζάρρου στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική αρχή ποίησε την Νίσσα. Όπως φαίνεται ο δυναμισμός και οι απαγορεύσεις προεκλογικά ήταν για τα μάτια του κόσμου. Ξήλωσαν τότε κατασκευές που εμφανίζονται και πάλι σήμερα.

Στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος ‘’ Βιοποικιλότητα και οικολογία των φαιοφυκών της Ανατολικής Μεσογείου’’, γίνονται και σήμερα δειγματοληψίες από Έλληνες και ξένους επιστήμονες σε τρία (3) επιλεγμένα σημεία στα Μαύρα Λιθάρια του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων από 3 έως  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου     
      
Ο Δήμος Σικυωνίων διοργανώνει εκδήλωση - ενημέρωση την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ακροθέα» της Τοπικής Κοινότητας Γκούρας, για το 5ετές ανασκαφικό πρόγραμμα στον αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Φενεού, συνεργασίας της ΛΖ΄ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων με το Αυστριακό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο. Είσοδος ελεύθερη σε όλους.

Εκδρομή αλληλεγγύης και ενημέρωσης «ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ». Διοργανώνει η «κοινή δράση» «κίνηση συντονισμού πολιτών Πελοποννήσου» Το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 8.30 το πρωί από την Σπάρτη, θα κάνει στάση στην Τρίπολη για να επιβιβαστούν πολίτες από Αρκαδία και Μεσσηνία, θα συνεχίσει κάνοντας στάσεις στο Άργος και στην Κόρινθο για να καταλήξει στην Κερατέα, όπου θα γίνει συνάντηση με την επιτροπή πολιτών και επίσκεψη στα μπλόκα των κατοίκων. Επικοινωνία για την Κορινθία 6977 13 70 90,

Με 2 πληρώματα θα συμμετάσχει η ΑΛΑ Κορινθίας στο rally Φίλιππος, 1ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος rally, που θα γίνει την Κυριακή στη Βέροια. Οι Διονύσης Σπανός - Σωτήρης Γκότοβος με το Subaru Impreza της Olki Sport Racing και οι Νάσος Δασκαλόπουλος - Θανάσης Τσιούκας με το Mitsubishi Evo IX θα κάνουν την πρώτη τους αγωνιστική εμφάνιση για το 2011

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα Πασχαλινά Παζάρια που θα πραγματοποιηθούν: Στην Κόρινθο, στον πεζόδρομο, έμπροσθεν της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, από Σάββατο 16 ως και το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, καθημερινά  10 το πρωί με 9 το βραδύ.  Στο  Κιάτο,  στον   πεζόδρομο, στη στοά  Κοββατζή από  την  Μ. Τρίτη 19 έως και το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου, καθημερινά 10 το πρωί  με 9 το βράδυ
++++++

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνει η ανεργία, εκτοξεύτηκε στο 15.1% τον Ιανουάριο, από 11.3 ένα χρόνο πριν.

Έντονη κρητική άσκησαν τα μελή του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολίτικης, στην κοινωνική συνοχή και το εισόδημα   των εργαζομένων.

Το Μνημόνιο έχει αποτύχει ολοκληρωτικά υποστήριξε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Αντιπαράθεση Βάσως Παπανδρέου Φίλιππου Σαχηνίδη για την μεταφορά της διαχείρισης των διαθέσιμων του κράτους από το Γενικό Λογιστήριο στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού οικονομικών Σόιμπλερ περί αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους, δεν σηματοδοτούν αλλαγή, δήλωσε στο Ρωυτερς υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος.

Με βασικό αίτημα «εκλογές εδώ και τώρα» ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς παρουσίασε την ιδρυτική Διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών».

«Πόλεμος» με δακρυγόνα και πέτρες παρουσία εισαγγελέα χθες στην Κερατέα που αντιστέκεται.

Τριετή μείωση των τιμών 25% έως 30% για το σύνολο των διοδίων της χώρας και 50% για τα υπό κατασκευή τμήματα θα προτείνει το υπουργείο Υποδομών στις κατασκευάστριες κοινοπραξίες των πέντε αυτοκινητοδρόμων

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη στους Αγίους Αναργύρους, όπου αποδοκιμάστηκε και προπηλακίστηκε  ο υπουργός υγείας  Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ανάγκη εξορθολογισμού των αμυντικών δαπανών επεσήμανε ο υπουργός αναπληρωτής Εθνικής Αμύνης Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας, στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας

Αδυναμία κάλυψης των ασφαλισμένων της Ασπίς αλλά και των εταιρειών τις οποίες ο όμιλος Ψωμιάδη  οφείλει χρήματα, διαπιστώνει έκθεση του επόπτη εκκαθαριστή της εταιρείας.
 
Αεροπορικές επιδρομές από δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην Τρίπολη, για νεκρούς αμάχους κάνει λόγο η κρατική  τηλεόραση.

Με δεκαοκτώ αδικήματα βαρύνεται ο πρώην πρόεδρος της Τυνησίας, Ζιν ελ-Αμπιντίν Μπεν Άλι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που διατύπωσαν οι Αρχές της χώρας

Παράνομο το 'στρίμωγμα' των διαδηλωτών από τη βρετανική αστυνομία, έκρινε δικαστήριο «Πρέπει να είναι μόνο το έσχατο μέτρο»

Νεφώσεις, τοπικές βροχές  με  Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  2-4   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου